Partners Financial Services

HAJDIK a.s., IČO: 27841600 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
9. 2. 2024
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona v oborech: - Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků. - Výroba chemických látek a chemických směsí nebo předmětů a kosmetických přípravků. - Výroba plastových a pryžových výrobků. - Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků. - Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů. - Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí. - Výroba strojů a zařízení. - Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných). - Zprostředkování obchodu a služeb. - Velkoobchod a maloobchod. - Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství.
9. 2. 2024
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Veronika Šišková, Ph.D., jako člen dozorčí rady
9. 2. 2024
Zapsán předmět podnikání: Výroba elektřiny
9. 2. 2024
Vymazán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
9. 2. 2024
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Andrej Kováčik, MBA, jako předseda dozorčí rady
9. 2. 2024
Vymazán člen dozorčí rady Ing. Lukáš Vachala, MBA
9. 2. 2024
Vymazán člen dozorčí rady Jana Kovářová
9. 2. 2024
Změna funkce: Ing. David Kaprál, MBA z předseda dozorčí rady na místopředseda dozorčí rady
29. 1. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jan Martinek, jako člen představenstva
29. 1. 2024
Změna dne vzniku nebo zániku členství: Jana Kovářová
29. 1. 2024
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Ing. David Kaprál, MBA
1. 11. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Miroslav Merenda
25. 10. 2023
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Miroslav Merenda
25. 10. 2023
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Milan Hajdík
25. 10. 2023
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Filip Hajdík
1. 2. 2021
Zapsán způsob jednání: Společnost zastupuje samostatně předseda představenstva ve všech záležitostech. Místopředseda představenstva a další člen představenstva zastupují Společnost samostatně, avšak s výjimkou následujících právních jednání, kdy musí Společnost zastupovat místopředseda představenstva a další člen představenstva společně: (a)nabývání nebo zřízení nebo zcizování nebo jiná dispozice s nemovitou věcí, (b)zřizování zástavních práv k majetku Společnosti, (c)poskytování záruk Společností, respektive jiného zajištění za závazky třetích osob, (d)zajišťovací převod práva jako zajištění poskytnuté Společností, (e)vystavování nebo avalování směnky, (f)uzavření smlouvy o úvěru či půjčce vyšší než 1.000.000,- Kč (slovy: jeden milion korun českých), (g)uznání dluhu vyššího než 1.000.000,- Kč (slovy: jeden milion korun českých), (h)nabývání nebo zcizování nebo jiná dispozice s movitým majetkem v hodnotě vyšší než 1.000.000,- Kč (slovy: jeden milion korun českých), ať již v rámci jedné transakce anebo několika transakcí týkající se stejného účelu, s výjimkou zboží nabývaného od subdodavatele pro účely realizace projektu Společností (viz bod l) níže), (i)obchody s nástroji peněžního trhu anebo investičními nástroji, (j)nakládání s majetkovými účastmi na jiné osobě se sídlem v České republice nebo v zahraničí, (k)sjednání, uzavření, změna či ukončení smlouvy s klientem (tj. odběratelem) Společnosti se sjednanou cenou plnění ve výši 5.000.000 Kč (slovy: pět miliónů korun českých) a vyšší, nebo smlouvy (nebo dohody o záměru (LOI)) o takové budoucí smlouvě, (l)sjednání, uzavření, změna či ukončení smlouvy se subdodavatelem Společnosti s celkovou sjednanou cenou za dodávané zboží ve výši 2.000.000 Kč (slovy: dva miliony korun českých) a vyšší v rámci realizace projektu Společností, nebo smlouvy (nebo dohody o záměru (LOI)) o takové budoucí smlouvě, (m)sjednání, uzavření, změna či ukončení zprostředkovatelské smlouvy, (n)zřizování nebo rušení poboček (organizačních složek) Společnosti, (o)nabývání nebo zcizování nebo jiná dispozice s obchodním závodem nebo jeho části, (p)uzavírání, ukončování nebo změny smlouvy ovládací nebo smlouvy o převodu zisku.
1. 2. 2021
Vymazán způsob jednání: Společnost zastupuje samostatně předseda představenstva ve všech záležitostech. Místopředseda představenstva a další člen představenstva zastupují Společnost samostatně, avšak s výjimkou následujících právních jednání, kdy musí Společnost zastupovat místopředseda představenstva a další člen představenstva společně: a)nabývání nebo zřízení nebo zcizování nebo jiná dispozice s nemovitou věcí, b)zřizování zástavních práv k majetku Společnosti, c)poskytování záruk Společností, respektive jiného zajištění za závazky třetích osob, d)zajišťovací převod práva jako zajištění poskytnuté Společností, e)vystavování nebo avalování směnky, f)uzavření smlouvy o úvěru či půjčce vyšší než 1.000.000,- Kč (slovy: jeden milion korun českých), g)uznání dluhu vyššího než 1.000.000,- Kč (slovy: jeden milion korun českých), h)nabývání nebo zcizování nebo jiná dispozice s movitým majetkem v hodnotě vyšší než 1.000.000,- Kč (slovy: jeden milion korun českých), ať již v rámci jedné transakce anebo několika transakcí týkající se stejného účelu, s výjimkou zboží nabývaného od subdodavatele pro účely realizace projektu Společností (viz bod l) níže), i)obchody s nástroji peněžního trhu anebo investičními nástroji, j)nakládání s majetkovými účastmi na jiné osobě se sídlem v České republice nebo v zahraničí, k)sjednání, uzavření, změna či ukončení smlouvy s klientem (tj. odběratelem) Společnosti se sjednanou cenou plnění ve výši 5.000.000 Kč (slovy: pět miliónů korun českých) a vyšší, nebo smlouvy (nebo dohody o záměru (LOI)) o takové budoucí smlouvě, l)sjednání, uzavření, změna či ukončení smlouvy se subdodavatelem Společnosti s celkovou sjednanou cenou za dodávané zboží ve výši 2.000.000 Kč (slovy: dva miliony korun českých) a vyšší v rámci realizace projektu Společností, nebo smlouvy (nebo dohody o záměru (LOI)) o takové budoucí smlouvě, m)sjednání, uzavření, změna či ukončení zprostředkovatelské smlouvy, n)zřizování nebo rušení poboček (organizačních složek) Společnosti, o)nabývání nebo zcizování nebo jiná dispozice s obchodním závodem nebo jeho části, p)uzavírání, ukončování nebo změny smlouvy ovládací nebo smlouvy o převodu zisku. Právním jednáním vůči zaměstnancům Společnosti je pověřen předseda představenstva Společnosti.
1. 2. 2021
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Lukáš Vachala, MBA, jako člen dozorčí rady
1. 2. 2021
Změněn počet členů dozorčí rady z 2 na 3
1. 2. 2021
Zapsána akcie 50 ks akcie na jméno v zaknihované podobě ve jmenovité hodnotě 1 000 000 Kč
1. 2. 2021
Vymazána akcie 50 ks kmenové akcie na jméno v zaknihované podobě ve jmenovité hodnotě 1 000 000 Kč
18. 1. 2019
Zapsán skutečný majitel Filip Hajdík, jako přímý skutečný majitel
14. 5. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Miroslav Merenda, jako člen představenstva
14. 5. 2018
Změna funkce: Milan Hajdík z člen představenstva na místopředseda představenstva
14. 5. 2018
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Jana Kovářová
13. 4. 2018
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Martin Červenka, MBA
1. 4. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Milan Hajdík, jako člen představenstva
1. 4. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Martin Červenka, MBA, jako místopředseda představenstva
1. 4. 2017
Změna základního kapitálu z 5 530 000 Kč na 50 000 000 Kč
1. 4. 2017
Počet členů statutárního orgánu: 3
1. 4. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Filip Hajdík, jako předseda představenstva
1. 4. 2017
Zapsán způsob jednání: Společnost zastupuje samostatně předseda představenstva ve všech záležitostech. Místopředseda představenstva a další člen představenstva zastupují Společnost samostatně, avšak s výjimkou následujících právních jednání, kdy musí Společnost zastupovat místopředseda představenstva a další člen představenstva společně: a)nabývání nebo zřízení nebo zcizování nebo jiná dispozice s nemovitou věcí, b)zřizování zástavních práv k majetku Společnosti, c)poskytování záruk Společností, respektive jiného zajištění za závazky třetích osob, d)zajišťovací převod práva jako zajištění poskytnuté Společností, e)vystavování nebo avalování směnky, f)uzavření smlouvy o úvěru či půjčce vyšší než 1.000.000,- Kč (slovy: jeden milion korun českých), g)uznání dluhu vyššího než 1.000.000,- Kč (slovy: jeden milion korun českých), h)nabývání nebo zcizování nebo jiná dispozice s movitým majetkem v hodnotě vyšší než 1.000.000,- Kč (slovy: jeden milion korun českých), ať již v rámci jedné transakce anebo několika transakcí týkající se stejného účelu, s výjimkou zboží nabývaného od subdodavatele pro účely realizace projektu Společností (viz bod l) níže), i)obchody s nástroji peněžního trhu anebo investičními nástroji, j)nakládání s majetkovými účastmi na jiné osobě se sídlem v České republice nebo v zahraničí, k)sjednání, uzavření, změna či ukončení smlouvy s klientem (tj. odběratelem) Společnosti se sjednanou cenou plnění ve výši 5.000.000 Kč (slovy: pět miliónů korun českých) a vyšší, nebo smlouvy (nebo dohody o záměru (LOI)) o takové budoucí smlouvě, l)sjednání, uzavření, změna či ukončení smlouvy se subdodavatelem Společnosti s celkovou sjednanou cenou za dodávané zboží ve výši 2.000.000 Kč (slovy: dva miliony korun českých) a vyšší v rámci realizace projektu Společností, nebo smlouvy (nebo dohody o záměru (LOI)) o takové budoucí smlouvě, m)sjednání, uzavření, změna či ukončení zprostředkovatelské smlouvy, n)zřizování nebo rušení poboček (organizačních složek) Společnosti, o)nabývání nebo zcizování nebo jiná dispozice s obchodním závodem nebo jeho části, p)uzavírání, ukončování nebo změny smlouvy ovládací nebo smlouvy o převodu zisku. Právním jednáním vůči zaměstnancům Společnosti je pověřen předseda představenstva Společnosti.
1. 4. 2017
Vymazán člen statutárního orgánu Filip Hajdík
1. 4. 2017
Vymazán člen statutárního orgánu Milan Hajdík
1. 4. 2017
Vymazán společník Filip Hajdík
1. 4. 2017
Vymazán způsob jednání: Společnost zastupuje ve všech záležitostech každý jednatel společnosti samostatným právním jednáním. Počet členů statutárního orgánu: 2
1. 4. 2017
Změna spisové značky z C 31214/KSOS na B 10920/KSOS
1. 4. 2017
Změna sídla z Jablůnka 573, 756 23 Jablůnka - Jablůnka na Jablůnka 668, 756 23 Jablůnka - Jablůnka
1. 4. 2017
Zapsán člen dozorčí rady Jana Kovářová, jako člen dozorčí rady
1. 4. 2017
Změna právní formy z Společnost s ručením omezeným na Akciová společnost
1. 4. 2017
Změna názvu z LAKOVNA HAJDÍK s.r.o. na HAJDIK a.s.
1. 4. 2017
Zapsán člen dozorčí rady Ing. David Kaprál, MBA, jako předseda dozorčí rady
1. 4. 2017
Počet členů dozorčí rady: 2
1. 4. 2017
Zapsán akcionář Filip Hajdík, jako jediný akcionář
1. 4. 2017
Zapsána akcie 50 ks kmenové akcie na jméno v zaknihované podobě ve jmenovité hodnotě 1 000 000 Kč
15. 2. 2017
Změna adresy: člen statutárního orgánu Filip Hajdík
15. 2. 2017
Změna adresy: společník Filip Hajdík
3. 11. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Filip Hajdík
3. 11. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Milan Hajdík
3. 11. 2016
Změna sídla z Jablůnka 573, 756 23 Jablůnka na Jablůnka 573, 756 23 Jablůnka - Jablůnka
1/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Radim Jančura

Radim Jančura

podnikatel a majitel Student Agency

349
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1479
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-337
-
+
Šárka Grossová

Šárka Grossová

manželka bývalého premiéra Stanislava Grosse a podnikatelka

90
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-1892
-
+
Tomáš Rosický

Tomáš Rosický

fotbalista

2231
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.