Partners Financial Services

ALMAX WORK, družstvo, IČO: 28178386 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
26. 10. 2007
Zapsán člen statutárního orgánu Ihor Khomyn, jako člen představenstva
26. 10. 2007
Zapsán základní kapitál 60 000 Kč
26. 10. 2007
Zapsán člen statutárního orgánu Volodymyr Gorobets, jako místopředseda představenstva
26. 10. 2007
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Oksana Gorobets, jako předseda představenstva
26. 10. 2007
Vymazán člen statutárního orgánu Volodymyr Gorobes
26. 10. 2007
Zapsán člen statutárního orgánu Volodymyr Gorobes, jako místopředseda představenstva
26. 10. 2007
Zapsán způsob jednání: Za představenstvo jedná navenek předseda nebo místopředseda, jde-li však pro právní úkon, který činí představenstvo, předepsána písemná forma, je třeba podpisu alespoń dvou členů představenstva.
26. 10. 2007
Zapsán předmět podnikání: výroba potravinářských výrobků výroba pilařská a impregnace dřeva výroba dřevěných výrobků / kromě truhlářských a tesařských, nábytku a hraček/ výroba plastových výrobků a pryžových výrobků výroba a hutní zpracování železa a oceli povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů výroba elektronických součástek přípravné práce pro stavby dokončovací stavební práce zprostředkování obchodu a služeb ubytovací služby správa a údržba nemovitostí pronájem a půjčování věcí movitých skladování zboží a manipulace s nákladem reklamní činnost a marketing balicí činnosti poskytování technických služeb poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely výroba motorových a přípojných vozidel
26. 10. 2007
Zapsán předmět podnikání: výroba jízdních kol,vozíků pro invalidy a jiných nemotorových dopravních prostředků specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím kovoobráběčství zámečnictví zednictví hostinská činnost výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů výroba a zpracování skla výroba a hutní zpracování neželezných kovů a jejich slitin kovářství
26. 10. 2007
Vznik společnosti ALMAX WORK, družstvo
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Andrej Babiš

Andrej Babiš

podnikatel, majitel holdingu Agrofert a jeden z nejbohatších Čechů

13001
-
+
Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-2377
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-2256
-
+
Filip Turek

Filip Turek

bývalý automobilový závodník, sběratel vozů

747
-
+
Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

3533
-
+
Ladislava Eichenmannová

Ladislava Eichenmannová

byla organizátorkou charitativních akcí a projektů, předsedkyně krasobruslařského klubu

-9
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.