Partners Financial Services

Studijní centrum BASIC - České Budějovice, z.s., IČO: 28556861 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
17. 12. 2022
Zapsán předmět činnosti: Posláním činnosti je šířit osvětu v oblasti vzdělávání a poskytnout jak členům spolku, tak široké veřejnosti možnost pozvednout úroveň jejich vzdělání šířením efektivní studijní technologie. Pomáhat studentům, a to především dětem a mládeži, kteří mají potíže ve studiu, soustředěnosti, výchovné či vztahové potíže a učit je, jak správně studovat a studovanou látku používat v životě. Za tímto účelem bude spolek: 1.Pomáhat dětem a studentům se vzděláváním a řešit jejich nejen studijní problémy. 2.Řešit potíže u dětí, studentů, mládeže i dospělých, kteří jsou označeny poruchami učení např. dyslexií, dysgrafií, dyskalkulií, dysortografií, nesoustředěností aj. 3.Rozvíjet vzájemnou spolupráci svých členů, pedagogů, rodičů a studentů. 4.Dodávat přednášky, školení lektorů, kurzy a konzultace nejenom o studijní technologii, včetně poskytování studijních materiálů. 5.Dodávat přednášky, osobní konzultace a semináře o výchově, komunikaci, učení, motivaci, vzájemné spolupráci v rodině aj. 6.Spolupracovat s podobně zaměřenými neziskovými organizacemi v České republice i v zahraničí, které se zabývají výchovou a vzděláním a volným časem dětí. 7.Pořádat vzdělávací, rozvojově-osvětové a společenské akce. 8.Pořádat další výchovné, vzdělávací a volnočasové aktivity pro rozvoj dětí a mládeže. 9.Poskytovat služby související s ochranou a výchovou dětí a mládeže. 10.Pořádat dětské tábory a tematicky zaměřené akce doplněné o sportovní aktivity. 11.Poskytovat odbornou pomoc učitelům, pracovníkům ve školství i rodičům tak, aby mohlo být dosaženo optimálního výsledku v doučování. 12.Poskytovat trénink a poradenství personálu v pedagogických i administrativních činnostech. Činnosti Studijního centra BASIC-České Budějovice, z. s., jsou především zájmové, VOLNOČASOVÉ, VÝCHOVNÉ A VZDĚLÁVACÍ AKTIVITY, kdy dosažené příjmy jsou investovány do expanze a zvyšování kvality těchto činností. DOPLŇKOVÁ ČINNOST: 1.Vydavatelské a nakladatelské činnosti 2.Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti 3.Mimoškolní výchova a vzdělávání
1. 10. 2022
Změna funkce: Michaela Štěpanyová z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Ing. Zdeněk Majer z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Mgr. Yvona Majerová Štěpanyová z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Michaela Štěpanyová, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Zdeněk Majer, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Mgr. Yvona Majerová Štěpanyová, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
12. 9. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Michaela Štěpanyová, jako člen výkonného výboru
12. 9. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Zdeněk Majer, jako člen výkonného výboru
12. 9. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Yvona Majerová Štěpanyová, jako výkonná ředitelka výboru
12. 9. 2017
Počet členů statutárního orgánu: 3
12. 9. 2017
Zapsán způsob jednání: Jednat a podepisovat jménem výkonného výboru spolku je oprávněn výkonný ředitel samostatně nebo dva další členové výkonného výboru společně.
12. 9. 2017
Změna sídla z J. Plachty 1104/24, 370 04 České Budějovice - České Budějovice 3 na Třebotovice 2499, 370 06 České Budějovice - České Budějovice 5
12. 9. 2017
Změna názvu z Studijní centrum Basic ČB, o. s. na Studijní centrum BASIC - České Budějovice, z.s.
9. 5. 2007
Vznik společnosti Studijní centrum Basic ČB, o. s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-514
-
+
Erika Eliášová

Erika Eliášová

podnikatelka v oblasti módy, ErikaFashion.cz

-51
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-1825
-
+
Dominik Hašek

Dominik Hašek

hokejista, olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

-1029
-
+
Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

modelka, vítězka Miss World

-233
-
+
Kamil Bartošek

Kamil Bartošek

bavič, internetový producent, influencer, moderátor a investor

-836
-
+

A tohle už jste četli?