Partners Financial Services

Bytové družstvo Šumavská 16, družstvo, v likvidaci, IČO: 29246806 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
3. 1. 2015
Vymazán člen statutárního orgánu David Dáňa
3. 1. 2015
Vymazán člen statutárního orgánu Valerio Bevilacqua
3. 1. 2015
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Petr Paseka
3. 1. 2015
Vymazán způsob jednání: Způsob jednání: Jménem představenstva jedná předseda představenstva a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění jiný člen představenstva. Právní úkony představenstva, pro které je předepsaná písemná forma, podepisuje za představenstvo předseda představenstva a jeden člen představenstva.
3. 1. 2015
Vymazán předmět činnosti: a) Pronájem nemovitostí a bytů, b) poskytování základních služeb, zajišťujících řádný provoz bytů, c) provoz a správa bytového domu a pozemku ve vlastnictví bytového družstva včetně zajišťování údržby, oprav, modernizace či rekonstrukce objektu, d) vymezení bytů - jednotek v domě a převod bytů - jednotek, společných částí domu a spoluvlastnických podílů na pozemcích do vlastnictví členů družstva podle zákona č. 72/94 Sb. ve znění pozdějších předpisů.
3. 1. 2015
Vymazán likvidátor Ing. Simona Povodová
6. 4. 2012
Změna názvu z Bytové družstvo Šumavská 16, družstvo na Bytové družstvo Šumavská 16, družstvo, v likvidaci
6. 4. 2012
Zapsán likvidátor Ing. Simona Povodová, jako likvidátor
25. 10. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu David Dáňa, jako člen
25. 10. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Valerio Bevilacqua, jako člen
25. 10. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Petr Paseka, jako předseda
25. 10. 2010
Zapsán základní kapitál 50 000 Kč
25. 10. 2010
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: Jménem představenstva jedná předseda představenstva a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění jiný člen představenstva. Právní úkony představenstva, pro které je předepsaná písemná forma, podepisuje za představenstvo předseda představenstva a jeden člen představenstva.
25. 10. 2010
Zapsán předmět činnosti: a) Pronájem nemovitostí a bytů, b) poskytování základních služeb, zajišťujících řádný provoz bytů, c) provoz a správa bytového domu a pozemku ve vlastnictví bytového družstva včetně zajišťování údržby, oprav, modernizace či rekonstrukce objektu, d) vymezení bytů - jednotek v domě a převod bytů - jednotek, společných částí domu a spoluvlastnických podílů na pozemcích do vlastnictví členů družstva podle zákona č. 72/94 Sb. ve znění pozdějších předpisů.
25. 10. 2010
Vznik společnosti Bytové družstvo Šumavská 16, družstvo

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Anton Fischer

Anton Fischer

podnikatel

-13
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

-1
-
+
David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-4
-
+
Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-1445
-
+
Martin Dejdar

Martin Dejdar

herec

-2104
-
+
Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

moderátor

-736
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.