Partners Financial Services

Bytové družstvo BD PROGRES SVITAVY, družstvo, IČO: 29378711 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
26. 11. 2021
Zapsán skutečný majitel Ing. Jan Burda, jako nepřímý skutečný majitel; náhradní skutečný majitel podle § 5 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
28. 3. 2019
Změna funkce: Ing. Jan Burda z předseda družstva na při výkonu funkce zastupuje
28. 3. 2019
Počet členů statutárního orgánu: 1
28. 3. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Reality MOUŘENÍN, spol. s r.o.
8. 7. 2014
Vymazán člen statutárního orgánu JUDr. Mgr. Tomáš Fadrný
8. 7. 2014
Zapsán způsob jednání: Předseda družstva je oprávněn jednat a zastupovat družstvo navenek ve všech věcech samostatně.
8. 7. 2014
Vymazán způsob jednání: Předseda družstva jedná jménem družstva samostatně. Místopředseda družstva jedná jménem družstva samostatně.
8. 7. 2014
Zapsán předmět činnosti: 1. Předmětem činnosti družstva je pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Dále je předmětem činnosti správa vlastního majetku, tj. zabezpečování provozu, správy, údržby a oprav bytového a nebytového fondu včetně pozemku ve vlastnictví družstva nebo členů družstva (a ve spoluvlastnictví družstva a jeho členů). 2. Tím se rozumí zejména: a) přidělování uvolněných družstevních bytů a nebytových prostor a uzavírání nájemních smluv- b) převádění bytů a nebytových prostor do vlastnictví členů podle zákona o vlastnictví bytů poskytování základních služeb spojených s užíváním bytů a nebytových a společných prostor- c) zabezpečování údržby, oprav, rekonstrukce a modernizace bytového a nebytového fondu včetně pozemku d) zabezpečování hospodaření a správy bytového a nebytového fondu včetně pozemku, resp. domu, zejména po stránce právní, finanční a účetní e) zabezpečování provozu budovy, resp. domu, a provádění kontrol jeho technického stavu, včetně zajištění jeho pojištění, f) zabezpečení údržby, opravy a modernizace domu s výjimkou vnitřního vybavení bytů, pokud členská schůze nerozhodne jinak g) hrazení nákladů v případě havárie stoupačky v bytě, pokud nebylo způsobeno neodborným zásahem vlastníka (uživatele bytu)- h) zajištění další činnosti a služeb schválených členskou schůzí, pokud se bezprostředně týkají činnosti družstva i) koordinace péče o dům a společné prostory.
8. 7. 2014
Vymazán předmět činnosti: Pořízení bytového domu a pronájem bytových a nebytových prostor včetně poskytování základních služeb spojených s pronájmem. Předmět činnosti v první fázi existence bude naplňován zajištěním financování a účasti na pořízení bytového domu (dále jen \"dům\") v ulici Pavlovova 1717/2, v katastrálním území Svitavy-předměstí, obec Svitavy, který družstvo koupí. V další fázi své existence, po pořízení domu, bude družstvo vykonávat práva vlastníka domu a všechny činnosti související s provozem a správou domu a se zajišťováním služeb spojených s užíváním bytů a nebytových prostorů. Dále je předmětem činnosti družstva především organizování přípravy výstavby, provoz bytových a nebytových objektů a zabezpečování plnění poskytovaných s užíváním bytů a nebytových prostor. Pro své členy, případně jiné osoby poskytuje a zabezpečuje zejména: - výstavbu bytů v družstevních domech jakož i výstavbu nebytových prostor, které pronajímá svým členům, výstavbu bytů, domů a nebytových prostor do vlastnictví jiných osob, přiděluje družstevní byty, včetně bytů v domech a nebytové prostory do nájmu svým členům, údržbu, opravy, rekonstrukce a modernizaci bytových a nebytových objektů a to pro své členy, i případně pro jiné osoby, plnění spojené s bydlením a to pro své členy, i případně pro jiné osoby.
8. 7. 2014
Změna názvu z BD PROGRES SVITAVY, družstvo na Bytové družstvo BD PROGRES SVITAVY, družstvo
1. 8. 2013
Zapsán člen statutárního orgánu Jan Burda, jako předseda družstva
1. 8. 2013
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. František Pechanec
15. 12. 2012
Zapsán člen statutárního orgánu JUDr. Mgr. Tomáš Fadrný, jako místopředseda družstva
15. 12. 2012
Zapsán základní kapitál 250 000 Kč
15. 12. 2012
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. František Pechanec, jako předseda družstva
15. 12. 2012
Zapsán způsob jednání: Předseda družstva jedná jménem družstva samostatně. Místopředseda družstva jedná jménem družstva samostatně.
15. 12. 2012
Zapsán předmět činnosti: Pořízení bytového domu a pronájem bytových a nebytových prostor včetně poskytování základních služeb spojených s pronájmem. Předmět činnosti v první fázi existence bude naplňován zajištěním financování a účasti na pořízení bytového domu (dále jen \"dům\") v ulici Pavlovova 1717/2, v katastrálním území Svitavy-předměstí, obec Svitavy, který družstvo koupí. V další fázi své existence, po pořízení domu, bude družstvo vykonávat práva vlastníka domu a všechny činnosti související s provozem a správou domu a se zajišťováním služeb spojených s užíváním bytů a nebytových prostorů. Dále je předmětem činnosti družstva především organizování přípravy výstavby, provoz bytových a nebytových objektů a zabezpečování plnění poskytovaných s užíváním bytů a nebytových prostor. Pro své členy, případně jiné osoby poskytuje a zabezpečuje zejména: - výstavbu bytů v družstevních domech jakož i výstavbu nebytových prostor, které pronajímá svým členům, výstavbu bytů, domů a nebytových prostor do vlastnictví jiných osob, přiděluje družstevní byty, včetně bytů v domech a nebytové prostory do nájmu svým členům, údržbu, opravy, rekonstrukce a modernizaci bytových a nebytových objektů a to pro své členy, i případně pro jiné osoby, plnění spojené s bydlením a to pro své členy, i případně pro jiné osoby.
15. 12. 2012
Vznik společnosti BD PROGRES SVITAVY, družstvo

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Martin Kasa

Martin Kasa

podnikatel, Pilulka.cz

-568
-
+
Milan Jančík

Milan Jančík

podnikatel, bývalý místopředseda pražské ODS a starosta Prahy 5

-2142
-
+
Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-1923
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-17
-
+
Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-1608
-
+
Jaromír Soukup

Jaromír Soukup

moderátor, mediální magnát

-1794
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.