Partners Financial Services

ZEMPRA, spol. s r.o., IČO: 40229670 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
22. 11. 1991
Zapsán předmět podnikání: - obchodní, odbytová, zásobovací, prodejní, skladová, zastupitelská a zprostředkovatelská činnost, servisní služby - zámečnické práce, zemní a výkopové práce - montáž a rekonstrukce plynovodu, plynovodních přípojek, vodovodů a kanalizací - opravy motorových a jiných vozidel, strojních mechanizmů a mechanizačních prostředků - půjčování motorových vozidel, strojních mechanizmů, mechanizačních prostředků, odbytných vozů, nákladních přívěsů a pod.
22. 11. 1991
Zapsán předmět podnikání: - autodoprava v rozsahu nevyžadujícím povolení dle zák. č. 68/1979 Sb., o silniční dopravě a vnitrostátním zasilatelství, ve znění zák. č. 118/1990 Sb. - export, import v rozsahu nevyžadujícím zvláštní povolení ve smyslu ustanovení zák. č. 42/1980 Sb., o hospodářských stycích se zahra-ničím ve znění pozdějších předpisů
22. 11. 1991
Vznik společnosti ZEMPRA, spol. s r.o.
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-1839
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-2507
-
+
Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová

klasická lyžařka a manažerka

1490
-
+
Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-2202
-
+
Roman Berbr

Roman Berbr

fotbalový funkcionář

-2103
-
+
Dara Rolins

Dara Rolins

zpěvačka

-2157
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.