Partners Financial Services

Svépomocné bytové družstvo "SEVERNÍ", IČO: 40230961 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
15. 11. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Zdeněk Kadavý
15. 11. 2022
Počet členů statutárního orgánu: 1
15. 11. 2022
Vymazán skutečný majitel Zdeněk Kadavý
1. 10. 2022
Změna funkce: Jaroslav Karban z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Zdeněk Kadavý z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Jaroslav Karban, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Zdeněk Kadavý, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
4. 6. 2014
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Jaromír Křevký
4. 6. 2014
Vymazán člen statutárního orgánu Jaroslav Karban
4. 6. 2014
Vymazán člen statutárního orgánu Zdeněk Kadavý
4. 6. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Jaroslav Karban, jako zástupce předsedy
4. 6. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Zdeněk Kadavý, jako předseda družstva
4. 6. 2014
Zapsán způsob jednání: Předseda družstva jedná jménem družstva navenek a za družstvo podepisuje.
4. 6. 2014
Vymazán způsob jednání: Předseda jedná za družstvo navenek. Předsedu zastupují dva členové družstva, kteří jsou k tomu ve stanoveném pořadí pověřeni členskou schůzí. Právní úkony, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje předseda a další člen pověřený k tomu ve stanoveném pořadí členskou schůzí.
4. 6. 2014
Změna sídla z Severní 667, 473 01 Nový Bor na Severní 667, 473 01 Nový Bor - Arnultovice
4. 6. 2014
Zapsán předmět činnosti: Předmětem činnosti družstva je: a) provoz a správa bytového domu, popř. dalších staveb s provozem a správou domu spojených, a pozemku ve vlastnictví družstva nebo členů družstva, včetně zajišťování údržby, oprav, modernizace či rekonstrukce, a hospodaření s majetkem družstva pro tyto účely. b) poskytování, popř. zabezpečování plnění spojených s užíváním bytů a nebytových prostorů ve vlastnictví družstva nebo členů družstva. c) uzavírání smluv o nájmu družstevního bytu (družstevního nebytového prostoru), o nájmu jiných než družstevních bytů a jiných než družstevních nebytových prostorů (jiné než družstevní byty a nebytové prostory dále společně jen \"nedružstevní byt\"), popř. jiných smluv souvisejících s užíváním bytu (nebytového prostoru).
4. 6. 2014
Vymazán předmět činnosti: Předmětem činnosti družstva je provoz a správa bytového fondu a nebytových objektů a hospodaření se společným majetkem družstva, čímž se rozumí zejména: - provádění, popřípadě zabezpečování údržby, oprav, rekonstrukce a modernizace bytových a nebytových objektů pro své členy - poskytování, popř. zabezpečování plnění spojených s bydlením - přidělování družstevních bytů a uzavírání příslušných nájemních smluv - uzavírání smluv o nájmu a podnájmu nebytových prostor.
30. 5. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jaromír Křevký, jako osoba pověřená jednat za předsedu
30. 5. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Jaroslav Karban, jako osoba pověřená jednat za předsedu
30. 5. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Zdeněk Kadavý, jako předseda
30. 5. 2003
Vymazán člen statutárního orgánu Miroslav Rückel
30. 5. 2003
Vymazán člen statutárního orgánu Jiří Kohout
30. 5. 2003
Vymazán člen statutárního orgánu Zdeněk Kadavý
30. 5. 2003
Zapsán způsob jednání: Předseda jedná za družstvo navenek. Předsedu zastupují dva členové družstva, kteří jsou k tomu ve stanoveném pořadí pověřeni členskou schůzí. Právní úkony, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje předseda a další člen pověřený k tomu ve stanoveném pořadí členskou schůzí.
30. 5. 2003
Vymazán způsob jednání: Statutárním orgánem družstva je představenstvo. Jménem představenstva jedná předseda a v době jeho nepřítomnosti místopředseda nebo jiný pověřený člen představenstvem. Právní úkony představenstva, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda /popř.místopředseda/ a další člen představenstva.
30. 5. 2003
Změna sídla z Severní ul. 667, Nový Bor, Česká republika - neztotožněno na Severní 667, 473 01 Nový Bor
30. 5. 2003
Vymazán předmět podnikání: V rámci veřejně prospěšné nepodnikatelské činnosti družstvo provádí nebo organizuje výstavbu bytů a nebytových prostor do svého vlastnictví a přenechává je do nájmu svým členům, případně je převádí do vlastnictví členů. Poskytuje svým členům plnění spojená s užíváním bytu.
30. 5. 2003
Zapsán předmět činnosti: Předmětem činnosti družstva je provoz a správa bytového fondu a nebytových objektů a hospodaření se společným majetkem družstva, čímž se rozumí zejména: - provádění, popřípadě zabezpečování údržby, oprav, rekonstrukce a modernizace bytových a nebytových objektů pro své členy - poskytování, popř. zabezpečování plnění spojených s bydlením - přidělování družstevních bytů a uzavírání příslušných nájemních smluv - uzavírání smluv o nájmu a podnájmu nebytových prostor.
30. 5. 2003
Změna názvu z \"Svépomocné bytové družstvo Nový Bor\" na Svépomocné bytové družstvo \"SEVERNÍ\"
15. 3. 1993
Zapsán základní kapitál 50 000 Kč
15. 3. 1993
Zapsán předmět podnikání: V rámci veřejně prospěšné nepodnikatelské činnosti družstvo provádí nebo organizuje výstavbu bytů a nebytových prostor do svého vlastnictví a přenechává je do nájmu svým členům, případně je převádí do vlastnictví členů. Poskytuje svým členům plnění spojená s užíváním bytu.
15. 3. 1993
Vymazán předmět podnikání: 1. Činnost družstva je založena na družstevním vlastnictví domů, rodinných domků, objektů s místnostmi nesloužícími k bydlení a ostatního majetku družstva. 2. V rámci předmětu činnosti družstvo: - zabezpečuje pro své členy výstavbu bytů a místností nesloužících k bydlení, správu, údržbu, popřípadě rekonstrukci bytů a místností nesloužících k bydlení a poskytuje služby spojené s jejich užívá-ním, - organizuje výchovnou práci a pečuje o prohlubování společenské funkce družstva a družstevní demokracie,
15. 3. 1993
Vymazán předmět podnikání: - vykonává i jiné činnosti schválené představenstvem družstva.
15. 3. 1993
Vymazán předmět podnikání: - v souvislosti s výstavbou družstevních bytů a místností nesloužících k bydlení může provádět příprav u staveniště včetně technického vybavení, terénních úprav, výstavby inženýrských sítí a provádět i jiné práce, bez nichž by nebylo možné vystavěné objekty užívat, - provádí práce spojené s přípravou výstavby bytového fondu, technické a občanské vybavenosti a ve prospěch zlepšení životního prostředí členů družstva a občanů, - přiděluje dřužstevní byty, včetně bytů v rodinných domcích a místnosti nesloužící k bydlení do osobního užívání svým členům, popř. převádí rodinné domky do osobního vlastnictví,
15. 3. 1993
Změna názvu z Svépomocné bytové družstvo \"Severní\" na \"Svépomocné bytové družstvo Nový Bor\"
30. 12. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Miroslav Rückel, jako člen představenstva
30. 12. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Jiří Kohout, jako místopředseda
30. 12. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Zdeněk Kadavý, jako předseda
30. 12. 1991
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem družstva je představenstvo. Jménem představenstva jedná předseda a v době jeho nepřítomnosti místopředseda nebo jiný pověřený člen představenstvem. Právní úkony představenstva, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje za družstvo předseda /popř.místopředseda/ a další člen představenstva.
30. 12. 1991
Zapsán předmět podnikání: 1. Činnost družstva je založena na družstevním vlastnictví domů, rodinných domků, objektů s místnostmi nesloužícími k bydlení a ostatního majetku družstva. 2. V rámci předmětu činnosti družstvo: - zabezpečuje pro své členy výstavbu bytů a místností nesloužících k bydlení, správu, údržbu, popřípadě rekonstrukci bytů a místností nesloužících k bydlení a poskytuje služby spojené s jejich užívá-ním, - organizuje výchovnou práci a pečuje o prohlubování společenské funkce družstva a družstevní demokracie,
30. 12. 1991
Zapsán předmět podnikání: - vykonává i jiné činnosti schválené představenstvem družstva.
30. 12. 1991
Zapsán předmět podnikání: - v souvislosti s výstavbou družstevních bytů a místností nesloužících k bydlení může provádět příprav u staveniště včetně technického vybavení, terénních úprav, výstavby inženýrských sítí a provádět i jiné práce, bez nichž by nebylo možné vystavěné objekty užívat, - provádí práce spojené s přípravou výstavby bytového fondu, technické a občanské vybavenosti a ve prospěch zlepšení životního prostředí členů družstva a občanů, - přiděluje dřužstevní byty, včetně bytů v rodinných domcích a místnosti nesloužící k bydlení do osobního užívání svým členům, popř. převádí rodinné domky do osobního vlastnictví,
30. 12. 1991
Vznik společnosti Svépomocné bytové družstvo \"Severní\"

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-92
-
+
Ladislava Eichenmannová

Ladislava Eichenmannová

byla organizátorkou charitativních akcí a projektů, předsedkyně krasobruslařského klubu

-10
-
+
Richard Krajčo

Richard Krajčo

zpěvák

1194
-
+
Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-2645
-
+
Leoš Mareš

Leoš Mareš

moderátor

-3056
-
+
Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

1918
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.