Partners Financial Services

"Bytové družstvo Slovany - Suvorovova 2", IČO: 41636244 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
16. 9. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Miloslav Janecký, jako člen představenstva
16. 9. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Zdeněk Dvorský, jako člen představenstva
16. 9. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Jindřich Beran, jako člen představenstva
16. 9. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Antonín Hrudka, jako předseda představenstva
16. 9. 1991
Zapsán způsob jednání: Představenstvo se skládá z 3 - 5 členů. Podepisování a zastupování: Představenstvo je statutárním a výkonným orgánem družstva, je oprávněno jednat jménem družstva navenek ve všech věcech. Jménem představenstva jedná předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění jiný pověřený člen představenstva. Právní úkony představenstva, pro které je předepsána písemná forma, podepisují za družstvo dva členové představenstva.
16. 9. 1991
Zapsán předmět podnikání: V rámci předmětu činnosti družstvo připravuje, zabezpečuje a vykonává správu a provoz družstevních bytů a místností nesloužících k bydlení, přidělování družstevních bytů a místností nesloužících k bydlení do osobního užívání svým členům, údržbu, opravy, rekonstrukci a modernizaci bytového majetku a nebytových prostorů, poskytování služeb spojených s bydlením a užíváním nebytových místností svým členům, poskytování služeb spojených s užíváním nebytových prostorů pronajatých jiným občanům a organizacím, materiálně výrobní základnu pro údržbu a opravy bytů a nebytových místností a pro poskytování služeb spojených s bydlením a s užíváním nebytových místností, materiálně technické zásobování pro potřebu údržby, oprav, rekonstrukce, modernizace a provozu domu, bytů a nebytových místností, provoz ubytovacího zařízení, pronájem nebytových prostorů fyzickým a právnickým osobám, v rámci předmětu činnosti zajišťuje výrobu, dodávky, práce a služby ke splnění svých plánovaných úkolů, vykonává další činnosti schválené představenstvem družstva.
16. 9. 1991
Zapsán předmět podnikání: Předmětem činnosti družstva je organizování a zajišťování správy a provozu bytových a nebytových objektů a zabezpečování služeb spojených s bydlením.
16. 9. 1991
Vznik společnosti \"Bytové družstvo Slovany - Suvorovova 2\"
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Richard Chlad

Richard Chlad

bývalý automobilový závodník

-4
-
+
Zdeněk Bakala

Zdeněk Bakala

podnikatel a uhlobaron

-2624
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-2721
-
+
Lucie Borhyová

Lucie Borhyová

moderátorka

-3106
-
+
Jiří Mádl

Jiří Mádl

herec, režisér

-2553
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-19
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.