Partners Financial Services

Fotografia Zlín, spol. s r.o., IČO: 42340047 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
2. 11. 1992
Změna funkce: Milan Přikryl z 1. zástupce ředitele spol. na jednatel
2. 11. 1992
Změna funkce: Ing. Zdeněk Mičulka z ředitel společnosti na jednatel
2. 11. 1992
Zapsán způsob jednání: Způsob zastupování: Jménem společnosti jedná a podepisuje jednatel.
2. 11. 1992
Zapsán předmět podnikání: výroba a prodej nenahraných nosičů zvukových nebo zvukově obrazových záznamů a prodej a půjčování nahraných zvukových a zvukově obrazových záznamů
2. 11. 1992
Zapsán předmět podnikání: propagační a reklamní činnost
2. 11. 1992
Zapsán předmět podnikání: poskytování fotografických prací a služeb
2. 11. 1992
Zapsán předmět podnikání: koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej
2. 11. 1992
Vymazán předmět podnikání: servisní činnost v oboru foto-kino, video. 18. Poskytování obchodních a zprostředkovatelských služeb pro občany, organizace a firmy v oblastech foto-kino a audiovizuální techniky, obchodně-technické služby v oboru foto-kino a audiovizuální techniky. 19. Obchodní a zprostředkovatelská činnost pro občany, organizace a firmy. 20. Provádění mezinárodních kooperací na základě přímých vztahů v rozsahu předmětu činnosti. 21. Agenturní činnosti pro občany, organizace a firmy. 22. Komisionální nákup a prodej. 23. Zahraničně-obchodní činnosti nevyžadující zvláštního oprávnění.
2. 11. 1992
Vymazán předmět podnikání: instruktážních, populárně naučných a edukativních děl zaznamenaných na videonosičích všech známých druhů, tvorba a výroba obrazových příruček, dokumentů, kursů aj. metodických pomůcek, rozmnožování, půjčování a prodej audiovizuální produkce na videokazetách všeho druhu, propagace vlastní audiovizuální tvorby a výroby. 9. Obchodní činnost v rozsahu předmětu činnosti společnosti. 10. Provoz veřejného stravování. 11. Údržbářské práce pro občany a organizace.
2. 11. 1992
Vymazán předmět podnikání: 5. Provádění servisní služby pro organizace v oboru zařízení a strojů určených pro zpracování fotografických materiálů. servisní činnost pro stroje a zařízení tuzemské i zahraniční produkce - aplikační technika 6. Provádění propagační a reklamní činnosti 7. Poskytování obchodních a zprostředkovatelských služeb pro občany a organizace v oblasti videotechniky, obchodně-technické služby v oboru videotechniky pro občany a organizace 8. Tvorba a výroba audiovizuálních záznamů všech druhů, žánrů, forem a délek i jejich částí, tj. zejména tvorba a výroba uměleckých, reklamních,
2. 11. 1992
Vymazán předmět podnikání: 12. Manažérská činnost. 13. Organizování odborných seminářů v oblasti fotografie, audiovizuální techniky, hudby a filmu pro tuzemské a zahraniční účastníky. 14. Zpracování a prodej know-how v oblasti podnikání a řízení v tuzemsku a zahraničí. 15. Opravárenská činnost v oboru elektrotechnickém, eletkronickém, strojním foto-kino a video. 16. Výroba a prodej elektronických přístrojů a zařízení. 17. Provádění servisních služeb pro občany, organizace a firmy v oboru zařízení a strojů určených pro zpracování fotografických materiálů.
2. 11. 1992
Vymazán předmět podnikání: 1. Výroba v oboru fotografickém - fotografické stroje a přístroje, zařízení na vybavení fotoprovozovny. 2. Poskytování služeb v oborech : - provádění veškerých prací v oboru černobílé a barevné fotografie a úzkého filmu - provádění návrhů výroby a prodeje všech druhů technicko-propagačních a reklamně tiskových materiálů - pořizování videozáznamů pro obyvatelstvo a organizace - technická a americká retuš fotografií - rozmnožování tiskopisů, písemností(xerografické služby) pro občany a organizace
2. 11. 1992
Vymazán předmět podnikání: - barevné a kolorované reprodukce obrazů a portrétů - černobílý a barevný ofsetový tisk, fotosazba, reprodukce a příprava tiskových podkladů, obchodně-technická činnost pro obyvatelsktvo a organizace - návrh, výroba a prodej evidenčních štítků 3. Maloobchodní prodej vlastních výrobků, doplňkový prodej výrobků souvisejících s poskytovanými službami a dále maloobchodní činnost v oboru fotografickém. 4. Vytěžování stříbra z fotochemických roztoků.
19. 9. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Milan Přikryl, jako 1. zástupce ředitele spoI.
19. 9. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Zdeněk Mičulka, jako ředitel společnosti
19. 9. 1991
Zapsán předmět podnikání: servisní činnost v oboru foto-kino, video. 18. Poskytování obchodních a zprostředkovatelských služeb pro občany, organizace a firmy v oblastech foto-kino a audiovizuální techniky, obchodně-technické služby v oboru foto-kino a audiovizuální techniky. 19. Obchodní a zprostředkovatelská činnost pro občany, organizace a firmy. 20. Provádění mezinárodních kooperací na základě přímých vztahů v rozsahu předmětu činnosti. 21. Agenturní činnosti pro občany, organizace a firmy. 22. Komisionální nákup a prodej. 23. Zahraničně-obchodní činnosti nevyžadující zvláštního oprávnění.
19. 9. 1991
Zapsán předmět podnikání: instruktážních, populárně naučných a edukativních děl zaznamenaných na videonosičích všech známých druhů, tvorba a výroba obrazových příruček, dokumentů, kursů aj. metodických pomůcek, rozmnožování, půjčování a prodej audiovizuální produkce na videokazetách všeho druhu, propagace vlastní audiovizuální tvorby a výroby. 9. Obchodní činnost v rozsahu předmětu činnosti společnosti. 10. Provoz veřejného stravování. 11. Údržbářské práce pro občany a organizace.
19. 9. 1991
Zapsán předmět podnikání: 5. Provádění servisní služby pro organizace v oboru zařízení a strojů určených pro zpracování fotografických materiálů. servisní činnost pro stroje a zařízení tuzemské i zahraniční produkce - aplikační technika 6. Provádění propagační a reklamní činnosti 7. Poskytování obchodních a zprostředkovatelských služeb pro občany a organizace v oblasti videotechniky, obchodně-technické služby v oboru videotechniky pro občany a organizace 8. Tvorba a výroba audiovizuálních záznamů všech druhů, žánrů, forem a délek i jejich částí, tj. zejména tvorba a výroba uměleckých, reklamních,
19. 9. 1991
Zapsán předmět podnikání: 12. Manažérská činnost. 13. Organizování odborných seminářů v oblasti fotografie, audiovizuální techniky, hudby a filmu pro tuzemské a zahraniční účastníky. 14. Zpracování a prodej know-how v oblasti podnikání a řízení v tuzemsku a zahraničí. 15. Opravárenská činnost v oboru elektrotechnickém, eletkronickém, strojním foto-kino a video. 16. Výroba a prodej elektronických přístrojů a zařízení. 17. Provádění servisních služeb pro občany, organizace a firmy v oboru zařízení a strojů určených pro zpracování fotografických materiálů.
19. 9. 1991
Zapsán předmět podnikání: 1. Výroba v oboru fotografickém - fotografické stroje a přístroje, zařízení na vybavení fotoprovozovny. 2. Poskytování služeb v oborech : - provádění veškerých prací v oboru černobílé a barevné fotografie a úzkého filmu - provádění návrhů výroby a prodeje všech druhů technicko-propagačních a reklamně tiskových materiálů - pořizování videozáznamů pro obyvatelstvo a organizace - technická a americká retuš fotografií - rozmnožování tiskopisů, písemností(xerografické služby) pro občany a organizace
19. 9. 1991
Zapsán předmět podnikání: - barevné a kolorované reprodukce obrazů a portrétů - černobílý a barevný ofsetový tisk, fotosazba, reprodukce a příprava tiskových podkladů, obchodně-technická činnost pro obyvatelsktvo a organizace - návrh, výroba a prodej evidenčních štítků 3. Maloobchodní prodej vlastních výrobků, doplňkový prodej výrobků souvisejících s poskytovanými službami a dále maloobchodní činnost v oboru fotografickém. 4. Vytěžování stříbra z fotochemických roztoků.
19. 9. 1991
Vznik společnosti Fotografia Zlín, spol. s r.o.
3/3

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

modelka, vítězka Miss World

-1168
-
+
Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-3078
-
+
David Černý

David Černý

výtvarník

-2617
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-2210
-
+
Vojtěch Kotek

Vojtěch Kotek

herec, režisér

-3123
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-1589
-
+

A tohle už jste četli?