Partners Financial Services

Městský kulturní klub Hlinečan, příspěvková organizace, IČO: 43499678 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
26. 7. 2023
Změna funkce: Ing. Petr Šnek z vedoucí na ředitel
26. 7. 2023
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel, kterého jmenuje a odvolává rada města v zastoupení zřizovatele. K písemnému právnímu jednání připojí ředitel ke svému jménu dodatek ředitel, svůj vlastnoruční podpis a zpravidla též razítko organizace.
26. 7. 2023
Vymazán způsob jednání: Statutárním orgánem příspěvkové organizace je vedoucí, kterého jmenuje a odvolává rada města v zastoupení zřizovatele. K písemnému právnímu jednání připojí vedoucí ke svému jménu dodatek vedoucí, svůj vlastnoruční podpis a zpravidla též razítko organizace.
25. 9. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Petr Šnek, jako vedoucí
25. 9. 2019
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Kateřina Dibelková
25. 9. 2019
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem příspěvkové organizace je vedoucí, kterého jmenuje a odvolává rada města v zastoupení zřizovatele. K písemnému právnímu jednání připojí vedoucí ke svému jménu dodatek vedoucí, svůj vlastnoruční podpis a zpravidla též razítko organizace.
25. 9. 2019
Vymazán způsob jednání: Způsob jednání statutárního orgánu: Za příspěvkovou organizaci jedná vedoucí. Při podepisování za organizaci připojí vedoucí ke svému vlastnoručnímu podpisu razítko organizace.
16. 1. 2018
Zapsán předmět činnosti: Hlavní účel a předmět činnosti příspěvkové organizace 1.Městský kulturní klub Hlinečan, příspěvková organizace, je zřízen za účelem uspokojování potřeb občanů v následujících oblastech: a)kulturní, kulturně vzdělávací a společenská činnost, b)zajišťování provozu městského kina, c)pořádání koncertů, divadelních představení, diskoték, plesů, divadelních přehlídek a dalších kulturních a společenských akcí, d)plnění funkce pořadatelské a zprostředkovatelské agentury, e)zajišťování propagace a předprodeje vstupenek. pro právnické a fyzické osoby zajišťuje tuto činnost za úplatu, f)pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti, g)podpora zájmových uměleckých i mimouměleckých souborů, dle možností organizace i zajišťování materiální podpory včetně poskytování prostor pro činnost těchto souborů, h)reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení (obor zařazený mezi živnost volnou - výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona), i)provozování hostinské činnosti. 2. Příspěvková organizace zajišťuje provoz Turistického informačního centra Hlinsko (dále též TIC), což zahrnuje zejména následující činnosti: a)podpora rozvoje cestovního ruchu na Hlinecku. příprava, koordinace a realizace projektů v oblasti cestovního ruchu, b)propagace turistické oblasti, c)bezplatné poskytování informací (zejména z oblasti kultury, sportu, památek, rekreace, turistiky, ubytování, dopravního spojení atd.), d)zajišťování provozu expozice v objektu TIC na Betlémě včetně průvodcovství, e)příprava a úprava podkladů pro Hlinecké noviny, f)tvorba propagačních materiálů, g)prodej turistických suvenýrů a upomínkových předmětů.
16. 1. 2018
Vymazán předmět činnosti: Městský kulturní klub Hlinečan, příspěvková organizace, je zřízen za účelem uspokojování potřeb občanů v následujících oblastech: - kulturní, kulturně vzdělávací s společenská činnost, - zajišťování provozu městského kina, - pořádání koncertů, divadelních představení, diskoték, plesů, divadelních přehlídek a dalších kulturních a společenských akcí, - plnění funkce pořadatelské a zprostředkovatelské agentury, - zajišťování propagace a předprodeje vstupenek na vlastní akce, - pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti, - podpora zájmových uměleckých i mimouměleckých souborů, včetně zajišťování materiální podpory a poskytování prostor pro činnost těchto souborů - reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení - provozování hostinské činnosti
21. 5. 2013
Zapsán předmět činnosti: Městský kulturní klub Hlinečan, příspěvková organizace, je zřízen za účelem uspokojování potřeb občanů v následujících oblastech: - kulturní, kulturně vzdělávací s společenská činnost, - zajišťování provozu městského kina, - pořádání koncertů, divadelních představení, diskoték, plesů, divadelních přehlídek a dalších kulturních a společenských akcí, - plnění funkce pořadatelské a zprostředkovatelské agentury, - zajišťování propagace a předprodeje vstupenek na vlastní akce, - pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti, - podpora zájmových uměleckých i mimouměleckých souborů, včetně zajišťování materiální podpory a poskytování prostor pro činnost těchto souborů - reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení - provozování hostinské činnosti
21. 5. 2013
Vymazán předmět činnosti: Městský kulturní klub Hlinečan, příspěvková organizace, je zřízen za účelem uspokojování potřeb občanů v následujících oblastech: - kulturní, kulturně vzdělávací s společenská činnost, - zajišťování provozu městského kina, - pořádání koncertů, divadelních představení, diskoték, plesů, divadelních přehlídek a dalších kulturních a společenských akcí, - plnění funkce pořadatelské a zprostředkovatelské agentury, - zajišťování propagace a předprodeje vstupenek na vlastní akce, - pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti, - podpora zájmových uměleckých i mimouměleckých souborů, včetně zajišťování materiální podpory a poskytování prostor pro činnost těchto souborů.
28. 12. 2011
Zapsán zakladatel Město Hlinsko
28. 12. 2011
Změna sídla z Husova 41, 539 01 Hlinsko na Adámkova třída 341, 539 01 Hlinsko - Hlinsko
28. 12. 2011
Vymazán předmět podnikání: Agentážní činnost v oblasti kultury
28. 12. 2011
Zapsán předmět činnosti: Městský kulturní klub Hlinečan, příspěvková organizace, je zřízen za účelem uspokojování potřeb občanů v následujících oblastech: - kulturní, kulturně vzdělávací s společenská činnost, - zajišťování provozu městského kina, - pořádání koncertů, divadelních představení, diskoték, plesů, divadelních přehlídek a dalších kulturních a společenských akcí, - plnění funkce pořadatelské a zprostředkovatelské agentury, - zajišťování propagace a předprodeje vstupenek na vlastní akce, - pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti, - podpora zájmových uměleckých i mimouměleckých souborů, včetně zajišťování materiální podpory a poskytování prostor pro činnost těchto souborů.
28. 12. 2011
Vymazán předmět činnosti: Městský kulturní klub Hlinečan, příspěvková organizace, je zřízena za účelem uspokojování potřeb občanů v následujících oblastech: - kulturní, výchovná, společenská a rekreativní činnost, - zajišťování provozu městského kina, - pořádání koncertů, divadelních představení, diskoték, plesů, divadelních přehlídek, a dalších kulturních a společenských akcí, - pořadatelská a zprostředkovatelská agentura, - zajišťování propagace kulturních akcí, - pořádání vzdělávacích akcí, - zřizování zájmových kolektivů uměleckých i mimouměleckých a jejich podporování.
14. 8. 2008
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Kateřina Dibelková, jako vedoucí
14. 8. 2008
Vymazán člen statutárního orgánu Alena Dvořáková
5. 4. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Alena Dvořáková, jako vedoucí
5. 4. 2005
Vymazán člen statutárního orgánu Alena Plchová
2. 12. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Alena Plchová, jako vedoucí
2. 12. 2003
Vymazán člen statutárního orgánu Alice Novotná
24. 8. 2002
Zapsán člen statutárního orgánu Alice Novotná, jako vedoucí
24. 8. 2002
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání statutárního orgánu: Za příspěvkovou organizaci jedná vedoucí. Při podepisování za organizaci připojí vedoucí ke svému vlastnoručnímu podpisu razítko organizace.
24. 8. 2002
Zapsán předmět podnikání: Agentážní činnost v oblasti kultury
24. 8. 2002
Zapsán předmět činnosti: Městský kulturní klub Hlinečan, příspěvková organizace, je zřízena za účelem uspokojování potřeb občanů v následujících oblastech: - kulturní, výchovná, společenská a rekreativní činnost, - zajišťování provozu městského kina, - pořádání koncertů, divadelních představení, diskoték, plesů, divadelních přehlídek, a dalších kulturních a společenských akcí, - pořadatelská a zprostředkovatelská agentura, - zajišťování propagace kulturních akcí, - pořádání vzdělávacích akcí, - zřizování zájmových kolektivů uměleckých i mimouměleckých a jejich podporování.
24. 8. 2002
Vznik společnosti Městský kulturní klub Hlinečan, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-1505
-
+
Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-1823
-
+
Jiří Bartoška

Jiří Bartoška

herec a ředitel filmového festivalu

-225
-
+
Lucie Borhyová

Lucie Borhyová

moderátorka

-1056
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-1657
-
+
Ivan Mládek

Ivan Mládek

hudebník

2978
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.