Partners Financial Services

Crenel Facility Management s.r.o., IČO: 44265905 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
18. 5. 1994
Vymazán společník Jakub Štěpán
18. 5. 1994
Zapsán předmět podnikání: poskytování software (prodej hotových programů na základě smlouvy s autory nebo vyhotovování programů na zakázku)
18. 5. 1994
Zapsán předmět podnikání: koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej (s výjimkou obchodních živností uvedených v příloze č. 1-3 zák.č. 455/91 Sb.)
18. 5. 1994
Vymazán předmět podnikání: výpočetní techniky, 6) vývoj, inovace, nákup a prodej software.
18. 5. 1994
Vymazán předmět podnikání: Prodej v maloobchodě, servisní služby a půjčování vč.všech forem leasingu spotřebního zboží, výpočetní techniky, spotřební elektrotechniky a automobilů.
18. 5. 1994
Vymazán předmět podnikání: Poradenské a konzultační služby při zavádění hospodářské činnosti soukromých podnikatelů i organizací, zavádění řídících systémů, dále služeb organizačních, administrativ- ních, tlumočnických, překladatelských, drobných tiskových a propagačních služeb a technicko-ekonomického poradenství.
18. 5. 1994
Vymazán předmět podnikání: Obchodní a obchodně zprostředkovatelská činnost vč. obchodního zastoupení v oboru výpočetní techniky (hardware i software), dále v oblasti zemědělskopotravinářského komplexu, těžkého i lehkého strojírenství, hutního průmyslu, spotřebního zboží a elektrotechniky, textilu, oděvů, obuvi, přírodních a syntetických tkanin, dřevozpracujícího průmyslu a stavebnin, obchodní a zprostředkovatelská činnost při nákupu nemovitostí.
18. 5. 1994
Vymazán předmět podnikání: 1) analýza, programování, technické provozní a výrobní zajišťování projektů výpočetní techniky, 2) návrh, vývoj, nákup, výrobní úpravy a prodej prostředků a zařízení výpočetní techniky vč.speciálních souborů pro komunikace a technologické aplikace, 3) projektování, instalace a provozní zajišťování prostředků výpočetní techniky a počítačových sítí, 4) poskytování programátorských, technických, publikačních, obchodních a propagačních služeb v oblasti výpočetní techniky, 5) provádění konzultačních a školících činností v oblasti
16. 12. 1991
Zapsán základní kapitál 100 000 Kč
16. 12. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Pan Ivan Malý, jako ředitel společnosti
16. 12. 1991
Zapsán způsob jednání: Zastupování a podepisování za společnost: Za společnost jedná a zastupuje ji ředitel společnosti. Podepisování za společnost se děje tak, že k napsanému nebo vytištěnému názvu společnosti se připojí podpis ředitele společnosti.
16. 12. 1991
Zapsán společník Jakub Štěpán, jako společník
16. 12. 1991
Zapsán společník ABAKUS,a.s.
16. 12. 1991
Zapsán předmět podnikání: výpočetní techniky, 6) vývoj, inovace, nákup a prodej software.
16. 12. 1991
Zapsán předmět podnikání: Prodej v maloobchodě, servisní služby a půjčování vč.všech forem leasingu spotřebního zboží, výpočetní techniky, spotřební elektrotechniky a automobilů.
16. 12. 1991
Zapsán předmět podnikání: Poradenské a konzultační služby při zavádění hospodářské činnosti soukromých podnikatelů i organizací, zavádění řídících systémů, dále služeb organizačních, administrativ- ních, tlumočnických, překladatelských, drobných tiskových a propagačních služeb a technicko-ekonomického poradenství.
16. 12. 1991
Zapsán předmět podnikání: Obchodní a obchodně zprostředkovatelská činnost vč. obchodního zastoupení v oboru výpočetní techniky (hardware i software), dále v oblasti zemědělskopotravinářského komplexu, těžkého i lehkého strojírenství, hutního průmyslu, spotřebního zboží a elektrotechniky, textilu, oděvů, obuvi, přírodních a syntetických tkanin, dřevozpracujícího průmyslu a stavebnin, obchodní a zprostředkovatelská činnost při nákupu nemovitostí.
16. 12. 1991
Zapsán předmět podnikání: 1) analýza, programování, technické provozní a výrobní zajišťování projektů výpočetní techniky, 2) návrh, vývoj, nákup, výrobní úpravy a prodej prostředků a zařízení výpočetní techniky vč.speciálních souborů pro komunikace a technologické aplikace, 3) projektování, instalace a provozní zajišťování prostředků výpočetní techniky a počítačových sítí, 4) poskytování programátorských, technických, publikačních, obchodních a propagačních služeb v oblasti výpočetní techniky, 5) provádění konzultačních a školících činností v oblasti
16. 12. 1991
Vznik společnosti ABAX, spol. s r.o.
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Pavel Novotný

Pavel Novotný

starosta

-3463
-
+
Radim Jančura

Radim Jančura

podnikatel a majitel Student Agency

1553
-
+
Jaroslav Stárka

Jaroslav Stárka

podnikatel, vlastník 1. FK Příbram

-2096
-
+
Jaroslav Hřebík

Jaroslav Hřebík

fotbalový trenér

-702
-
+
Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-132
-
+
Radim Passer

Radim Passer

miliardář

-1516
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.