Partners Financial Services

PREGIS, a.s., IČO: 44569777 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
13. 6. 2003
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Ing. Otto Hollmann
13. 6. 2003
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Jan Pořízka
13. 6. 2003
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Jiří Strnádek, jako člen dozorčí rady
13. 6. 2003
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Jiří Haňáček, jako předseda dozorčí rady
13. 6. 2003
Vymazán člen dozorčí rady Leoš Pulíček
13. 6. 2003
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Ing. Eva Brabcová
13. 6. 2003
Vymazán člen dozorčí rady Ing. Lubomír Trejbal
8. 2. 2003
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Otto Hollmann
30. 5. 2002
Zapsán způsob jednání: Jménem společnosti jedná představenstvo tak, že předseda představenstva jedná samostatně, popřípadě jednají místopředseda a člen představenstva společně. Podepisování jménem společnosti se uskutečňuje tak, že k napsanému nebo vytištěnému názvu společnosti, pod kterým je společnost zapsána v obchodním rejstříku, připojí předseda představenstva samostatně, popřípadě místopředseda a člen představenstva společně, svůj vlastnoruční podopis s uvedením jména a funkce v představenstvu společnosti.
30. 5. 2002
Vymazán způsob jednání: Představenstvo je statutárním orgánem společnosti. Řídí činnost společnosti, jedná jejím jménem před soudy a jinými orgány. Za představenstvo jedná každý člen v rozsahu stanoveném představenstvem. Představenstvo může svým rozhodnutím stanovit, kdy jménem společnosti jedná ředitel společnosti nebo jeho zástupce a kdy ředitel společnosti může k jednání zmocnit dalšího zaměstnance společnosti nebo jinou osobu. Za společnost podepisují předseda představenstva nebo místopředseda v nepřítomnosti předsedy a jeden člen představenstva. Představenstvo s odvoláním na čl. 29 Stanov společnosti může rozhodnout, v kterých případech za společnost může podepisovat ředitel společnosti a jeho zástupce. Všichni tak činí tím způsobem, že k názvu společnosti či otisku razítka společnosti připojí svůj podpis.
25. 1. 2002
Zapsán způsob jednání: Představenstvo je statutárním orgánem společnosti. Řídí činnost společnosti, jedná jejím jménem před soudy a jinými orgány. Za představenstvo jedná každý člen v rozsahu stanoveném představenstvem. Představenstvo může svým rozhodnutím stanovit, kdy jménem společnosti jedná ředitel společnosti nebo jeho zástupce a kdy ředitel společnosti může k jednání zmocnit dalšího zaměstnance společnosti nebo jinou osobu. Za společnost podepisují předseda představenstva nebo místopředseda v nepřítomnosti předsedy a jeden člen představenstva. Představenstvo s odvoláním na čl. 29 Stanov společnosti může rozhodnout, v kterých případech za společnost může podepisovat ředitel společnosti a jeho zástupce. Všichni tak činí tím způsobem, že k názvu společnosti či otisku razítka společnosti připojí svůj podpis.
25. 1. 2002
Vymazán způsob jednání: Představenstvo je statutárním orgánem společnosti. Řídí činnost společnosti, jedná jejím jménem a zastupuje ji před soudy a jinými orgány. Za představenstvo jedná každý člen v rozsahu stanoveném představenstvem. Představenstvo může svým rozhodnutím stanovit, kdy jménem společnosti jedná ředitel společnosti nebo jeho zástupce a kdy ředitel společnosti může k jednání zmocnit dalšího zaměstnance společnosti nebo jinou osobu. Za společnost podepisují předseda představenstva nebo místopředseda v nepřítomnosti předsedy a jeden člen představenstva. Představenstvo s odvoláním na čl. 29 Stanov společnosti může rozhodnout, v kterých případech za společnost může podepisovat ředitel společnosti a jeho zástupce. Všichni tak činí tím způsobem, že k názvu společnosti či otisku razítka společnosti připojí svůj podpis.
25. 1. 2002
Zapsán předmět podnikání: výroba, instalace a opravy elektronických zařízení
1. 3. 2000
Zapsán člen dozorčí rady Leoš Pulíček, jako člen dozorčí rady
1. 3. 2000
Změna adresy: člen dozorčí rady Ing. Lubomír Trejbal
1. 3. 2000
Vymazán člen dozorčí rady Jiří Vacek
25. 3. 1998
Změna názvu z \"PREGIS, a.s.\" na PREGIS, a.s.
17. 3. 1997
Zapsán způsob jednání: Představenstvo je statutárním orgánem společnosti. Řídí činnost společnosti, jedná jejím jménem a zastupuje ji před soudy a jinými orgány. Za představenstvo jedná každý člen v rozsahu stanoveném představenstvem. Představenstvo může svým rozhodnutím stanovit, kdy jménem společnosti jedná ředitel společnosti nebo jeho zástupce a kdy ředitel společnosti může k jednání zmocnit dalšího zaměstnance společnosti nebo jinou osobu. Za společnost podepisují předseda představenstva nebo místopředseda v nepřítomnosti předsedy a jeden člen představenstva. Představenstvo s odvoláním na čl. 29 Stanov společnosti může rozhodnout, v kterých případech za společnost může podepisovat ředitel společnosti a jeho zástupce. Všichni tak činí tím způsobem, že k názvu společnosti či otisku razítka společnosti připojí svůj podpis.
17. 3. 1997
Vymazán způsob jednání: Představenstvo je statutárním orgánem společnosti. Řídí činnost společnosti, jedná jejím jménem a zastupuje ji před soudy a jinými orgány. Za představenstvo jedná každý člen v rozsahu stanoveném představenstvem. Představenstvo může svým rozhodnutím stanovit, kdy jménem společnosti jedná generální ředitel společnosti nebo jeho zástupce a kdy generální ředitel společnosti může k jednání zmocnit dalšího zaměstnance společnosti nebo jinou osobu. Za společnost podepisují předseda představenstva nebo místopředseda v nepřítomnosti předsedy a jeden člen představenstva. Představenstvo s odvoláním na čl. 29 Stanov společnosti může rozhodnout, v kterých případech za společnost může podepisovat generální ředitel společnosti a jeho zástupce. Všichni tak činí tím způsobem, že k názvu společnosti či otisku razítka společnosti připojí svůj podpis.
17. 3. 1997
Zapsán předmět podnikání: poradenská činnost a školení v oblasti počítačové techniky a software
17. 3. 1997
Změna názvu z BIJOUDATA, a.s., Jablonec nad Nisou na \"PREGIS, a.s.\"
17. 9. 1996
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Ivo Schötta, jako člen představenstva
17. 9. 1996
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Otto Hollmann, jako místopředseda představenstva
17. 9. 1996
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jan Pořízka, jako předseda představenstva
17. 9. 1996
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Ivan Prachenský
17. 9. 1996
Vymazán člen statutárního orgánu RNDr. Ivo Šálek
17. 9. 1996
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Kateřina Bechyňová
17. 9. 1996
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Petr Krupka
17. 9. 1996
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Miroslav Čapoun
17. 9. 1996
Zapsán způsob jednání: Představenstvo je statutárním orgánem společnosti. Řídí činnost společnosti, jedná jejím jménem a zastupuje ji před soudy a jinými orgány. Za představenstvo jedná každý člen v rozsahu stanoveném představenstvem. Představenstvo může svým rozhodnutím stanovit, kdy jménem společnosti jedná generální ředitel společnosti nebo jeho zástupce a kdy generální ředitel společnosti může k jednání zmocnit dalšího zaměstnance společnosti nebo jinou osobu. Za společnost podepisují předseda představenstva nebo místopředseda v nepřítomnosti předsedy a jeden člen představenstva. Představenstvo s odvoláním na čl. 29 Stanov společnosti může rozhodnout, v kterých případech za společnost může podepisovat generální ředitel společnosti a jeho zástupce. Všichni tak činí tím způsobem, že k názvu společnosti či otisku razítka společnosti připojí svůj podpis.
17. 9. 1996
Vymazán způsob jednání: Za společnost jedná představenstvo, a to buď společně všichni členové představenstva, anebo dva členové představenstva, kteří k tomu byli představenstvem písemně pověřeni, anebo jiná zmocněná zmocněná osoba. Podepisování za společnost se uskutečňuje tak, že buď společně všichni členové představenstva, nebo společně předseda nebo místopředseda a jeden člen představenstva, který k tomu byl představenstvem písemně pověřen připojí podpis k názvu společnosti či otisku razítka společnosti.
17. 9. 1996
Zapsán předmět podnikání: leasing
17. 9. 1996
Zapsán předmět podnikání: kopírovací služby
17. 9. 1996
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Eva Brabcová, jako člen dozorčí rady
17. 9. 1996
Zapsán člen dozorčí rady Ing. Lubomír Trejbal, jako člen dozorčí rady
17. 9. 1996
Zapsán člen dozorčí rady Jiří Vacek, jako člen dozorčí rady
17. 9. 1996
Vymazán člen dozorčí rady JUDr. Libor Kohoutek
17. 9. 1996
Vymazán člen dozorčí rady Ing. Ludmila Motejlková
17. 9. 1996
Vymazán člen dozorčí rady Ing. Jan Vízek
9. 1. 1996
Zapsán způsob jednání: Za společnost jedná představenstvo, a to buď společně všichni členové představenstva, anebo dva členové představenstva, kteří k tomu byli představenstvem písemně pověřeni, anebo jiná zmocněná zmocněná osoba. Podepisování za společnost se uskutečňuje tak, že buď společně všichni členové představenstva, nebo společně předseda nebo místopředseda a jeden člen představenstva, který k tomu byl představenstvem písemně pověřen připojí podpis k názvu společnosti či otisku razítka společnosti.
9. 1. 1996
Vymazán způsob jednání: Za společnost jedná představenstvo, a to buď společně všichni členové představenstva, anebo samostatně jeden člen představenstva, který k tomu byl představenstvem písemně pověřen. Podepisování za společnost se uskutečňuje tak, že buď společně všichni členové představenstva, nebo společně předseda nebo místopředseda a jeden člen představenstva, a nebo samostatně jeden člen představenstva, který k tomu byl představenstvem písemně pověřen, připojí podpis k názvu společnosti či otisku razítka společnosti.
14. 11. 1994
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Ivan Prachenský, jako místopředseda představenstva
14. 11. 1994
Změna adresy: člen statutárního orgánu RNDr. Ivo Šálek
14. 11. 1994
Zapsán člen statutárního orgánu RNDr. Ivo Šálek, jako člen představenstva
14. 11. 1994
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Kateřina Bechyňová
14. 11. 1994
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Kateřina Bechyňová, jako člen představenstva
14. 11. 1994
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Lubor Jíra
14. 11. 1994
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Ondřej Hradil
14. 11. 1994
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Pavel Hakl
14. 11. 1994
Zapsán předmět podnikání: inzerce
3/4

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-2126
-
+
Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

moderátor

-3133
-
+
Aleš Řebíček

Aleš Řebíček

podnikatel a bývalý ministr dopravy

-3134
-
+
Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-178
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-27
-
+
Zdeněk Bakala

Zdeněk Bakala

podnikatel a uhlobaron

-3112
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.