Partners Financial Services

SPORTWAY, spol. s r.o., IČO: 44960271 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
13. 10. 1993
Zapsán způsob jednání: Způsob zastupování: Za společnost jedná a podepisuje jednatel.
13. 10. 1993
Vymazán způsob jednání: Podepisování: K názvu společnosti připojí svůj podpis správce společnosti nebo předseda společnosti.
13. 10. 1993
Změna informací: společník Ing. Zdeněk Bednář
13. 10. 1993
Změna informací: společník Fausto Salami
13. 10. 1993
Změna sídla z Ukrajinská 21, Brno na Pod horkou 653, 664 71 Veverská Bitýška
13. 10. 1993
Zapsán předmět podnikání: výroba textilních výrobků
13. 10. 1993
Zapsán předmět podnikání: silniční motorová doprava
13. 10. 1993
Zapsán předmět podnikání: obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej
13. 10. 1993
Vymazán předmět podnikání: výroba tkanin, látek a další oděvní výroby pro vlastní potřebu a pro třetí stranu, kterou je zpracovatel i obchod - provozování velko i maloobchodního prodeje a zprostředkovatelské činnosti v sortimentu textilních výrobků, oděvů, sportovních potřeb a doplňků obecního užití, ať už se jedná o suroviny, polotovary nebo hotové výrobky - přijímání zastoupení v jiných společnostech, podnicích a organizacích jakéhokoliv typu - financování a koordinování činností společností, v nichž je zastoupena společnost, z hlediska technického, ekonomického a obchodního - poskytování záruky nebo právního ručení - jednání o půjčkách a dluzích - výkon jakékoliv činnosti průmyslového, obchodní a finanční, týkající se věcí movitých a nemovitých včetně leasingu, která je nutná k dosažení optimálních výsledků v předmětu podnikání - zahraničně obchodní činnost nevyžadující zvláštní povolení v rozsahu předmětu podnikání
16. 12. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Zdeněk Bednář, jako správce společnosti
16. 12. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Fausto Salami, jako předseda společnosti
16. 12. 1991
Zapsán způsob jednání: Podepisování: K názvu společnosti připojí svůj podpis správce společnosti nebo předseda společnosti.
16. 12. 1991
Zapsán společník Ing. Zdeněk Bednář, jako společník
16. 12. 1991
Zapsán společník Fausto Salami, jako společník
16. 12. 1991
Zapsán předmět podnikání: výroba tkanin, látek a další oděvní výroby pro vlastní potřebu a pro třetí stranu, kterou je zpracovatel i obchod - provozování velko i maloobchodního prodeje a zprostředkovatelské činnosti v sortimentu textilních výrobků, oděvů, sportovních potřeb a doplňků obecního užití, ať už se jedná o suroviny, polotovary nebo hotové výrobky - přijímání zastoupení v jiných společnostech, podnicích a organizacích jakéhokoliv typu - financování a koordinování činností společností, v nichž je zastoupena společnost, z hlediska technického, ekonomického a obchodního - poskytování záruky nebo právního ručení - jednání o půjčkách a dluzích - výkon jakékoliv činnosti průmyslového, obchodní a finanční, týkající se věcí movitých a nemovitých včetně leasingu, která je nutná k dosažení optimálních výsledků v předmětu podnikání - zahraničně obchodní činnost nevyžadující zvláštní povolení v rozsahu předmětu podnikání
16. 12. 1991
Vznik společnosti SPORTWAY, spol. s r.o.
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Radim Jančura

Radim Jančura

podnikatel a majitel Student Agency

1364
-
+
Richard Chlad

Richard Chlad

bývalý automobilový závodník

20
-
+
Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

-3186
-
+
Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-2916
-
+
Vojtěch Kotek

Vojtěch Kotek

herec, režisér

-3123
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-2980
-
+

A tohle už jste četli?