Partners Financial Services

MEDEA, spol. s r.o. v likvidaci, IČO: 44961278 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
9. 3. 1995
Zapsán způsob jednání: Způsob zastupování: Za společnost jedná a podepisuje každý z jednatelů samostatně nebo prokurista.
9. 3. 1995
Zapsán společník JUDr. Miroslava Kejdová, jako společník
9. 3. 1995
Zapsán společník Ing. Josef Hlavatý, jako společník
9. 3. 1995
Zapsán společník Miluše Doffková, jako společník
9. 3. 1995
Zapsán společník Miluše Molíková, jako společník
9. 3. 1995
Zapsán předmět podnikání: obchodní živnost-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej
9. 3. 1995
Zapsán předmět podnikání: krejčovství
9. 3. 1995
Zapsán předmět podnikání: činnost účetních poradců
9. 3. 1995
Zapsán předmět podnikání: činnost organizačních a ekonomických poradců ve sféře dřevařské výroby
9. 3. 1995
Vymazán předmět podnikání: ní, nákupu, zpracování a prodeje dřeva a výrobků na bázi dřeva, obchodní a poradenská činnost - ekonomické a účetní poradenství, vedení jednoduchého a podvojného účetnictví v závislosti na statistickém výkaznictví a odvodové povinnosti vůči státnímu rozpočtu, zpracování všech ekonomických agend - organizvání podnikatelských, rekvalifikačních a jiných vzdělávacích kursů - zajišťování propagačních materiálů, reklamních předmětů a tiskovin.
9. 3. 1995
Vymazán předmět podnikání: - provozování podnikatelské, výrobní a realitně obchodní činnosti - poskytování technických, obchodních, poradenských, konzultačních, zásobovacích, ubytovacích a jiných služeb - obstaravatelská, zprostředkovatelská a obchodní činnost včetně obchodu zahraničního v rozsahu nevyžadujícím zvláštního povolení - zajišťování výroby a prodeje /velkoobchodní i maloobchodní/, výrobků ze dřeva, zemědělských produktů, potravinářského a smíšeného zboží - zajišťování tvarové a výrobní dokumentace výrobků ze dřeva a textilií v oblasti stavebního truhlářství a nábytku, včetně zajišťování výroby, renovace, rekonstrukce, montáže příslušných technologií, strojů a zaříze
30. 12. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Josef Hlavatý, jako prokurista
30. 12. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu JUDr. Miroslava Kejdová, jako prokurista
30. 12. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Miluše Doffková, jako prokurista
30. 12. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Miluše Molíková, jako ředitel
30. 12. 1991
Zapsán předmět podnikání: ní, nákupu, zpracování a prodeje dřeva a výrobků na bázi dřeva, obchodní a poradenská činnost - ekonomické a účetní poradenství, vedení jednoduchého a podvojného účetnictví v závislosti na statistickém výkaznictví a odvodové povinnosti vůči státnímu rozpočtu, zpracování všech ekonomických agend - organizvání podnikatelských, rekvalifikačních a jiných vzdělávacích kursů - zajišťování propagačních materiálů, reklamních předmětů a tiskovin.
30. 12. 1991
Zapsán předmět podnikání: - provozování podnikatelské, výrobní a realitně obchodní činnosti - poskytování technických, obchodních, poradenských, konzultačních, zásobovacích, ubytovacích a jiných služeb - obstaravatelská, zprostředkovatelská a obchodní činnost včetně obchodu zahraničního v rozsahu nevyžadujícím zvláštního povolení - zajišťování výroby a prodeje /velkoobchodní i maloobchodní/, výrobků ze dřeva, zemědělských produktů, potravinářského a smíšeného zboží - zajišťování tvarové a výrobní dokumentace výrobků ze dřeva a textilií v oblasti stavebního truhlářství a nábytku, včetně zajišťování výroby, renovace, rekonstrukce, montáže příslušných technologií, strojů a zaříze
30. 12. 1991
Vznik společnosti MEDEA, spol. s r.o.
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Lucie Borhyová

Lucie Borhyová

moderátorka

-4650
-
+
Richard Krajčo

Richard Krajčo

zpěvák

1023
-
+
Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-2123
-
+
Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-2075
-
+
Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-51
-
+
Ladislava Eichenmannová

Ladislava Eichenmannová

byla organizátorkou charitativních akcí a projektů, předsedkyně krasobruslařského klubu

0
-
+

A tohle už jste četli?