Partners Financial Services

Dům dětí a mládeže Přelouč, okres Pardubice, IČO: 46494812 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 11. 2021
Zapsán předmět činnosti: Organizace s širokou působností zájmového vzdělávání ve smyslu ust. §111 a násl. zák. č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším, odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, a dle vyhlášky č. 74/2005Sb., o zájmovém vzdělávání, v platném znění, poskytuje nabídku zájmových činností pro volný čas zejména dětí a mládeže, a to příležitostnou, výchovnou, vzdělávací a zájmovou činnost školského zařízení pro zájmové vzdělávání, pravidelnou výchovnou, vzdělávací a zájmovou činnost, táborovou činnost a další činnosti spojené s pobytem mimo místo, kde právnická osoba vykonává činnosti zařízení pro zájmové vzdělávání, osvětovou činnost včetně shromažďování a poskytování informací pro děti, žáky, studenty, popřípadě i další osoby a vedení k prevenci sociálně patologických jevů, individuální prací, zejména vytvářením podmínek pro rozvoj nadání dětí, žáků a studentů, nebo s využitím otevřené nabídky spontánních činností. Účastníky zájmového vzdělávání jsou děti, žáci a studenti. účastníky mohou být také pedagogičtí pracovníci, zákonní zástupci nezletilých účastníků, popřípadě další fyzické osoby. Organizace jako středisko zájmového vzdělávání pro volný čas dětí a mládeže s širokou zájmovou působností, uskutečňuje výchovné vzdělávací příp. rekreační činnost pro děti, mládež, popř. jejich rodiče a další dospělé zájemce v jejich volném čase pravidelnou zájmovou činnosti, prázdninovou činností, individuální prací, soutěžemi a přehlídkami nebo nabídkou spontánních aktivit, a to během celého roku.
1. 11. 2021
Vymazán předmět činnosti: Organizace se zřizuje na základě zákona č. 564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, ve znění pozdějších předpisů, ve smyslu ustanovení vyhlášky č. 432/1992 Sb., o střediscích pro volný čas dětí a mládeže, ve znění pozdějších předpisů, a podle § 19 zákona č. 76/1978 Sb., o školských zařízeních, ve znění pozdějších předpisů, jako středisko pro volný čas dětí a mládeže s širokou zájmovou působností, uskutečňuje výchovně vzdělávací příp. rekreační činnost pro děti, mládež, popř. jejich rodiče a další dospělé zájemce v jejich volném čase pravidelnou zájmovou činností, prázdninovou činností, individuální prací, soutěžemi a přehlídkami nebo nabídkou spontánních aktivit, a to během celého roku.
30. 11. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Pavel Hrdý
30. 11. 2016
Změna sídla z Veverkova 752, 535 01 Přelouč na Veverkova 752, 535 01 Přelouč - Přelouč
21. 8. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Pavel Hrdý, jako ředitel
21. 8. 2009
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Pavel Culek
1. 12. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Pavel Culek, jako ředitel
1. 12. 2004
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: Jménem příspěvkové organizace jedná ve všech věcech ředitel.
1. 12. 2004
Zapsán předmět činnosti: Organizace se zřizuje na základě zákona č. 564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, ve znění pozdějších předpisů, ve smyslu ustanovení vyhlášky č. 432/1992 Sb., o střediscích pro volný čas dětí a mládeže, ve znění pozdějších předpisů, a podle § 19 zákona č. 76/1978 Sb., o školských zařízeních, ve znění pozdějších předpisů, jako středisko pro volný čas dětí a mládeže s širokou zájmovou působností, uskutečňuje výchovně vzdělávací příp. rekreační činnost pro děti, mládež, popř. jejich rodiče a další dospělé zájemce v jejich volném čase pravidelnou zájmovou činností, prázdninovou činností, individuální prací, soutěžemi a přehlídkami nebo nabídkou spontánních aktivit, a to během celého roku.
1. 12. 2004
Vznik společnosti Dům dětí a mládeže Přelouč, okres Pardubice

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jiří Bartoška

Jiří Bartoška

herec a ředitel filmového festivalu

-794
-
+
Václav Bartoněk

Václav Bartoněk

manažer, předseda představenstva Zbrojovky Brno

-8
-
+
Petr Kellner

Petr Kellner

byl podnikatel, majoritní vlastník holdingové společnosti PPF Group N.V

-1678
-
+
Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-2022
-
+
Viktor Kožený

Viktor Kožený

mezinárodně stíhaný podnikatel

-2087
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-16
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.