Partners Financial Services

Domov pro seniory Pod Skalkou, IČO: 47002654 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
30. 9. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Tereza Středová, jako ředitelka
30. 9. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Jan Daniel
29. 4. 2009
Změna adresy: člen statutárního orgánu Jan Daniel
29. 4. 2009
Změna názvu z Dům pečovatelské služby - Domov důchodců na Domov pro seniory Pod Skalkou
24. 8. 2006
Zapsán člen statutárního orgánu Jan Daniel, jako ředitel
24. 8. 2006
Vymazán člen statutárního orgánu Eva Vodenková
24. 8. 2006
Zapsán předmět činnosti: poskytování pobytových služeb osobám se sníženou pracovní soběstačností, zejména z důvodu věku a jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc fyzické osoby, tzn. pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu. Poskytování stravy, výchovné, vzdělávací a aktivizační činosti. Zprostředkování kontaktu se společenským děním, pomoc při uplatňování práv oprávněných zájmů a při obstarávání osobních náležitostí.
2. 3. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Eva Vodenková, jako ředitel
2. 3. 2005
Zapsán způsob jednání: Ředitel je oprávněn za organizaci jednat samostatně ve všech záležitostech. Ředitel podepisuje jménem organizace tak, že k vytištěnému nebo napsanému jménu organizace nebo otisku razítka se jménem organizace připojí svůj podpis. Jiná osoba je oprávněna za organizaci jednat jen na základě písemného zmocnění ředitelem.
2. 3. 2005
Zapsán předmět činnosti: komplexní péče o občany v důchodovém věku, zejména, -- ubytování -- celodenní stravování -- éčebně preventivní péče -- praní, oprava a želhlení prádla -- rehabilitace -- zdravotnická výchova -- pečovatelská služba -- hygienická služba -- kulturní, zájmová a dobrovolná pracovní činnost
2. 3. 2005
Vznik společnosti Dům pečovatelské služby - Domov důchodců

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-1875
-
+
Šárka Grossová

Šárka Grossová

manželka bývalého premiéra Stanislava Grosse a podnikatelka

183
-
+
Jaromír Jágr

Jaromír Jágr

hokejista, mistr světa a olympijský vítěz

2498
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

0
-
+
Marcel Gecov

Marcel Gecov

bývalý fotbalista, podnikatel

-504
-
+
Jiří Šlégr

Jiří Šlégr

hokejista, olympijský vítěz

2811
-
+

A tohle už jste četli?