Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Svaz záchranných brigád kynologů ČR, z.s., Praha, IČO: 47511851 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Svaz záchranných brigád kynologů ČR, z.s.. Údaje byly staženy 12. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 47511851. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 47511851 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum zápisu
1. 1. 2014
Datum vzniku
3. 4. 1991
Název
Svaz záchranných brigád kynologů České republiky
zapsáno 1. 1. 2014 vymazáno 2. 8. 2016
Svaz záchranných brigád kynologů ČR, z.s.
zapsáno 2. 8. 2016
Firmy na stejné adrese
Sídlo Kraj: Hlavní město Praha
Okres: Hlavní město Praha
Obec: Praha
Část obce: Holešovice
Ulice: U Pergamenky
Adresní místo: U Pergamenky 1511/3
IČO
47511851
zapsáno 1. 1. 2014
Právní forma
Spolek
zapsáno 1. 1. 2014
Spisová značka
L 2077/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 1. 1. 2014
Účel
Svaz rozvíjí svoji činnost v rámci celé České republiky především pro potřeby praktického využití při záchranných pracích jak v České republice, tak i jinde ve světě. Pro popularizaci této činnosti zejména mezi mládeží organizuje i národní a mezinárodní akce sportovního charakteru.
zapsáno 2. 8. 2016 vymazáno 1. 9. 2021
Pro nasazení svých psovodů do akcí vytváří svaz pohotovostní jednotku a trvale ji udržuje na požadované odborné úrovni. Pohotovostní jednotka je podřízena vedoucímu, jmenovanému prezidiem svazu.
zapsáno 2. 8. 2016 vymazáno 1. 9. 2021
Za tímto účelem svaz zejména: a)Aktivně spolupracuje s orgány Integrovaného záchranného systému České republiky (dále jen IZS). b)Aktivně spolupracuje s Mezinárodní organizací záchranných psů IRO a Mezinárodní kynologickou federací FCI. c)Aktivně spolupracuje s ČMKU. d)Prostřednictvím Sdružením sportovních svazů ČR (SSS ČR) se hlásí k Chartě o sportu, Chartě o boji proti dopingu a Chartě o boji proti násilí. e)Vydává národní zkušební řád a další normativy související s výcvikem záchranných psů a organizací výcvikových akcí. f)Zajišťuje zkoušky a soutěže celostátního charakteru, případně z pověření IRO akce mezinárodního charakteru. g)Stanoví symboliku svazu. h)Hájí zájmy svých členů. i)Vydává pracovní knížky, které se stávají majetkem členů SZBK ČR. Pro nečleny SZBK ČR vydává Výkonnostní průkaz nečlena SZBK ČR, v případě účasti na akcích SZBK ČR, resp. při složení zkoušek. j)Stanoví podmínky jmenování rozhodčích, organizuje jejich doškolování a další odborný růst. k)Deleguje rozhodčí na celostátní a mezinárodní akce v ČR a zahraniční akce. l)Pořádá celostátní a mezinárodní akce v ČR a akce z pověření IRO a FCI m)Podle svých ekonomických možností buduje, provozuje a udržuje objekty a areály sloužící k výcviku psů a jejich psovodů, jakož i k naplňování dalších cílů svazu. n)Hájí zájmy svých členů navenek. o)Snaží se získávat zejména mládež pro členství ve svazu a tyto mladé členy vychová pro práci záchranářských kynologů. p)Svaz a jeho pobočné spolky mohou vyvíjet i jinou vedlejší činnost, pokud neodporuje poslání svazu a obecně platným předpisům.
zapsáno 2. 8. 2016 vymazáno 1. 9. 2021
Svaz je veřejně prospěšnou právnickou osobou, jejímž posláním je přispívat vlastní činností k dosahování obecného blaha a nabývat majetek z poctivých zdrojů a hospodárně využívat své jmění k veřejně prospěšnému účelu ve smyslu ustanovení §146 občanského zákoníku.
zapsáno 2. 8. 2016 vymazáno 1. 9. 2021
Svaz organizuje školení, výcvik, soutěže, tábory a cvičení určená speciálně pro talentovanou mládež. Touto činností zvyšuje všestrannou a odbornou připravenost mládeže pro možnost budoucích praktických nasazení kynologů záchranářů.
zapsáno 2. 8. 2016
Svaz rozvíjí svoji činnost v rámci celé České republiky především pro potřeby praktického využití při záchranných pracích jak v České republice, tak i jinde ve světě. Pro popularizaci této činnosti zejména mezi mládeží organizuje i národní a mezinárodní akce sportovního charakteru. Pro nasazení svých psovodů do akcí vytváří svaz prostřednictvím svých pobočných spolků, Záchranných brigád kynologů, pohotovostní jednotky a trvale je udržuje na požadované odborné úrovni. Za tímto účelem svaz zejména: a)Aktivně spolupracuje s orgány Integrovaného záchranného systému České republiky (dále jen IZS). b)Aktivně spolupracuje s Mezinárodní organizací záchranných psů IRO a Mezinárodní kynologickou federací FCI. c)Aktivně spolupracuje s ČMKU. d)Prostřednictvím Sdružení sportovních svazů ČR (SSS ČR) se hlásí k Chartě o sportu, Chartě o boji proti dopingu a Chartě o boji proti násilí. e)Vydává zkušební řád SZBK a další normativy související s výcvikem záchranných psů a organizací výcvikových akcí. f)Zajišťuje zkoušky a soutěže celostátního charakteru, případně z pověření IRO akce mezinárodního charakteru. g)Stanoví symboliku svazu. h)Hájí zájmy svých členů. i)Vystavuje svým členům pracovní knížky. j)Stanoví podmínky jmenování rozhodčích, organizuje jejich doškolování a další odborný růst. k)Deleguje rozhodčí na celostátní a mezinárodní akce v ČR a zahraniční akce. l)Pořádá celostátní a mezinárodní akce v ČR a akce z pověření IRO a FCI m)Podle svých ekonomických možností buduje, provozuje a udržuje objekty a areály sloužící k výcviku psů a jejich psovodů, jakož i k naplňování dalších cílů svazu. n)Snaží se získávat zejména mládež pro členství ve svazu a tyto mladé členy vychová pro práci záchranářských kynologů. o)Svaz a jeho pobočné spolky mohou vyvíjet i jinou vedlejší činnost, pokud neodporuje poslání svazu a obecně platným předpisům. Svaz je veřejně prospěšnou právnickou osobou, jejímž posláním je přispívat vlastní činností k dosahování obecného blaha a nabývat majetek z poctivých zdrojů a hospodárně využívat své jmění k veřejně prospěšnému účelu ve smyslu ustanovení § 146 občanského zákoníku.
zapsáno 1. 9. 2021
Název nejvyššího orgánu
Sjezd
zapsáno 2. 8. 2016
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Svaz záchranných brigád kynologů ČR, z.s.

1. 10. 2022
Změna funkce: Radek Polák z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Bc. Petra Svobodová z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Jana Šmídová z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Jitka Dědinová z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 10. 2022
Změna funkce: Mgr. Lucie Dlouhá z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Svaz záchranných brigád kynologů ČR, z.s.
Více o vizualizacích

Svaz záchranných brigád kynologů ČR, z.s., IČO: 47511851: vizualizace vztahů osob a společností

Svaz záchranných brigád kynologů ČR, z.s., IČO: 47511851

Zobrazit vztahy a firmy

Pobočné spolky - Svaz záchranných brigád kynologů ČR, z.s.

Jihočeská záchranná brigáda kynologů, IČO: 62534360
Přední Výtoň 193, 382 73 Přední Výtoň - Přední Výtoň
zapsáno 5. 6. 2017
zapsáno 28. 4. 2015
Záchranná brigáda kynologů Karlovarského kraje, IČO: 69456062
Spálená 433/11, 360 07 Karlovy Vary - Doubí
zapsáno 7. 10. 2016
Záchranná brigáda kynologů Královéhradeckého kraje, IČO: 70886920
Tomkova 178/15, 500 03 Hradec Králové - Hradec Králové
zapsáno 14. 5. 2016
zapsáno 1. 1. 2014

Další pobočné spolky

Základním organizačním článkem svazu jsou pobočné spolky, Záchranné brigády kynologů (dále jen ZBK), členěné dle územního uspořádání ČR. tj. krajů. ZBK jsou zřizovány v souladu s §228 občanského zákoníku. Na území kraje může být ustavena pouze jedna ZBK. Brigádu lze ustavit při minimálním počtu deseti členů. Název pobočného spolku musí obsahovat slovní spojení Záchranná brigáda kynologů. Název může být doplněn před nebo za tímto slovním spojením přívlastkem regionální působnosti, např. Záchranná brigáda kynologů středočeského kraje nebo Středočeská záchranná brigáda kynologů. ZBK mají právní subjektivitu a ve své činnosti se řídí stanovami a dalšími navazujícími normativy svazu a interními normativy ZBK. ZBK součinností jsou povinny naplňovat poslání, cíle a úkoly definované článkem 2 těchto stanov. Jménem ZBK jedná ve všech věcech vedoucí ZBK, který je statutárním zástupcem brigády, a v jeho nepřítomnosti člen vedení ZBK, jím pro tento účel pověřený.
zapsáno 2. 8. 2016 vymazáno 1. 9. 2021
Základním organizačním článkem svazu jsou pobočné spolky, Záchranné brigády kynologů (dále jen ZBK), členěné dle územního uspořádání ČR. tj. krajů. ZBK jsou zřizovány v souladu s § 228 občanského zákoníku. Na území kraje může být ustavena pouze jedna ZBK. ZBK lze ustavit při minimálním počtu deseti členů. Název pobočného spolku musí obsahovat slovní spojení Záchranná brigáda kynologů. Název může být doplněn před nebo za tímto slovním spojením přívlastkem regionální působnosti, např. Záchranná brigáda kynologů středočeského kraje nebo Středočeská záchranná brigáda kynologů. ZBK mají právní subjektivitu a ve své činnosti se řídí stanovami a dalšími navazujícími normativy svazu a interními normativy ZBK. ZBK součinností jsou povinny naplňovat poslání, cíle a úkoly definované článkem 2 stanov SZBK ČR. ZBK má povinnost na své ČS zvolit, zda bude mít statutárního zástupce kolektivního nebo individuálního: - v případě individuálního jménem ZBK jedná ve všech věcech vedoucí ZBK, který je statutárním zástupcem brigády, a v jeho nepřítomnosti člen vedení ZBK, jím pro tento účel pověřený. - v případě kolektivního statutárního zástupce je tímto vedení ZBK, které je oprávněno za ZBK jednat ve všech věcech, zejména rozhodovat o otázkách spojených s fungováním ZBK, včetně vedení účetnictví a dispozic s jeho majetkem a finančními prostředky. Za vedení ZBK jedná a podepisuje samostatně vedoucí ZBK nebo jiný, vedením ZBK pověřený člen vedení ZBK. Vedení ZBK je povinno na svém prvním jednání vymezit kompetence a odpovědnosti jednotlivých členů vedení ZBK. ZBK nejsou oprávněny poskytovat svým členům nebo třetím osobám jakoukoli formu zajištění dluhu s výjimkou zajištění vlastního závazku. ZBK mohou mít dále na území svého regionu nižší organizační složky - družstva bez právní subjektivity. O jejich utvoření rozhoduje členská schůze ZBK. Tyto složky jsou povinny koordinovat svoji činnost s ohledem na činnost ZBK a svazu. Rozhodnutí vedení ZBK jsou pro ně závazná.
zapsáno 1. 9. 2021

Prezident Svazu záchranných brigád kynologů ČR, z.s. - Svaz záchranných brigád kynologů ČR, z.s.

Prezident SZBK ČR, z.s.
Ing. Helena Šabatová
Stroupečská, 438 01 Žatec - Žatec
Den vzniku funkce: 30. 4. 2016
Den zániku funkce: 26. 6. 2021
zapsáno 2. 8. 2016 vymazáno 1. 9. 2021
Počet členů
1
zapsáno 2. 8. 2016 vymazáno 1. 9. 2021
Způsob jednání
Svaz je právnickou osobou a jeho jménem jedná ve všech věcech prezident svazu a v jeho nepřítomnosti viceprezident svazu, případně další osoby pověřené prezidiem.
zapsáno 2. 8. 2016 vymazáno 1. 9. 2021

Prezidium Svazu záchranných brigád kynologů ČR, z.s. - Svaz záchranných brigád kynologů ČR, z.s.

Prezident SZBK ČR, z.s.
Bc. Vilém Babička
Hrdlovská, 419 01 Duchcov - Duchcov
Den vzniku funkce: 26. 6. 2021
zapsáno 1. 9. 2021
Viceprezident SZBK ČR, z.s.
Ing. Pavel Troller
Mariánská, 261 01 Příbram - Příbram VI-Březové Hory
Den vzniku funkce: 26. 6. 2021
zapsáno 1. 9. 2021
Výcvikář SZBK ČR, z.s.
Mgr. Lucie Dlouhá
Leopoldova, 149 00 Praha - Chodov
Den vzniku funkce: 26. 6. 2021
zapsáno 1. 9. 2021
Zástupce pro zahraniční styk SZBK ČR, z.s.
Jitka Dědinová
Bělinského, 102 00 Praha - Hostivař
Den vzniku funkce: 26. 6. 2021
zapsáno 1. 9. 2021
Ekonom SZBK ČR, z.s.
Jana Šmídová
U Maxů, 384 11 Netolice - Netolice
Den vzniku funkce: 26. 6. 2021
zapsáno 1. 9. 2021
Hospodář SZBK ČR, z.s.
Bc. Petra Svobodová
Alešova, 431 11 Jirkov - Jirkov
Den vzniku funkce: 26. 6. 2021
zapsáno 1. 9. 2021
Zástupce pro organizační záležitosti SZBK ČR, z.s.
Radek Polák
Legionářů, 695 01 Hodonín - Hodonín
Den vzniku funkce: 26. 6. 2021
zapsáno 1. 9. 2021
Počet členů
7
zapsáno 1. 9. 2021
Způsob jednání
Svaz je právnickou osobou a jeho jménem jedná ve všech věcech prezidium SZBK ČR. Prezidium SZBK ČR je statutárním orgánem svazu, které je oprávněno za něj jednat ve všech věcech, zejména rozhodovat o otázkách spojených s fungováním SZBK ČR, včetně vedení účetnictví a dispozic s jeho majetkem. Za prezidium SZBK ČR jedná a podepisuje samostatně prezident SZBK ČR nebo jiný, prezidiem SZBK ČR pověřený člen prezidia SZBK ČR. Prezidium SZBK ČR může rozhodnout o tom, zda a v jakém rozsahu je oprávněna jednat za SZBK ČR jiná osoba.
zapsáno 1. 9. 2021

Revizní komise - Svaz záchranných brigád kynologů ČR, z.s.

Předseda revizní komise
Bronislav Přibyl
Pertoldova, 143 00 Praha - Modřany
Den vzniku funkce: 30. 4. 2016
Den vzniku členstvi: 30. 4. 2016
zapsáno 2. 8. 2016
Člen revizní komise
Petra Svobodová
Alešova, 431 11 Jirkov - Jirkov
Den vzniku členstvi: 30. 4. 2016
Den zániku členstvi: 26. 6. 2021
zapsáno 2. 8. 2016 vymazáno 1. 9. 2021
Člen revizní komise
Pavel Troller
Mariánská, 261 01 Příbram - Příbram VI-Březové Hory
Den vzniku členstvi: 30. 4. 2016
Den zániku členstvi: 26. 6. 2021
zapsáno 2. 8. 2016 vymazáno 1. 9. 2021
Člen revizní komise
Barbora Andělová
Voděradská, 100 00 Praha - Strašnice
Den vzniku členstvi: 26. 6. 2021
zapsáno 1. 9. 2021
Člen revizní komise
Pavla Veselá Kaňková
Závodu míru, 360 17 Karlovy Vary - Stará Role
Den vzniku členstvi: 26. 6. 2021
zapsáno 1. 9. 2021
Člen revizní komise
Dagmar Hňoupková
V Štíhlách, 142 00 Praha - Krč
Den vzniku členstvi: 26. 6. 2021
zapsáno 1. 9. 2021
Člen revizní komise
Jaroslav Andrle
Úpské nábřeží, 541 01 Trutnov - Dolní Předměstí
Den vzniku členstvi: 26. 6. 2021
zapsáno 1. 9. 2021
Počet členů
3
zapsáno 2. 8. 2016 vymazáno 1. 9. 2021
5
zapsáno 1. 9. 2021

Skuteční majitelé - Svaz záchranných brigád kynologů ČR, z.s.

Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
Ing. Helena Šabatová
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 2. 8. 2016
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 1. 9. 2021
Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
Bc. Vilém Babička
Hrdlovská, 419 01 Duchcov - Duchcov
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 1. 10. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 1. 9. 2021
zapsáno 1. 9. 2021 vymazáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
Ing. Pavel Troller
Mariánská, 261 01 Příbram - Příbram VI-Březové Hory
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 1. 10. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 1. 9. 2021
zapsáno 1. 9. 2021 vymazáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
Mgr. Lucie Dlouhá
Leopoldova, 149 00 Praha - Chodov
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 1. 10. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 1. 9. 2021
zapsáno 1. 9. 2021 vymazáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
Jitka Dědinová
Bělinského, 102 00 Praha - Hostivař
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 1. 10. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 1. 9. 2021
zapsáno 1. 9. 2021 vymazáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
Jana Šmídová
U Maxů, 384 11 Netolice - Netolice
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 1. 10. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 1. 9. 2021
zapsáno 1. 9. 2021 vymazáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
Bc. Petra Svobodová
Alešova, 431 11 Jirkov - Jirkov
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 1. 10. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 1. 9. 2021
zapsáno 1. 9. 2021 vymazáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
Radek Polák
Legionářů, 695 01 Hodonín - Hodonín
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 1. 10. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 1. 9. 2021
zapsáno 1. 9. 2021 vymazáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Bc. Vilém Babička
Hrdlovská, 419 01 Duchcov - Duchcov
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 1. 9. 2021
zapsáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Ing. Pavel Troller
Mariánská, 261 01 Příbram - Příbram VI-Březové Hory
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 1. 9. 2021
zapsáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Mgr. Lucie Dlouhá
Leopoldova, 149 00 Praha - Chodov
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 1. 9. 2021
zapsáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Jitka Dědinová
Bělinského, 102 00 Praha - Hostivař
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 1. 9. 2021
zapsáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Jana Šmídová
U Maxů, 384 11 Netolice - Netolice
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 1. 9. 2021
zapsáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Bc. Petra Svobodová
Alešova, 431 11 Jirkov - Jirkov
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 1. 9. 2021
zapsáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Radek Polák
Legionářů, 695 01 Hodonín - Hodonín
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 1. 9. 2021
zapsáno 1. 10. 2022

Hodnocení firmy - Svaz záchranných brigád kynologů ČR, z.s.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Svaz záchranných brigád kynologů ČR, z.s.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-1735
-
+
Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-57
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

0
-
+
Lucie Borhyová

Lucie Borhyová

moderátorka

-352
-
+
Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-86
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-1441
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.