Partners Financial Services

Sociální služby města Doksy, příspěvková organizace, IČO: 48282910 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
3. 5. 2022
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Klára Říhová
20. 10. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Klára Říhová, jako ředitel
20. 10. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Ilona Jakoubková
5. 12. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ilona Jakoubková
5. 12. 2016
Změna sídla z Panská 199, 472 01 Doksy na Panská 199, 472 01 Doksy - Doksy
14. 7. 2016
Zapsán předmět činnosti: 1) Hlavní účel organizace: V organizaci se poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Organizace poskytuje pečovatelskou službu. Tato služba je poskytována osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení a rodinám s dětmi, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. Služba poskytuje ve vymezeném čase v domácnostech osob a v zařízeních sociálních služeb zákonem vyjmenované úkony. Organizace poskytuje v denním stacionáři ambulantní služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, nebo zdravotního postižení a osobám s chronickým duševním onemocněním, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. 2) Předmět hlavní činnosti organizace: a) Domov pro seniory: předmětem činnosti organizace je poskytování pobytových služeb obyvatelům domova pro seniory dle § 49 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. b) Pečovatelská služba: Předmětem činnosti organizace je poskytování pečovatelské služby dle § 40 zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních služách ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. c) Denní stacionář: předmětem činnosti je poskytování ambulantní služby dle § 46 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních sužbách, ve znění pozdějších předpisů. d) součástí hlavní činnosti je i poskytnutí stravy zaměstnancům organizace (viz předpis č. 84/2005 Sb.)
14. 7. 2016
Vymazán předmět činnosti: 1) Hlavní účel organizace: V organizaci se poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Organizace poskytuje pečovatelskou službu. Tato služba je poskytována osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení a rodinám s dětmi, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. Služba poskytuje ve vymezeném čase v domácnostech osob a v zařízeních sociálních služeb zákonem vyjmenované úkony. Organizace poskytuje v denním stacionáři ambulantní služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, nebo zdravotního postižení a osobám s chronickým duševním onemocněním, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. 2) Předmět hlavní činnosti organizace: a) Domov pro seniory: předmětem činnosti organizace je poskytování pobytových služeb obyvatelům domova pro seniory dle § 49 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. b) Pečovatelská služba: Předmětem činnosti organizace je poskytování pečovatelské služby dle § 40 zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních služách ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí někteá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. c) Denní stacionář: předmětem činnosti je poskytování ambulantní služby dle § 46 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se právdějí některá ustanovení zákona o sociálních sužbách, ve znění pozdějších předpisů. d) součástí hlavní činnosti je i příprava a prodej stravy obyvatelům Domova pro seni
14. 7. 2016
Změna názvu z Domov pro seniory Doksy, příspěvková organizace na Sociální služby města Doksy, příspěvková organizace
3. 2. 2010
Zapsán zakladatel Město Doksy
3. 2. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Ilona Jakoubková, jako ředitelka
3. 2. 2010
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. K písemnému právnímu úkonu připojí ředitel svůj vlastnoruční podpis a při podpisu připojí ke svému jménu dodatek \"ředitel\".
3. 2. 2010
Zapsán předmět činnosti: 1) Hlavní účel organizace: V organizaci se poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Organizace poskytuje pečovatelskou službu. Tato služba je poskytována osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení a rodinám s dětmi, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. Služba poskytuje ve vymezeném čase v domácnostech osob a v zařízeních sociálních služeb zákonem vyjmenované úkony. Organizace poskytuje v denním stacionáři ambulantní služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, nebo zdravotního postižení a osobám s chronickým duševním onemocněním, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. 2) Předmět hlavní činnosti organizace: a) Domov pro seniory: předmětem činnosti organizace je poskytování pobytových služeb obyvatelům domova pro seniory dle § 49 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. b) Pečovatelská služba: Předmětem činnosti organizace je poskytování pečovatelské služby dle § 40 zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních služách ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí někteá ustanovení zákona o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. c) Denní stacionář: předmětem činnosti je poskytování ambulantní služby dle § 46 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se právdějí některá ustanovení zákona o sociálních sužbách, ve znění pozdějších předpisů. d) součástí hlavní činnosti je i příprava a prodej stravy obyvatelům Domova pro seni
1. 1. 1996
Vznik společnosti Domov pro seniory Doksy, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-15
-
+
Václav Tomanec

Václav Tomanec

podnikatel

-8
-
+
Vojtěch Kotek

Vojtěch Kotek

herec, režisér

-2108
-
+
Helena Vondráčková

Helena Vondráčková

zpěvačka

-977
-
+
David Černý

David Černý

výtvarník

-651
-
+
Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-1832
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.