Partners Financial Services

Domov sociálních služeb Liblín, příspěvková organizace, IČO: 48379794 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
24. 5. 2017
Změna sídla z Liblín čp. 1, 331 41 Kralovice, Česká republika na Liblín 1, 331 41 Liblín - Liblín
22. 5. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Petr Kounovský, jako ředitel
22. 5. 2009
Vymazán člen statutárního orgánu Věra Kubatová
20. 4. 2007
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace zajišťuje zdravotní péči osobám, kterým poskytuje pobytové služby. Tuto povinnost plní formou zvláštní ambulantní péče poskytované dle § 22 písm. d) zákona č. 48/1997 Sb., o veřejném zdravotním pojištění a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, prostřednictvím zdravotnického zařízení a jde-li o ošetřovatelskou a rehabilitační péči především prostřednictvím svých zaměstnanců, kteří mají odbornou způsobilost k výkonu zdravotnického povolání.
20. 4. 2007
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace poskytuje sociální poradenství v souladu s ustanovením § 37 odst. 2 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách.
20. 4. 2007
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace plní další povinnosti, které jí stanoví zákon č. 108/2006 Sbl., o sociálních službách
20. 4. 2007
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace je zařízením sociálních služeb - domov pro osoby se zdravotním postižením, které v souladu s ustanovením § 48 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, poskytuje pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Příspěvková organizcace zajišťuje tyto základní činnosti: poskytnutí ubytování, poskytnutí stravy, pomoc při zvládání bězných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti a pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.
20. 4. 2007
Vymazán předmět činnosti: Příspěvková organizace poskytuje občanům umístěným v ústavu komplexní služby sociální péče, zejména bydlení, zaopatření (stravování, úklid a další služby), zdravotní péči, rehabilitaci, kulturní a rekreační péči a v případě potřeby osobní vybavení, včetně náročné ošetřovatelské péče. Starobním a invalidním důchodcům a dalším sociálně potřebným občanům, kteří nejsou ubytováni v zařízení sociální péče, poskytuje příspěvková organizace stravování.
20. 4. 2007
Změna názvu z Ústav sociální péče Liblín, příspěvková organizace na Domov sociálních služeb Liblín, příspěvková organizace
26. 4. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Věra Kubatová, jako ředitel
26. 4. 2005
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: Ředitel je oprávněn jednat ve všech věcech za organizaci a jménem organizace samostatně, v písemném styku tak, že k uvedení názvu připojí svůj vlastnoruční podpis.
26. 4. 2005
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace poskytuje občanům umístěným v ústavu komplexní služby sociální péče, zejména bydlení, zaopatření (stravování, úklid a další služby), zdravotní péči, rehabilitaci, kulturní a rekreační péči a v případě potřeby osobní vybavení, včetně náročné ošetřovatelské péče. Starobním a invalidním důchodcům a dalším sociálně potřebným občanům, kteří nejsou ubytováni v zařízení sociální péče, poskytuje příspěvková organizace stravování.
26. 4. 2005
Vznik společnosti Ústav sociální péče Liblín, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Andrej Babiš

Andrej Babiš

podnikatel, majitel holdingu Agrofert a jeden z nejbohatších Čechů

12160
-
+
Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-3478
-
+
Tomáš Břínek

Tomáš Břínek

výtvarník, TMBK

-583
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

2564
-
+
Jiří Bartoška

Jiří Bartoška

herec a ředitel filmového festivalu

-2225
-
+
Milan Jančík

Milan Jančík

podnikatel, bývalý místopředseda pražské ODS a starosta Prahy 5

-2496
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.