Partners Financial Services

Základní škola a mateřská škola Brno, Křídlovická 30b, příspěvková organizace, IČO: 48512630 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
8. 4. 2021
Změna názvu z Základní škola a mateřská škola Brno,Křídlovická 30b,příspěvková organizace na Základní škola a mateřská škola Brno, Křídlovická 30b, příspěvková organizace
14. 9. 2017
Změna informací: ředitelka Jarmila Bavlnková
14. 9. 2017
Změna sídla z Křídlovická 30b/513, 603 00 Brno na Křídlovická 513/30b, 603 00 Brno - Staré Brno
27. 8. 2012
Zapsán člen statutárního orgánu Jarmila Bavlnková, jako ředitelka
27. 8. 2012
Vymazán člen statutárního orgánu PaeDr. Alexandr Polák
29. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace jako základní škola poskytuje základní vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovenými Části třetí Hlavou II. a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Základní škola poskytuje žákům v některých třídách II.stupně navíc i rozšířenou výuku matematiky, přírodovědných předmětů, informatiky a výpočetní techniky, a to s širší působností v rámci obce. Základní škola je rovněž cvičnou školou Pedagogické fakulty Masarykovy university v Brně a realizuje pedagogickou praxi studentů v oborech učitelství. Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části druhé, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Příspěvková organizace jako školní jídelna-výdejna (pro mateřskou škokolu) poskytuje školní stravování, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména ustanovením § 119, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/200Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů zabezpečovat závodní stravování. Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 118, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
29. 9. 2005
Vymazán předmět činnosti: Základní škola poskytuje základní vzdělání, zabezpečuje výuku a výchovu v oblasti základního školství a připravuje žáky pro další studium a praxi.Její činnost je upravena zákonem č.29/1984 Sb. o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol, ve znění pozdějších předpisů, a prováděcími předpisy, zejména vyhláškou č.291/1991 Sb. o základní škole, ve znění pozdějších předpisů. Základní škola poskytuje rozšířenou výuku matematiky, přírodovědných předmětů , informatiky a výpočetní techniky žákům II.stupně, a to s širší působností v rámci obce. Základní škola je rovněž cvičnou školou Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v Brně a realizuje pedagogickou praxi studentů v oborech učitelství.
29. 9. 2005
Vymazán předmět činnosti: Ve škole je rovněž výdejna stravy pro mateřskou školu.Součástí příspěvkové organizace je též školní družina pro žáky I.stupně základní školy.
29. 9. 2005
Vymazán předmět činnosti: Mateřská škola zajišťuje všestrannou péči dětem předškolního věku, navazuje na výchovu v rodině a zabezpečuje výchovu a výuku v rozsahu obecně závazných předpisů v oblasti předškolních zařízení.
3. 1. 2002
Zapsán člen statutárního orgánu PaeDr. Alexandr Polák, jako ředitel
3. 1. 2002
Zapsán způsob jednání: Ředitel činí právní úkony jménem příspěvkové organizace ve všech věcech.
3. 1. 2002
Zapsán předmět činnosti: Základní škola poskytuje základní vzdělání, zabezpečuje výuku a výchovu v oblasti základního školství a připravuje žáky pro další studium a praxi.Její činnost je upravena zákonem č.29/1984 Sb. o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol, ve znění pozdějších předpisů, a prováděcími předpisy, zejména vyhláškou č.291/1991 Sb. o základní škole, ve znění pozdějších předpisů. Základní škola poskytuje rozšířenou výuku matematiky, přírodovědných předmětů , informatiky a výpočetní techniky žákům II.stupně, a to s širší působností v rámci obce. Základní škola je rovněž cvičnou školou Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v Brně a realizuje pedagogickou praxi studentů v oborech učitelství.
3. 1. 2002
Zapsán předmět činnosti: Ve škole je rovněž výdejna stravy pro mateřskou školu.Součástí příspěvkové organizace je též školní družina pro žáky I.stupně základní školy.
3. 1. 2002
Zapsán předmět činnosti: Mateřská škola zajišťuje všestrannou péči dětem předškolního věku, navazuje na výchovu v rodině a zabezpečuje výchovu a výuku v rozsahu obecně závazných předpisů v oblasti předškolních zařízení.
3. 1. 2002
Vznik společnosti Základní škola a mateřská škola Brno,Křídlovická 30b,příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-1713
-
+
Filip Turek

Filip Turek

bývalý automobilový závodník, sběratel vozů

111
-
+
Milan Jančík

Milan Jančík

podnikatel, bývalý místopředseda pražské ODS a starosta Prahy 5

-2039
-
+
David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-6
-
+
Erika Eliášová

Erika Eliášová

podnikatelka v oblasti módy, ErikaFashion.cz

-50
-
+
Martin Kasa

Martin Kasa

podnikatel, Pilulka.cz

-537
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.