Partners Financial Services

Sociální služby Města Sušice, příspěvková organizace, IČO: 49207482 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
17. 8. 2023
Změna titulu: člen statutárního orgánu PhDr. Renata Auterská
8. 6. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Renata Auterská, jako ředitelka
8. 6. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Renata Vácová
10. 11. 2017
Zapsán předmět činnosti: - provoz Domů s pečovatelskou službou, Domova pro seniory, Domova se zvláštním režimem, Denního stacionáře Klíček a ostatní služby spojené s provozem a užíváním těchto Domů - obědy pro pečovatelskou službu a seniory občany města Sušice a obcí, které jsou součástí města Sušice (příměstské části) a určených spádových obcí, - klubová činnost seniorů a zdravotně postižených, - podpora, organizace a vytváření podmínek pro zájmovou a vzdělávací činnost seniorů a zdravotně postižených, - provozování nestátního zdravotnického zařízení, - poskytování sociálních služeb podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách (dále jen zákon), ve znění pozdějších změn a doplňků pro občany města Sušice a obcí, které jsou součástí města Sušice (příměstské části) a určených spádových obcí
10. 11. 2017
Vymazán předmět činnosti: provoz Domů s pečovatelskou službou a ostatní služby spojené s provozem a užíváním těchto domů, - obědy pro pečovatelskou službu a seniory - občany města Sušice a obcí, které jsou součástí města Sušice (příměstské části) a určených spádových obcí, - klubová činnost seniorů, - podpora, organizace a vytváření podmínek pro zájmovou a vzdělávací činnost seniorů, - poskytování sociálních služeb podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších změn a doplňků pro občany města Sušice a obcí, které jsou součástí města Sušice (příměstské části) a určených spádových obcí, a to zejména:
10. 11. 2017
Vymazán předmět činnosti: a) Příspěvková organizace je zařízením sociálních služeb - domov pro seniory, které v souladu s ustanovením § 49 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, poskytuje pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Služba se poskytuje celoročně, nepřetržitě a obsahuje tyto základní činnosti: poskytnutí ubytování, poskytnutí stravy, pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, aktivizační činnosti a pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. b) Příspěvková organizace je poskytovatelem pobytové odlehčovací služby v souladu s ustanovením § 44 zákona č. 108/2006 Sb., osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, o které je jinak pečováno v jejich přirozeném sociálním prostředí. cílem služby je umožnit pečující osobě nezbytný odpočinek. Služba obsahuje tyto základní činnosti: poskytnutí ubytování, poskytnutí stravy, pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí a aktivizační činnosti. c) Příspěvková organizace poskytuje sociální poradenství v souladu s ustanovením § 37 odst. 2 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách. d) Příspěvková organizace zajišťuje zdravotní péči osobám, kterým poskytuje pobytové služby domova pro seniory. Tuto povinnost plní formou zvláštní ambulantní péče poskytovaní podle § 22 písm. d zákona o veřejném zdravotním pojištění a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, prostřednictvím zdravotnického zařízení a jde-li o ošetrovatelskou a rehabilitační péči především prosřednictvím svých zaměstnanců, které mají odbornou způsobilost k výkonu zdravotnického povolání. e) Příspěvková organizace plní další povinnosti, které jí stanoví zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních službách.
28. 10. 2015
Zapsán zakladatel Město Sušice
28. 10. 2015
Vymazán zakladatel Město Sušice
19. 1. 2011
Změna názvu z Domov důchodců Sušice, příspěvková organizace na Sociální služby Města Sušice, příspěvková organizace
1. 1. 2011
Zapsán předmět činnosti: provoz Domů s pečovatelskou službou a ostatní služby spojené s provozem a užíváním těchto domů, - obědy pro pečovatelskou službu a seniory - občany města Sušice a obcí, které jsou součástí města Sušice (příměstské části) a určených spádových obcí, - klubová činnost seniorů, - podpora, organizace a vytváření podmínek pro zájmovou a vzdělávací činnost seniorů, - poskytování sociálních služeb podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších změn a doplňků pro občany města Sušice a obcí, které jsou součástí města Sušice (příměstské části) a určených spádových obcí, a to zejména:
20. 11. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Renata Vácová, jako ředitelka
20. 11. 2009
Vymazán člen statutárního orgánu Bc. Zlatuše Gersdorfová
30. 7. 2007
Zapsán předmět činnosti: a) Příspěvková organizace je zařízením sociálních služeb - domov pro seniory, které v souladu s ustanovením § 49 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, poskytuje pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Služba se poskytuje celoročně, nepřetržitě a obsahuje tyto základní činnosti: poskytnutí ubytování, poskytnutí stravy, pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, aktivizační činnosti a pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. b) Příspěvková organizace je poskytovatelem pobytové odlehčovací služby v souladu s ustanovením § 44 zákona č. 108/2006 Sb., osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, o které je jinak pečováno v jejich přirozeném sociálním prostředí. cílem služby je umožnit pečující osobě nezbytný odpočinek. Služba obsahuje tyto základní činnosti: poskytnutí ubytování, poskytnutí stravy, pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí a aktivizační činnosti. c) Příspěvková organizace poskytuje sociální poradenství v souladu s ustanovením § 37 odst. 2 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách. d) Příspěvková organizace zajišťuje zdravotní péči osobám, kterým poskytuje pobytové služby domova pro seniory. Tuto povinnost plní formou zvláštní ambulantní péče poskytovaní podle § 22 písm. d zákona o veřejném zdravotním pojištění a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů, prostřednictvím zdravotnického zařízení a jde-li o ošetrovatelskou a rehabilitační péči především prosřednictvím svých zaměstnanců, které mají odbornou způsobilost k výkonu zdravotnického povolání. e) Příspěvková organizace plní další povinnosti, které jí stanoví zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních službách.
30. 7. 2007
Vymazán předmět činnosti: komplexní péče pro občany, kteří dosáhli věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu a kterým pro trvalé změny zdravotního stavu nemůže být zajištěna tato komplexní péče v jejich vlastním prostředí členy jejich rodiny ani pečovatelskou službou nebo jinými terénními službami sociální péče a dále pro staré občany, kteří toto umístění nezbytně potřebují z jiných vážných důvodů. Nemohou však být přijati občané, jejichž zdravotní stav vyžaduje léčení a ošetřování v lůžkovém zdravotnickém zařízení. Jde zejména o bydlení, zaopatření (stravování, úklid a další služby), zdravotní péči, rehabilitaci, kulturní a zájmovou činnost pro své obyvatele a ostatní služby spojené s předmětem a účelem činnosti Domova důchodců Sušice.
5. 4. 2005
Zapsán zakladatel Město Sušice
5. 4. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Zlatuše Gersdorfová, jako ředitel
5. 4. 2005
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: Jménem příspěvkové organizace jedná statutární orgán samostatně.
5. 4. 2005
Zapsán předmět činnosti: komplexní péče pro občany, kteří dosáhli věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu a kterým pro trvalé změny zdravotního stavu nemůže být zajištěna tato komplexní péče v jejich vlastním prostředí členy jejich rodiny ani pečovatelskou službou nebo jinými terénními službami sociální péče a dále pro staré občany, kteří toto umístění nezbytně potřebují z jiných vážných důvodů. Nemohou však být přijati občané, jejichž zdravotní stav vyžaduje léčení a ošetřování v lůžkovém zdravotnickém zařízení. Jde zejména o bydlení, zaopatření (stravování, úklid a další služby), zdravotní péči, rehabilitaci, kulturní a zájmovou činnost pro své obyvatele a ostatní služby spojené s předmětem a účelem činnosti Domova důchodců Sušice.
5. 4. 2005
Vznik společnosti Domov důchodců Sušice, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Tomáš Rosický

Tomáš Rosický

fotbalista

3485
-
+
Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-2482
-
+
Radovan Krejčíř

Radovan Krejčíř

kontroverzní podnikatel

-2343
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-747
-
+
David Drobík

David Drobík

podnikatel

-24
-
+
Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

1954
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.