Partners Financial Services

Základní škola Hodonín, Vančurova 2, příspěvková organizace, IČO: 49418823 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
24. 8. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Andrej Pavlíků, jako ředitel
24. 8. 2019
Vymazán člen statutárního orgánu PaedDr. Zdeněk Šebesta
26. 10. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu PaedDr. Zdeněk Šebesta
8. 8. 2008
Zapsán způsob jednání: 1. Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel, kterého v souladu s ustanoveními § 166 školského zákona jmenuje a odvolává Rada města Hodonína, a to na základě jí vyhlášeného konkurzního řízení. 2. Ředitel je zaměstnancem příspěvkvé organizace. 3. Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou tak, že k vytištěnému nebo napsanému názvu příspěvkové organizace, případně k otisku razítka příspěvkové organizace, připojí svůj vlastnruční podpis.
8. 8. 2008
Vymazán způsob jednání: 1. Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel, kterého v souladu s ustanoveními § 166 školského zákona jmenuje a odvolává Rada města Hodonína, a to na základě jí vyhlášeného konkurzního řízení. Ředitel je zaměstnanacem příspěvkové orgnizace. 2. Ředitel je oprávněn jednat a podepisovat v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou jménem příspěvkové organizace. Podepisování se provádí tak, že k vytištěnému nebo napsanému názvu příspěvkové organizace, případně k otisku razítka příspěvkové organizace, připojí svůj podpis ředitel příspěvkové roganizace.
8. 8. 2008
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace vykonává činnost základní školy, školní družiny, školního klubu a školní jídelny na adrese Hodonín, Vančurova 2, a školní jídelny - výdejny na adrese Hodonín, Mírové náměstí 19. Uskutečňuje vzdělání a poskytuje školské služby v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), a prováděcími předpisy k němu. V předmětu činnosti směřujícím ke splnění hlavního účelu zřízení příspěvkové organizace: a) Jako základní škola poskytuje základní vzdělání. její činnost se řídí ustanoveními zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními části třetí hlavy II a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Podle § 15 školského zákona umožňuje výuku náboženství a v souladu s ustanoveními § 16 a 17 zabezpečuje vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami a žáků nadaných. b) Jako školní družina poskytuje zájmové vzdělání. její činnost se řídí ustanoveními zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak § 118 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. c) Jako školní klub poskytuje zájmové vzdělání. její činnost se řídí ustanoveními zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak § 118 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. d) Jako školní jídelna poskytuje školní stravování vlastním žákům a žákům Základní školy Hodonín, Mírové náměstí 19. její činnost se řídí ustanoveními zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak § 119 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. V souladu s platnými právními předpisy je oprávněna poskytovat závodní stravování. e) Jako školní jídelna - výdejna poskytuje školní stravování pro žáky a závodní stravování pro zaměstnance Základní školy Hodonín, Mírové náměstí 19, formou výdeje stravy. její činnost se řídí ustanoveními zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak § 119 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu a platnými právními předpisy pro závodní stravování zaměstnanců.
8. 8. 2008
Vymazán předmět činnosti: 1. Činnost příspěvkové organizace je vymezena ustanoveními § 5, § 15, § 16, § 17, § 44, § 45, § 46, § 118 a § 119 zákona č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) a prováděcími předpisy k němu, zejména vyhláškou č. 48/2005 Sb. o základním vzdělávání a některých náležitostech plnění povinné školní docházky, vyhláškou č. 74/2005 Sb. o zájmovém vzdělávání a dále vyhláškou č. 107/2005 Sb. o školním stravování. V rámci činnosti směřující ke splnění hlavního účelu zřízení příspěvková organizace: - zabezpečuje základní vzdělávání podle školního vzdělávacího programu v souladu s příslušnými ustanoveními platných právních předpisů, - podle ustanovení § 15 školského zákona umožňuje výuku náboženství, - v souladu s ustanoveními § 16 a § 17 zabezpečuje vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami a žáků nadaných, - zabezpečuje zájmové vzdělávání žáků podle vyhlášky č. 74/2005 Sb. o zájmovém vzdělávání, - zabezpečuje školní stravování podle vyhlášky č. 107/2005 Sb. o školním stravování, pro vlastní žáky a pro žáky Základní školy Hodonín, Mírové náměstí 19, příspěvkové organizace - v souladu s vyhláškou č. 84/2005 Sb. o nákladech na závodní stravování a jejich úhradě v příspěvkových organizacích zřízených územními samosprávnými celky, zabezpečuje závodní stravování zaměstnanců příspěvkové organizace a zaměstnanců Základní školy Hodonín, Mírové náměstí 19, příspěvková organizace. 2. Součástmi příspěvkové organizace jsou: Základní škola, Hodonín, Vančurova 2, Školní družina, Hodonín, Vančurova 2, Školní klub, Hodonín, Vančurova 2, Školní jídelna, Hodonín, Vančurova 2, Školní jídelna - výdejna, Hodonín, Mírové náměstí 19.
14. 7. 2007
Zapsán člen statutárního orgánu PaedDr. Zdeněk Šebesta, jako ředitel
14. 7. 2007
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Josef Buchtík
20. 7. 2005
Zapsán zakladatel Město Hodonín
20. 7. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Josef Buchtík, jako ředitel
20. 7. 2005
Zapsán způsob jednání: 1. Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel, kterého v souladu s ustanoveními § 166 školského zákona jmenuje a odvolává Rada města Hodonína, a to na základě jí vyhlášeného konkurzního řízení. Ředitel je zaměstnanacem příspěvkové orgnizace. 2. Ředitel je oprávněn jednat a podepisovat v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou jménem příspěvkové organizace. Podepisování se provádí tak, že k vytištěnému nebo napsanému názvu příspěvkové organizace, případně k otisku razítka příspěvkové organizace, připojí svůj podpis ředitel příspěvkové roganizace.
20. 7. 2005
Zapsán předmět činnosti: 1. Činnost příspěvkové organizace je vymezena ustanoveními § 5, § 15, § 16, § 17, § 44, § 45, § 46, § 118 a § 119 zákona č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) a prováděcími předpisy k němu, zejména vyhláškou č. 48/2005 Sb. o základním vzdělávání a některých náležitostech plnění povinné školní docházky, vyhláškou č. 74/2005 Sb. o zájmovém vzdělávání a dále vyhláškou č. 107/2005 Sb. o školním stravování. V rámci činnosti směřující ke splnění hlavního účelu zřízení příspěvková organizace: - zabezpečuje základní vzdělávání podle školního vzdělávacího programu v souladu s příslušnými ustanoveními platných právních předpisů, - podle ustanovení § 15 školského zákona umožňuje výuku náboženství, - v souladu s ustanoveními § 16 a § 17 zabezpečuje vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami a žáků nadaných, - zabezpečuje zájmové vzdělávání žáků podle vyhlášky č. 74/2005 Sb. o zájmovém vzdělávání, - zabezpečuje školní stravování podle vyhlášky č. 107/2005 Sb. o školním stravování, pro vlastní žáky a pro žáky Základní školy Hodonín, Mírové náměstí 19, příspěvkové organizace - v souladu s vyhláškou č. 84/2005 Sb. o nákladech na závodní stravování a jejich úhradě v příspěvkových organizacích zřízených územními samosprávnými celky, zabezpečuje závodní stravování zaměstnanců příspěvkové organizace a zaměstnanců Základní školy Hodonín, Mírové náměstí 19, příspěvková organizace. 2. Součástmi příspěvkové organizace jsou: Základní škola, Hodonín, Vančurova 2, Školní družina, Hodonín, Vančurova 2, Školní klub, Hodonín, Vančurova 2, Školní jídelna, Hodonín, Vančurova 2, Školní jídelna - výdejna, Hodonín, Mírové náměstí 19.
20. 7. 2005
Vznik společnosti Základní škola Hodonín, Vančurova 2, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Ester Ledecká

Ester Ledecká

sportovkyně, olympijská vítězka

3614
-
+
David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-12
-
+
Kamil Bartošek

Kamil Bartošek

bavič, internetový producent, influencer, moderátor a investor

-1096
-
+
Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-1634
-
+
Ladislava Eichenmannová

Ladislava Eichenmannová

byla organizátorkou charitativních akcí a projektů, předsedkyně krasobruslařského klubu

-8
-
+
Marek Valášek

Marek Valášek

lektor matematiky, fyziky a statistiky, LearnTube.cz, Mathematicator.com

1763
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.