Partners Financial Services

Domov Na Zámku Lysá nad Labem, příspěvková organizace, IČO: 49534963 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
14. 2. 2018
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Jiří Hendrich
18. 3. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Jiří Hendrich
28. 4. 2010
Změna názvu z Domov důchodců Lysá nad Labem na Domov Na Zámku Lysá nad Labem, příspěvková organizace
29. 7. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Jiří Hendrich, jako ředitel
29. 7. 2009
Vymazán člen statutárního orgánu Marie Beníková
22. 5. 2008
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem zřízení příspěvkové organizace je poskytování sociálních služeb. Předmět činnosti příspěvkové organizace je vymezen rozhodnutím o registraci podle § 78-84 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách.
22. 5. 2008
Vymazán předmět činnosti: Poskytování komplexní péče seniorům. Provozování ošetřovatelského oddělení pro ošetřování obyvatel upoutaných na lůžko nebo vyžadujících jinou náročnou ošetřovatelskou péči. Poskytování stravy důchodchům v obvodu Městského úřadu v Lysé nad Labem a taktéž cizím strávníkům majícím vztah k výkonu základního předmětu činnosti organizace.
8. 9. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Marie Beníková, jako ředitel
8. 9. 2004
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, v souladu s obecně platnými právními předpisy a směrnicemi zřizovatele. Listiny podepisuje tak, že k napsanému nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce a razítko příspěvkové organizace. Ředitel je oprávněn pro případ nepřítomnosti jmenovat svého zástupce, za jehož závazky odpovídá, jako kdyby rozhodoval sám.
8. 9. 2004
Zapsán předmět činnosti: Poskytování komplexní péče seniorům. Provozování ošetřovatelského oddělení pro ošetřování obyvatel upoutaných na lůžko nebo vyžadujících jinou náročnou ošetřovatelskou péči. Poskytování stravy důchodchům v obvodu Městského úřadu v Lysé nad Labem a taktéž cizím strávníkům majícím vztah k výkonu základního předmětu činnosti organizace.
8. 9. 2004
Vznik společnosti Domov důchodců Lysá nad Labem

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

550
-
+
Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-21
-
+
Roman Šmucler

Roman Šmucler

stomatolog, televizní moderátor a podnikatel

-1877
-
+
Marek Valášek

Marek Valášek

lektor matematiky, fyziky a statistiky, LearnTube.cz, Mathematicator.com

600
-
+
Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová

klasická lyžařka a manažerka

1931
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-911
-
+

A tohle už jste četli?