Partners Financial Services

Mateřská škola Míček, Hranice, příspěvková organizace, IČO: 49558668 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
2. 4. 2024
Změna sídla z Galašova 1747, 753 01 Hranice - Hranice I-Město na Galašova 1747, 753 01 Hranice - Hranice I-Město
25. 6. 2020
Změna adresy: člen statutárního orgánu Naděžda Hájková
21. 9. 2006
Zapsán zakladatel Město Hranice
21. 9. 2006
Zapsán člen statutárního orgánu Naděžda Hájková, jako ředitelka
21. 9. 2006
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: Ředitel jedná a vystupuje jménem organizace samostatně. V době nepřítomnosti ředitele jedná jménem organizace osoba pověřená ředitelem k jeho zastupování. Ředitel, jako statutární orgán nebo jím pověřený zástupce, se podepisuje tak, že ke svému vlastnoručnímu podpisu přidává otisk razítka organizace, případně hůlkovým písmem vypíše plný název organizace.
21. 9. 2006
Zapsán předmět činnosti: Předmět činnosti je vymezen příslušnými ustanoveními zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) a prováděcími předpisy k němu. Hlavním účelem příspěvkové organizace je poskytování předškolního vzdělávání a výchovy. Organizace zabezpečuje školní stravování dětí v době jejich pobytu ve škole a stravování vlastních zaměstnanců. Organizace vykonává činnost těchto škol a školských zařízení - mateřská škola, školní jídelna.
21. 9. 2006
Vznik společnosti Mateřská škola Míček, Hranice, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Tomáš Knotek

Tomáš Knotek

hokejista

801
-
+
Ester Ledecká

Ester Ledecká

sportovkyně, olympijská vítězka

2722
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

1714
-
+
Tomáš Rosický

Tomáš Rosický

fotbalista

2283
-
+
Petr Kellner

Petr Kellner

byl podnikatel, majoritní vlastník holdingové společnosti PPF Group N.V

-1644
-
+
Leoš Mareš

Leoš Mareš

moderátor

122
-
+

A tohle už jste četli?