Partners Financial Services

Okresní agrární komora Pardubice, IČO: 60112026 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
29. 5. 2010
Změna funkce: Ing. Josef Hlaváček z místopředseda na místopředseda představenstva
29. 5. 2010
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Josef Mlateček
29. 5. 2010
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Josef Štěpanovský
8. 2. 2008
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Josef Hlaváček, jako místopředseda
8. 2. 2008
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Josef Mlateček, jako místopředseda
8. 2. 2008
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Václav Navrátil
8. 2. 2008
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Václav Cincibus
27. 12. 1993
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Václav Navrátil, jako místopředseda
27. 12. 1993
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Václav Cincibus, jako místopředseda
27. 12. 1993
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Josef Štěpanovský, jako předseda
27. 12. 1993
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání za agrární komoru: Statutárním orgánem, který je oprávněný jednat v občansko-práv- ních a jiných právních vztazích jménem komory, je předseda, v jeho nepřítomnosti místopředsedové. Za představenstvo podepisuje předseda, v jeho nepřítomnosti místopředsedové.
27. 12. 1993
Zapsán předmět podnikání: ch) podílí se na odborné přípravě k výkonu povolání a podporuje školská zařízení zřízená k tomuto účelu, i) vede seznam členů komory a poskytuje údaje o členské základně do Agroregistru souhrnně zpracovávaného Agrární komorou ČR. Spolupracuje s podnikatelskými svazy a sdruženími na základě uzavřených dohod. j) vykonává vlastní hospodářskou činnost na podporu řádného pl- nění svých úkolů a v souladu se svým posláním.
27. 12. 1993
Zapsán předmět podnikání: a šíření informací o jejich podnikatelské činnosti, e) dbá, aby členové komory vykonávali podnikatelskou činnost odborně a v souladu s obecně závaznými právními předpisy, f) zřizuje a spravuje zařízení a instituce na podporu rozvoje podnikání a vzdělanosti, navazuje a rozvíjí styky s komorami a obdobnými institucemi v zahraničí a uzavírá s nimi dohody, g) může zřídit smírčí komisi k předcházení obchodních sporů mezi svými členy, h) podporuje vznik podnikatelských subjektů, jejichž účastníky budou členové komory,
27. 12. 1993
Zapsán předmět podnikání: 3. Spolupracuje se společenstvy, která jsou součástí komory České republiky.
27. 12. 1993
Zapsán předmět podnikání: 2. Komora spolupracuje s příslušnými státními a zastupitelskými orgány, okresním (obecním) úřadem a institucemi zejména při tvorbě a realizaci agrární, výživové a lesní politiky a při podpoře podnikání včetně dotací a subvencí, regulace výroby a trhu, ekologických záměrů, vyjadřování se k podnikatelským a ekonomickým projektům a záměrům a ke státním a veřejným zakázkám.
27. 12. 1993
Zapsán předmět podnikání: 1. Komora v souladu se statutem komory ČR zabezpečuje bezpro- střední vztah ke členům v rámci své působnosti, zejména: a) poskytuje svým členům poradenské a konzultační služby v otáz- kách spojených s podnikatelskou činností, b) vydává vyjádření podle zvláštních předpisů a odborná stano- viska, c) organizuje vzdělávací činnost a spolupracuje s orgány státní správy v zajišťování informačního servisu, profesního vzdělávání a forem rekvalifikace a při řešení problémů zaměstnanosti, d) na základě předchozího souhlasu členů zabezpečuje propagaci
27. 12. 1993
Vznik společnosti Okresní agrární komora Pardubice
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Pavel Bém

Pavel Bém

psychiatr, horolezec, podnikatel a bývalý pražský primátor

-3197
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-2210
-
+
Radim Jančura

Radim Jančura

podnikatel a majitel Student Agency

1365
-
+
Jaroslav Hřebík

Jaroslav Hřebík

fotbalový trenér

-1392
-
+
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych

bývalý tenista

5756
-
+
Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-178
-
+

A tohle už jste četli?