Partners Financial Services

Okresní agrární komora Semily, IČO: 60916273 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Zapsán skutečný majitel Milan Soukup, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
31. 7. 2014
Změna adresy: člen statutárního orgánu Milan Soukup
8. 10. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Milan Soukup, jako předseda
8. 10. 2003
Vymazán člen statutárního orgánu Václav Blažek
8. 10. 2003
Změna sídla z Kostelní ulice 228, 512 14 Jilemnice na Dolení ul. 21, 514 01 Jilemnice
30. 8. 1999
Zapsán člen statutárního orgánu Václav Blažek, jako předseda
30. 8. 1999
Vymazán člen statutárního orgánu Václav Šindelář
30. 8. 1999
Změna sídla z 5.května 813, 512 51 Lomnice nad Popelkou na Kostelní ulice 228, 512 14 Jilemnice
27. 9. 1994
Zapsán člen statutárního orgánu Václav Šindelář, jako předseda
27. 9. 1994
Zapsán způsob jednání: Za komoru jedná a podepisuje předseda.
27. 9. 1994
Zapsán předmět podnikání: h) zřízuje a spravuje zařízení a instituce na podporu rozvoje podnikání a vzdělanosti, i) spolupracuje s podnikatelskými svazy a sdruženími na základě uzavřených dohod, j) zřizuje smírčí komisi k předcházení obchodním sporům mezi svými členy a může zřídit spolu s Hospodářskou komorou ČR rozhodčí soud, k) vykonává vlastní hospodářskou činnost na podporu řádného plnění svých úkolů a v souladu se svým posláním, l) podílí se na odborné přípravě k výkonu povolání a podporuje školská zařízení zřízená k tomuto účelu, m) na základě seznamů členů vedených okresními komorami a společenstvy vede a vydává souhrnný Agroregistr členů
27. 9. 1994
Zapsán předmět podnikání: 2) Komora spolupracuje se státními a zastupitelskými orgány a dalšími institucemi ČR zejména při tvorbě a provádění agrární, výživové a lesní politiky a při podpoře podnikání. S ministerstvem zemědělství ČR a dalšími příslušnými orgány projednává a řeší otázky dotací a subvencí, regulace a ochrany trhu, restrukturalizačních a ekologických záměrů a programů, státních a veřejných zakázek.
27. 9. 1994
Zapsán předmět podnikání: 1) Komora zabezpečuje vztah ke členům prostřednictvím okresních (regionálních) agrárních komor (dále jen \"okresní komora\") a začleněných zemědělských, potravinářských a lesnických společenstev ( dále jen \"společenstvo\"). V rámci své působnosti zejména: a) poskytuje svým členům poradenské a konzultační služby v otázkách spojených s podnikatelskou činností, b) vydává vyjádření podle zvláštních předpisů a odborná stanoviska, c) organizuje vzdělávací činnost a spolupracuje s orgány státní správy v zajišťování informačního servisu, profesního vzdělávání a forem rekvalifikace a při řešení problémů zaměstnanosti, d) na základě předchozího souhlasu členů zabezpečuje propagaci a šíření informací o jejich podnikatelské činnosti, e) dbá, aby členové komor vykonávali podnikatelskou činnost odborně a v souladu s obecně závaznými právními předpisy, f) navazuje a rozvíjí styky s komorami a obdobnými institucemi v zahraničí a uzavírá s nimi dohody, g) vystavuje osvědčení o skutečnostech důležitých v právních vztazích, které vznikají v mezinárodním obchodě,
27. 9. 1994
Vznik společnosti Okresní agrární komora Semily

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Leoš Mareš

Leoš Mareš

moderátor

-446
-
+
Filip Turek

Filip Turek

bývalý automobilový závodník, sběratel vozů

245
-
+
Šárka Grossová

Šárka Grossová

manželka bývalého premiéra Stanislava Grosse a podnikatelka

710
-
+
Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-2042
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-1679
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-2108
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.