Partners Financial Services

SPOLEČNĚ-JEKHETANE, o.p.s., IČO: 68145209 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
14. 12. 2013
Zapsán člen správní rady Lenka Martišová, jako člen správní rady
14. 12. 2013
Zapsán člen správní rady Jan Bongilaj, jako člen správní rady
14. 12. 2013
Zapsán člen správní rady Jan Effenberger, jako předseda správní rady
14. 12. 2013
Zapsán člen dozorčí rady Lukáš Balabán, jako člen dozorčí rady
14. 12. 2013
Zapsán člen dozorčí rady Božena Dudy-Koťová, jako člen dozorčí rady
14. 12. 2013
Zapsán předmět podnikání: 1. Poskytování sociálních služeb podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů v rozsahu aktuálně uvedeném v registru poskytovatelů sociálních služeb. 2. Organizace se zaměřuje na poskytování těchto druhů sociálních služeb: -občanská poradna (odborné poradenství) -terénní programy - nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi 3. Poskytování motivačních, informačních a vzdělávacích aktivit rodinám s dětmi, žijícím zejména v sociálně vyloučených lokalitách. 4. Podpora zájmové činnosti formálně neorganizovaných skupin dětí a mládeže. 5. Pořádání pobytových akcí pro děti a mládež. 6. Přijímání a vzdělávání dobrovolníků dle potřeb organizace v souladu s ustanoveními zákona č. 198/2002 Sb., o dobrovolnické službě, ve znění pozdějších předpisů. 7. Poradenství obětem trestných činů podle 45/2013 Sb., zákona o obětech trestných činů, ve znění pozdějších předpisů. 8. Poradenství v oblasti dluhové problematiky. 9. Vytváření sítě bydlení s doprovodným sociálním programem pro rodiny s dětmi bez trvalého domova. 10. Pořádání kurzů funkční gramotnosti, sociální gramotnosti a praktických kurzů určených zejména občanům pocházejícím z romské etnické skupiny. 11. Pořádání odborných seminářů a kurzů, zaměřených na praxi v sociálních službách a na romskou problematiku, pro různé odborné profesní skupiny (úředníky státní správy, učitele, pracovníky neziskových organizací, apod.). 12. Přednášková činnost. 13. Pořádání akcí v oblasti zájmové umělecké činnosti s republikovým i mezinárodním zastoupením. 14.Publikační činnost. 15. Účast v republikových i mezinárodních projektech zaměřených na integraci romské komunity do společnosti. 16.Budování „sociální firmy“ za účelem hospodářské soběstačnosti společnosti. O dr
14. 12. 2013
Zapsán člen dozorčí rady Dagmar Ondrušová, jako předseda dozorčí rady
14. 12. 2013
Vznik společnosti SPOLEČNĚ - JEKHETANE, o.p.s.
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Tomáš Sedláček

Tomáš Sedláček

ekonom

-3147
-
+
Helena Vondráčková

Helena Vondráčková

zpěvačka

-4396
-
+
Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-2909
-
+
Tomáš Břínek

Tomáš Břínek

výtvarník, TMBK

-1328
-
+
Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-3047
-
+
David Černý

David Černý

výtvarník

-2621
-
+

A tohle už jste četli?