Partners Financial Services

Národní letecká společnost BELAVIA, organizační složka, v likvidaci, IČO: 70100225 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
25. 2. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Natallia Astapovich
25. 2. 2023
Vymazán zakladatel Národní letecká společnost BELAVIA
25. 2. 2023
Vymazán předmět podnikání: Zajišťování technického provozu letadel subjektu vlastními i cizími prostředky a vlastním i cizím personálem, dozírajícím a podílejícím se na přípravě a ošetření letadla. Toto oprávnění v sobě nezahrnuje provedení komplexního obchodního a/nebo technického a nebo bezpečnostního odbavení letadla.
25. 2. 2023
Vymazán předmět podnikání: Zajišťování rezervace míst a přepravní (nákladní) kapacity na leteckých spojích subjektu a na přípojových spojích k nim.
25. 2. 2023
Vymazán předmět podnikání: Vystavování a prodej přepravních dokumentů subjetku v osobní a nákladní letecké dopravě, jakož i s tím související vybírání poplatků za poskytnutí doplňkových služeb prostřednictvím zprostředkovatelů s tím, že tržby budou od zprostředkovatelů převáděny na příslušný účet organizační složky vedený u peněžního ústavu na území ČR. Zprostředkovatelé musí být v době pověření držiteli platného živnostenského oprávnění ČR. Může být požadováno, aby subjekt oznámil orgánům státní správy ČR seznam zprostředkovatelů, kterým svěřil k prodeji své přepravní dokumenty a adresy jejich provozoven.
25. 2. 2023
Vymazán předmět podnikání: Vystavování a prodej přepravních dokumentů subjektu v osobní a nákladní letecké dopravě, jakož i s tím související vybírání poplatků za poskytnutí doplňkových služeb ve své kanceláři zřízené v ČR. Příjem za prodej přepravních dokladů před dalším použitím v ČR, případně převodem do zahraničí musí být uložen na příslušný účet organizační složky u peněžního ústavu v České republice. Orgány státní správy jsou oprávněny dodržování této zásady kontrolovat.
25. 2. 2023
Vymazán předmět podnikání: Připojit se k BSP ČR.
25. 2. 2023
Vymazán předmět podnikání: Provádět převod přebytků příjmů nad výdaji získaný na území ČR do svého ústředí.
25. 2. 2023
Vymazán předmět podnikání: Používání vlastního počítačového rezervačního a distribučně prodejního systému podle nediskriminačních zásad stanovených ICAO pravidly pro regulaci a provoz počítačových rezervačních a prodejně distribučních systémů (Code of Conduct for Regulation and Operation of Computer Reservation System), Evropskou konferencí pro civilní letectví a zásad stanovených předpisy ČR.
25. 2. 2023
Vymazán likvidátor Dr. Guillermo Vidaillac
2. 9. 2022
Změna názvu z Národní letecká společnost BELAVIA, organizační složka na Národní letecká společnost BELAVIA, organizační složka, v likvidaci
2. 9. 2022
Zapsán likvidátor Dr. Guillermo Vidaillac, jako likvidátor
12. 7. 2006
Zapsán člen statutárního orgánu Natallia Astapovich, jako člen statutárního orgánu
12. 7. 2006
Vymazán člen statutárního orgánu Igor Vintchel
12. 7. 2006
Změna sídla z Týnská 21, Praha 1 na Revoluční 762/13, 110 00 Praha 1
28. 12. 2002
Zapsán člen statutárního orgánu Igor Vintchel, jako člen statutárního orgánu
28. 12. 2002
Vymazán člen statutárního orgánu Natalia Astapovičová
1. 6. 2000
Zapsán člen statutárního orgánu Natalia Astapovičová, jako člen statutárního orgánu
1. 6. 2000
Vymazán člen statutárního orgánu Mikchail Matveichyk
8. 6. 1999
Zapsán zakladatel Národní letecká společnost BELAVIA
8. 6. 1999
Zapsán člen statutárního orgánu Mikchail Matveichyk, jako člen statutárního orgánu
8. 6. 1999
Zapsán předmět podnikání: Zajišťování technického provozu letadel subjektu vlastními i cizími prostředky a vlastním i cizím personálem, dozírajícím a podílejícím se na přípravě a ošetření letadla. Toto oprávnění v sobě nezahrnuje provedení komplexního obchodního a/nebo technického a nebo bezpečnostního odbavení letadla.
8. 6. 1999
Zapsán předmět podnikání: Zajišťování rezervace míst a přepravní (nákladní) kapacity na leteckých spojích subjektu a na přípojových spojích k nim.
8. 6. 1999
Zapsán předmět podnikání: Vystavování a prodej přepravních dokumentů subjetku v osobní a nákladní letecké dopravě, jakož i s tím související vybírání poplatků za poskytnutí doplňkových služeb prostřednictvím zprostředkovatelů s tím, že tržby budou od zprostředkovatelů převáděny na příslušný účet organizační složky vedený u peněžního ústavu na území ČR. Zprostředkovatelé musí být v době pověření držiteli platného živnostenského oprávnění ČR. Může být požadováno, aby subjekt oznámil orgánům státní správy ČR seznam zprostředkovatelů, kterým svěřil k prodeji své přepravní dokumenty a adresy jejich provozoven.
8. 6. 1999
Zapsán předmět podnikání: Vystavování a prodej přepravních dokumentů subjektu v osobní a nákladní letecké dopravě, jakož i s tím související vybírání poplatků za poskytnutí doplňkových služeb ve své kanceláři zřízené v ČR. Příjem za prodej přepravních dokladů před dalším použitím v ČR, případně převodem do zahraničí musí být uložen na příslušný účet organizační složky u peněžního ústavu v České republice. Orgány státní správy jsou oprávněny dodržování této zásady kontrolovat.
8. 6. 1999
Zapsán předmět podnikání: Připojit se k BSP ČR.
8. 6. 1999
Zapsán předmět podnikání: Provádět převod přebytků příjmů nad výdaji získaný na území ČR do svého ústředí.
8. 6. 1999
Zapsán předmět podnikání: Používání vlastního počítačového rezervačního a distribučně prodejního systému podle nediskriminačních zásad stanovených ICAO pravidly pro regulaci a provoz počítačových rezervačních a prodejně distribučních systémů (Code of Conduct for Regulation and Operation of Computer Reservation System), Evropskou konferencí pro civilní letectví a zásad stanovených předpisy ČR.
8. 6. 1999
Vznik společnosti Národní letecká společnost BELAVIA, organizační složka

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Marek Dalík

Marek Dalík

lobbista a podnikatel

-2195
-
+
Tomáš Břínek

Tomáš Břínek

výtvarník, TMBK

-594
-
+
Václav Bartoněk

Václav Bartoněk

manažer, předseda představenstva Zbrojovky Brno

-11
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-2159
-
+
Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-2384
-
+
Ivan Mládek

Ivan Mládek

hudebník

3973
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.