Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

PARA PLAVÁNÍ PRAHA z.s., Praha, IČO: 70103658 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti PARA PLAVÁNÍ PRAHA z.s.. Údaje byly staženy 12. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 70103658. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 70103658 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum zápisu
1. 1. 2014
Datum vzniku
6. 1. 2000
Název
SK KONTAKT PRAHA
zapsáno 1. 1. 2014 vymazáno 16. 4. 2016
SK KONTAKT PRAHA z.s.
zapsáno 16. 4. 2016 vymazáno 11. 5. 2019
PARA PLAVÁNÍ PRAHA z.s.
zapsáno 11. 5. 2019
Firmy na stejné adrese
Praha 6, Vaníčkova 7, Strahov blok 1
zapsáno 1. 1. 2014 vymazáno 11. 5. 2019
Sídlo Kraj: Hlavní město Praha
Okres: Hlavní město Praha
Obec: Praha
Část obce: Břevnov
Ulice: Vaníčkova
Adresní místo: Vaníčkova 315/7
IČO
70103658
zapsáno 1. 1. 2014
Právní forma
Spolek
zapsáno 1. 1. 2014
Spisová značka
L 10576/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 1. 1. 2014
Účel
Hlavní činností spolku jsou pohybové aktivity a sport tělesně a jinak zdravotně postižených na všech úrovních od rehabilitační, rekreační, kondiční, výkonností až po vrcholovou. Zásadní je na všech úrovních aspekt rehabilitační a nosnou aktivitou je plavání, které tento zásadní aspekt nejlépe naplňuje.
zapsáno 23. 2. 2016 vymazáno 19. 2. 2018
Hlavní činností spolku jsou pohybové aktivity a sport tělesně a jinak zdravotně postižených na všech úrovních od rehabilitační, rekreační, kondiční, výkonností až po vrcholovou. Zásadní je na všech úrovních aspekt rehabilitační a nosnou aktivitou je plavání, které tento zásadní aspekt nejlépe naplňuje. Spolek pracuje s jedinci s tělesným a jiným zdravotním postižením všech věkových úrovní. Zvláštní důraz je kladen na práci s dětmi a mládeží, poněvadž v této věkové kategorii se dá nejlépe spolupracovat s celou rodinou a otevírat největší prostor pro aktivní způsob života. V rámci hlavní činnosti realizuje klub projekty, které jsou spolu provázány: 1.1.Celoroční pravidelný trénink od výuky neplavců, zdokonalovacího plavání až po sportovní trénink paralympijských reprezentantů 1.2.Soustředění a kurzy pro začínající plavce i aktivní sportovce s charakterem týdenních rekondičních a rehabilitačních pobytů i speciálních sportovních tréninkových soustředění. 1.3.Organizace výjezdů klubu na domácí i zahraniční závody a pořádání domácích závodů včetně mezinárodních. Sportovní klub může vytvářet podmínky pro činnost svých členů i v jiných sportech než plavání, organizovat a zajišťovat akce propagující činnost spolku, aktivity zdravotně postižených, akce přispívající k osvětě a k získávání financí na hlavní činnost spolku, případně spřízněných organizací (KONTAKT bB).
zapsáno 19. 2. 2018 vymazáno 11. 5. 2019
Hlavní činností spolku je program plavání pro osoby s postižením, tj. para plavání na všech úrovních od rekreační, kondiční, výkonnostní až po vrcholovou. Zásadní je na všech úrovních aspekt rehabilitační. Plavání tento zásadní aspekt nejlépe naplňuje. Klub může vytvářet podmínky pro činnost i v dalších sportech, pokud to umožňuje personální a ekonomická kapacita klubu a přispívá to k naplňování programu a cílů. Spolek pracuje s jedinci s tělesným a jiným zdravotním postižením všech věkových úrovní. Zvláštní důraz je kladen na práci s dětmi a mládeží, poněvadž v této věkové kategorii se dá nejlépe spolupracovat s celou rodinou a otevírat největší prostor pro aktivní způsob života. Do činnosti spolku (např. do pravidelného plavání, účasti na akcích) mohou být aktivně zapojeni rodinní příslušníci para plavců (v rámci umožnění společného trávení času, sdílení aktivit, nasměrování celé rodiny k aktivnímu způsobu života). Plavání je aktivita, v níž handicapovaný jedinec často předčí ostatní členy rodiny. Zapojujeme i děti našich pracovníků a spolupracovníků. Utužuje se tím vzájemná vazba, ochota podílet se na zabezpečení činnosti spolku, děti k programu získávají pevnou vazbu a mohou v budoucnu působit jako dobrovolníci. Spolková činnost je primárně postavena na členské bázi, nečlenové mimo rodinných příslušníků zapojených členů mohou být do pravidelné činnosti zapojeni jen v případě volné kapacity a za jiných finančních podmínek. V rámci hlavní činnosti realizuje klub projekty, které jsou spolu provázány: 1.1.Trénink - celoroční pravidelná příprava od výuky neplavců, zdokonalovacího plavání až po sportovní trénink paralympijských reprezentantů. 1.2.Soustředění intenzivní akce a kurzy pro začínající plavce i aktivní sportovce s charakterem týdenních rekondičních a rehabilitačních pobytů i speciálních sportovních tréninkových soustředění. 1.3.Závod - organizace výjezdů klubu na domácí i zahraniční závody a pořádání domácích závodů včetně mezinárodních. Sportovní klub může uskutečňovat i další projekty, které napomáhají realizaci výše uvedené hlavní činnosti.
zapsáno 11. 5. 2019 vymazáno 8. 3. 2022
Hlavní činností spolku je metodicky, koncepčně a odborně vedené plavání pro osoby s postižením, tj. para plavání na všech úrovních od rekreační, kondiční, výkonnostní až po vrcholovou. Zásadní je na všech úrovních aspekt rehabilitační. Klub může vytvářet podmínky pro činnost i v dalších sportech, pokud to umožňuje personální a ekonomická kapacita klubu a přispívá to k naplňování programu a cílů. Spolek pracuje s jedinci odpovídajícími cílové skupině. Zvláštní důraz je kladen na práci s dětmi a mládeží. Do činnosti spolku (např. do pravidelného plavání, účasti na akcích) mohou být aktivně zapojeni rodinní příslušníci para plavců (v rámci posílení rodinných vazeb a usnadnění rodinné logistiky). Spolek může zapojit i děti pracovníků a spolupracovníků. Utužuje se tím vzájemná vazba společenství, ochota podílet se na zabezpečení činnosti spolku, děti k programu získávají pevnou vazbu a mohou v budoucnu působit jako personál klubu. Hlavní činnost je určena vizí, cíli a posláním spolku. Tyto jsou navrhovány předsedou spolku výkonnému výboru ke schválení. V rámci hlavní činnosti realizuje klub projekty, které jsou spolu provázány: 1.1.Trénink celoroční pravidelná příprava od výuky neplavců, zdokonalovacího plavání až po sportovní trénink paralympijských reprezentantů. 1.2.Soustředění intenzivní akce a kurzy pro začínající plavce i aktivní sportovce s charakterem týdenních rekondičních a rehabilitačních pobytů, víkendových akcí i speciálních sportovních tréninkových soustředění. 1.3.Závody organizace výjezdů klubu na domácí i zahraniční závody a pořádání domácích závodů včetně mezinárodních. Sportovní klub může uskutečňovat i další projekty, které napomáhají realizaci výše uvedené hlavní činnosti.
zapsáno 8. 3. 2022
Název nejvyššího orgánu
Členská schůze
zapsáno 23. 2. 2016
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - PARA PLAVÁNÍ PRAHA z.s.

29. 6. 2023
Vymazán člen kontrolního orgánu Bc. Michaela Borská
1. 10. 2022
Změna funkce: Bc. Vít Šašek z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
8. 3. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Vít Šašek, jako předseda
8. 3. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Jan Nevrkla
8. 3. 2022
Zapsán skutečný majitel Bc. Vít Šašek, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - PARA PLAVÁNÍ PRAHA z.s.
Více o vizualizacích

PARA PLAVÁNÍ PRAHA z.s., IČO: 70103658: vizualizace vztahů osob a společností

PARA PLAVÁNÍ PRAHA z.s., IČO: 70103658

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět vedlejší hospodářské činnosti
Vedlejší činnost je provozována za účelem podpory hlavní činnosti, vychází z potřeb hlavní činnosti a logicky je s ní spojena. Vedlejší činnost nemusí být vůbec realizována, pokud je hlavní činnost finančně udržitelná. 2.1.Speciální kurzy plavání pro osoby bez handicapu s komerčně nastavenou cenou. 2.2.Reklama zajištění prezentace partnerů programu během akcí a činnosti pořádané spolkem. 2.3.Pořádání kulturních akcí zejména koncertů, autorských čtení, tanečních vystoupení s cílem získání finančních zdrojů pro hlavní činnost. 2.4.Tvorba, nákup a prodej propagačních předmětů programu zejména triček apod. 2.5.Tvorba a prodej informačních systémů pro realizaci zejména sportovních programů. 2.6.Zpracování grafiky a spolupráce na tvorbě redakčních systémů pro webové prezentace, správa webu a sociálních sítí. 2.7.Individuální rozbor techniky plavání se zpracováním metodického plánu pro další rozvoj.
zapsáno 23. 2. 2016 vymazáno 19. 2. 2018
Vedlejší činnost je provozována za účelem podpory hlavní činnosti, vychází z potřeb hlavní činnosti a logicky je s ní spojena. Vedlejší činnost nemusí být vůbec realizována, pokud je hlavní činnost finančně udržitelná. 2.1.Reklama zajištění prezentace partnerů programu během akcí a činností pořádaných spolkem. 2.2.Pořádání kulturních akcí zejména koncertů, autorských čtení, tanečních vystoupení apod. s cílem získání finančních zdrojů pro hlavní činnost. 2.3.Tvorba, nákup a prodej propagačních předmětů programu, zejména triček apod.
zapsáno 19. 2. 2018 vymazáno 8. 3. 2022
Vedlejší činnost může být provozována za účelem podpory hlavní činnosti, vychází z potřeb hlavní činnosti a logicky je s ní spojena. Vedlejší činnost nemusí být vůbec realizována, pokud je hlavní činnost finančně udržitelná. 2.1.Reklama zajištění prezentace partnerů programu během akcí a činností pořádaných spolkem. 2.2.Pořádání benefičních akcí s cílem získání finančních zdrojů pro hlavní činnost. 2.3.Tvorba, nákup a prodej propagačních předmětů programu, zejména triček apod. 2.4.Teambuildingové akce pro firmy jako zdroj financí pro hlavní činnost.
zapsáno 8. 3. 2022

Statutární orgán - PARA PLAVÁNÍ PRAHA z.s.

Předseda
Mgr. Radka Kučírková
Běhounkova, 158 00 Praha - Stodůlky
Den vzniku funkce: 8. 12. 2015
Den zániku funkce: 13. 12. 2017
Den vzniku členstvi: 1. 11. 2001
zapsáno 23. 2. 2016 vymazáno 19. 2. 2018
Předseda
Mgr. Jan Nevrkla
Litovelská, 779 00 Olomouc - Nová Ulice
Den vzniku funkce: 13. 12. 2017
Den zániku funkce: 31. 12. 2021
Den vzniku členstvi: 6. 1. 2000
zapsáno 19. 2. 2018 vymazáno 8. 3. 2022
Předseda
Bc. Vít Šašek
Zahradní, 439 83 Lubenec - Lubenec
Den vzniku funkce: 1. 1. 2022
Den vzniku členstvi: 1. 11. 2016
zapsáno 8. 3. 2022
Počet členů
1
zapsáno 19. 2. 2018
Způsob jednání
2.1.Statutárním orgánem spolku je předseda volený přímo Členskou schůzí. 2.4.Jménem spolku jedná předseda navenek v běžných věcech samostatně. Jménem spolku se podepisuje tak, že k napsanému nebo vytištěnému jménu připojí svůj podpis.
zapsáno 23. 2. 2016

Dozorčí rada - PARA PLAVÁNÍ PRAHA z.s.

Předsedkyně dozorčí rady
Monika Violová
Ondřejská, 360 01 Karlovy Vary - Karlovy Vary
Den vzniku funkce: 8. 12. 2015
Den zániku funkce: 31. 12. 2021
Den vzniku členstvi: 31. 12. 2011
zapsáno 23. 2. 2016 vymazáno 8. 3. 2022
Člen
Jan Floriánek
Teplická, 190 00 Praha - Střížkov
Den vzniku funkce: 8. 12. 2015
Den zániku funkce: 31. 12. 2021
Den vzniku členstvi: 20. 7. 2015
zapsáno 23. 2. 2016 vymazáno 8. 3. 2022
Člen
Tomáš Scharf
Běhounkova, 158 00 Praha - Stodůlky
Den vzniku funkce: 8. 12. 2015
Den zániku funkce: 31. 12. 2021
Den vzniku členstvi: 31. 12. 2001
zapsáno 23. 2. 2016 vymazáno 8. 3. 2022
Předsedkyně dozorčí rady
Bc. Michaela Borská
Ploskovice, 411 42 Ploskovice - Ploskovice
Den vzniku funkce: 1. 1. 2022
Den zániku funkce: 18. 6. 2023
Den vzniku členstvi: 16. 12. 2021
Den zániku členstvi: 18. 6. 2023
zapsáno 8. 3. 2022 vymazáno 29. 6. 2023
Členka dozorčí rady
Bc. Jana Berušková
Tyršova, 266 01 Beroun - Beroun-Město
Den vzniku funkce: 1. 1. 2022
Den vzniku členstvi: 1. 1. 2001
zapsáno 8. 3. 2022
Člen dozorčí rady
Jiří Krňávek
Za Hřištěm, 267 06 Hýskov - Hýskov
Den vzniku funkce: 1. 1. 2022
Den vzniku členstvi: 1. 1. 2004
zapsáno 8. 3. 2022
Počet členů
3
zapsáno 23. 2. 2016

Skuteční majitelé - PARA PLAVÁNÍ PRAHA z.s.

Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
Mgr. Jan Nevrkla
Litovelská, 779 00 Olomouc - Nová Ulice
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 8. 3. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 19. 2. 2018
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 8. 3. 2022
Přímý skutečný majitel; Osoba s koncovým vlivem
Bc. Vít Šašek
Zahradní, 439 83 Lubenec - Lubenec
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 1. 10. 2022
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 8. 3. 2022
zapsáno 8. 3. 2022 vymazáno 1. 10. 2022
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Bc. Vít Šašek
Zahradní, 439 83 Lubenec - Lubenec
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 8. 3. 2022
zapsáno 1. 10. 2022

Hodnocení firmy - PARA PLAVÁNÍ PRAHA z.s.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - PARA PLAVÁNÍ PRAHA z.s.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Šárka Grossová

Šárka Grossová

manželka bývalého premiéra Stanislava Grosse a podnikatelka

281
-
+
David Hořava

David Hořava

podnikatel, Ubytovani.cz, Virtualniprohlidky.cz a Hanulka.cz

-4
-
+
Radim Jančura

Radim Jančura

podnikatel a majitel Student Agency

504
-
+
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych

bývalý tenista

3162
-
+
Lucie Borhyová

Lucie Borhyová

moderátorka

-1177
-
+
Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová

klasická lyžařka a manažerka

1944
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.