Partners Financial Services

Domov Černovice - Lidmaň, příspěvková organizace, IČO: 70659001 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
28. 10. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Dana Pajerová, jako ředitelka
28. 10. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Luboš Milichovský
13. 1. 2022
Zapsán předmět činnosti: Organizace poskytuje - odlehčovací služby podle § 44 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, jimiž se rozumí terénní, ambulantní nebo pobytové služby poskytované osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, o které je jinak pečováno v jejich přirozeném sociálním prostředí. cílem služby je umožnit pečující fyzické osobě nezbytný odpočinek. - v domově pro osoby se zdravotním postižením podle § 48 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. - chráněné bydlení podle § 51 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, což je pobytová služba poskytovaná osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení nebo chronického onemocnění, včetně duševního onemocnění, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. Chráněné bydlení má formu skupinového, popřípadě individuálního bydlení. - sociálně terapeutické dílny podle § 67 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, jimiž se rozumí ambulantní služby poskytované osobám se sníženou soběstačností z důvodu zdravotního postižení, které nejsou z tohoto důvodu umístitelné na otevřeném ani chráněném trhu práce. Jejich účelem je dlouhodobá a pravidelná podpora zdokonalování pracovních návyků a dovedností prostřednictvím sociálně pracovní terapie. Organizace dále zajišťuje prodej výrobků a služeb z pracovní terapie klientů. V rámci své hlavní činnosti organizace provádí údržbu nemovitostí pronajatých od Města Černovice pro potřeby organizace.
13. 1. 2022
Vymazán předmět činnosti: Organizace poskytuje - odlehčovací služby podle § 44 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, jimiž se rozumí terénní, ambulantní nebo pobytové služby poskytované osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, o které je jinak pečováno v jejich přirozeném sociálním prostředí. cílem služby je umožnit pečující fyzické osobě nezbytný odpočinek. - v denním stacionáři podle § 46 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, ambulantní služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku nebo zdravotního postižení, a osobám s chronickým duševním onemocněním, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. - v týdenním stacionáři podle § 47 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku nebo zdravotního postižení, a osobám s chronickým duševním onemocněním, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. - v domově pro osoby se zdravotním postižením podle § 48 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. - chráněné bydlení podle § 51 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, což je pobytová služba poskytovaná osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení nebo chronického onemocnění, včetně duševního onemocnění, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. Chráněné bydlení má formu skupinového, popřípadě individuálního bydlení. - sociálně terapeutické dílny podle § 67 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, jimiž se rozumí ambulantní služby poskytované osobám se sníženou soběstačností z důvodu zdravotního postižení, které nejsou z tohoto důvodu umístitelné na otevřeném ani chráněném trhu práce. Jejich účelem je dlouhodobá a pravidelná podpora zdokonalování pracovních návyků a dovedností prostřednictvím sociálně pracovní terapie. Organizace dále zajišťuje prodej výrobků a služeb z pracovní terapie klientů. V rámci své hlavní činnosti organizace provádí údržbu nemovitostí pronajatých od města Černovice pro potřeby organizace.
7. 1. 2021
Zapsán předmět činnosti: Organizace poskytuje - odlehčovací služby podle § 44 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, jimiž se rozumí terénní, ambulantní nebo pobytové služby poskytované osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, o které je jinak pečováno v jejich přirozeném sociálním prostředí. cílem služby je umožnit pečující fyzické osobě nezbytný odpočinek. - v denním stacionáři podle § 46 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, ambulantní služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku nebo zdravotního postižení, a osobám s chronickým duševním onemocněním, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. - v týdenním stacionáři podle § 47 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku nebo zdravotního postižení, a osobám s chronickým duševním onemocněním, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. - v domově pro osoby se zdravotním postižením podle § 48 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. - chráněné bydlení podle § 51 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, což je pobytová služba poskytovaná osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení nebo chronického onemocnění, včetně duševního onemocnění, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. Chráněné bydlení má formu skupinového, popřípadě individuálního bydlení. - sociálně terapeutické dílny podle § 67 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, jimiž se rozumí ambulantní služby poskytované osobám se sníženou soběstačností z důvodu zdravotního postižení, které nejsou z tohoto důvodu umístitelné na otevřeném ani chráněném trhu práce. Jejich účelem je dlouhodobá a pravidelná podpora zdokonalování pracovních návyků a dovedností prostřednictvím sociálně pracovní terapie. Organizace dále zajišťuje prodej výrobků a služeb z pracovní terapie klientů. V rámci své hlavní činnosti organizace provádí údržbu nemovitostí pronajatých od města Černovice pro potřeby organizace.
7. 1. 2021
Změna názvu z Domov Kopretina Černovice, příspěvková organizace na Domov Černovice - Lidmaň, příspěvková organizace
10. 7. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Luboš Milichovský, jako ředitel
10. 7. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. František Vránek
14. 11. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. František Vránek
14. 11. 2016
Změna sídla z Dobešovská 1, 394 94 Černovice na Dobešovská 1, 394 94 Černovice - Černovice
1. 1. 2015
Vymazán předmět činnosti: Organizace dále zajišťuje prodej výrobků a služeb z pracovní terapie klientů.
1. 1. 2015
Vymazán předmět činnosti: V rámci své hlavní činnosti dále organizace provádí údržbu nemovitostí pronajatých od města Černovice pro potřeby organizace.
1. 1. 2015
Vymazán předmět činnosti: Organizace poskytuje - sociální poradenství podle § 37 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, které zahrnuje poskytování základního a odborného sociálního poradenství. - odlehčovací služby podle § 44 odst.1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, jimiž se rozumí terénní, ambulantní nebo pobytové služby poskytované osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, o které je jinak pečováno v jejich přirozeném sociálním prostředí. cílem služby je umožnit pečující fyzické osobě nezbytný odpočinek. - v denním stacionáři podle § 46 odst.1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, ambulantní služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku nebo zdravotního postižení, a osobám s chronickým duševním onemocněním, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. - v týdenním stacionáři podle § 47 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku nebo zdravotního postižení, a osobám s chronickým duševním onemocněním, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. - v domově pro osoby se zdravotním postižením podle § 48 odst.1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, pobytové služby osobám, které mají sniženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. - chráněné bydlení podle § 51 odst.1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, což je pobytová služba poskytovaná osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení nebo chronického onemocnění, včetně duševního onemocnění, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. Chráněné bydlení má formu skupinového, popřípadě individuálního bydlení. - sociálně terapeutické dílny podle § 67 odst.1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, jimiž se rozumí ambulantní služby poskytované osobám se sníženou soběstačností z důvodu zdravotního postižení, které nejsou z tohoto důvodu umístitelné na otevřeném ani chráněném trhu práce. Jejich účelem je dlouhodobá a pravidelná podpora zdokonalování pracovních návyků a dovedností prostřednictvím sociálně pracovní terapie. - sociální rehabilitaci podle § 70 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, jako soubor specifických činností směřujících k dosažení samostatnosti, nezávislosti a soběstačnosti osob, a to rozvojem jejich specifických schopností a dovedností, posilováním návyků a nácvikem výkonu běžných, pro samostatný život nezbytných činností alternativním způsobem využívajícím zachovaných schopností, potencionálů a kompetencí. Sociální rehabilitace se poskytuje formou terénních a ambulantních služeb, nebo formou pobytových služeb poskytovaných v centrech sociálně rehabilitačních služeb.
1. 1. 2015
Změna názvu z Diagnostický ústav sociální péče Černovice, příspěvková organizace na Domov Kopretina Černovice, příspěvková organizace
30. 12. 2014
Počet členů statutárního orgánu: 1
4. 4. 2012
Zapsán zakladatel Kraj Vysočina
4. 4. 2012
Zapsán předmět činnosti: Organizace dále zajišťuje prodej výrobků a služeb z pracovní terapie klientů.
4. 4. 2012
Vymazán předmět činnosti: Cílovou skupinu služby stanovuje ředitel příspěvkové organizace příkazem ředitele po předchozím souhlasu rady kraje.
16. 1. 2007
Vymazán předmět podnikání: Ubytovací služby
16. 1. 2007
Vymazán předmět podnikání: Správa a údržba nemovitostí
16. 1. 2007
Vymazán předmět podnikání: Specializovaný maloobchod
16. 1. 2007
Vymazán předmět podnikání: Silniční motorová doprava osobní
16. 1. 2007
Vymazán předmět podnikání: Silniční motorová doprava nákladní
16. 1. 2007
Vymazán předmět podnikání: Pronájem a půjčování věcí movitých
16. 1. 2007
Vymazán předmět podnikání: Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti
16. 1. 2007
Vymazán předmět podnikání: Hostinská činnost
16. 1. 2007
Zapsán předmět činnosti: V rámci své hlavní činnosti dále organizace provádí údržbu nemovitostí pronajatých od města Černovice pro potřeby organizace.
16. 1. 2007
Zapsán předmět činnosti: Organizace poskytuje - sociální poradenství podle § 37 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, které zahrnuje poskytování základního a odborného sociálního poradenství. - odlehčovací služby podle § 44 odst.1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, jimiž se rozumí terénní, ambulantní nebo pobytové služby poskytované osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, o které je jinak pečováno v jejich přirozeném sociálním prostředí. cílem služby je umožnit pečující fyzické osobě nezbytný odpočinek. - v denním stacionáři podle § 46 odst.1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, ambulantní služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku nebo zdravotního postižení, a osobám s chronickým duševním onemocněním, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. - v týdenním stacionáři podle § 47 odst. 1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku nebo zdravotního postižení, a osobám s chronickým duševním onemocněním, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. - v domově pro osoby se zdravotním postižením podle § 48 odst.1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, pobytové služby osobám, které mají sniženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. - chráněné bydlení podle § 51 odst.1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, což je pobytová služba poskytovaná osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení nebo chronického onemocnění, včetně duševního onemocnění, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. Chráněné bydlení má formu skupinového, popřípadě individuálního bydlení. - sociálně terapeutické dílny podle § 67 odst.1 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, jimiž se rozumí ambulantní služby poskytované osobám se sníženou soběstačností z důvodu zdravotního postižení, které nejsou z tohoto důvodu umístitelné na otevřeném ani chráněném trhu práce. Jejich účelem je dlouhodobá a pravidelná podpora zdokonalování pracovních návyků a dovedností prostřednictvím sociálně pracovní terapie. - sociální rehabilitaci podle § 70 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, jako soubor specifických činností směřujících k dosažení samostatnosti, nezávislosti a soběstačnosti osob, a to rozvojem jejich specifických schopností a dovedností, posilováním návyků a nácvikem výkonu běžných, pro samostatný život nezbytných činností alternativním způsobem využívajícím zachovaných schopností, potencionálů a kompetencí. Sociální rehabilitace se poskytuje formou terénních a ambulantních služeb, nebo formou pobytových služeb poskytovaných v centrech sociálně rehabilitačních služeb.
16. 1. 2007
Zapsán předmět činnosti: Cílovou skupinu služby stanovuje ředitel příspěvkové organizace příkazem ředitele po předchozím souhlasu rady kraje.
16. 1. 2007
Vymazán předmět činnosti: Organizace zabezpečuje speciálně pedagogickou, psychologickou, lékařskou a sociální diagnostiku a vytváření náhradního domova pro děti, mládež i dospělé osoby mentálně postižené, popřípadě mentálně postižené s kombinovanými vadami v denním, týdenním a trvalém pobytu, a to včetně stravování, rekreace a rehabilitace svěřenců. Organizace rovněž zajišťuje vzdělávání a výchovně pracovní činnost svěřenců a poradenskou pomoc rodinám s mentálně postiženými osobami.
1. 7. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. František Vránek, jako ředitel
1. 7. 2001
Zapsán způsob jednání: Ředitel činí jménem organizace právní úkony ve všech věcech svým vlastnoručním podpisem s uvedením svého jména a příjmení, funkce a názvu organizace.
1. 7. 2001
Zapsán předmět podnikání: Ubytovací služby
1. 7. 2001
Zapsán předmět podnikání: Správa a údržba nemovitostí
1. 7. 2001
Zapsán předmět podnikání: Specializovaný maloobchod
1. 7. 2001
Zapsán předmět podnikání: Silniční motorová doprava osobní
1. 7. 2001
Zapsán předmět podnikání: Silniční motorová doprava nákladní
1. 7. 2001
Zapsán předmět podnikání: Pronájem a půjčování věcí movitých
1. 7. 2001
Zapsán předmět podnikání: Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti
1. 7. 2001
Zapsán předmět podnikání: Hostinská činnost
1. 7. 2001
Zapsán předmět činnosti: Organizace zabezpečuje speciálně pedagogickou, psychologickou, lékařskou a sociální diagnostiku a vytváření náhradního domova pro děti, mládež i dospělé osoby mentálně postižené, popřípadě mentálně postižené s kombinovanými vadami v denním, týdenním a trvalém pobytu, a to včetně stravování, rekreace a rehabilitace svěřenců. Organizace rovněž zajišťuje vzdělávání a výchovně pracovní činnost svěřenců a poradenskou pomoc rodinám s mentálně postiženými osobami.
1. 7. 2001
Vznik společnosti Diagnostický ústav sociální péče Černovice, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Dominik Hašek

Dominik Hašek

hokejista, olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

-1146
-
+
Jaroslav Stárka

Jaroslav Stárka

podnikatel, vlastník 1. FK Příbram

-1788
-
+
Jan Ledecký

Jan Ledecký

zpěvák

-1546
-
+
Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-1202
-
+
Roman Berbr

Roman Berbr

fotbalový funkcionář

-1665
-
+
Helena Vondráčková

Helena Vondráčková

zpěvačka

-1364
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.