Partners Financial Services

Sociální a ošetřovatelské služby Praha 8 - SOS Praha 8, IČO: 70871213 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
26. 5. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Jana Zwiefelhofer, jako ředitel
26. 5. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Lucie Bogdanová
26. 9. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Lucie Bogdanová, jako ředitel
26. 9. 2019
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Lucie Vítkovská
1. 1. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Lucie Vítkovská, jako ředitel
1. 1. 2019
Vymazán člen statutárního orgánu Bc. Michal Souček, DiS.
17. 4. 2018
Změna sídla z Bulovka čp. 1462/10, 180 00 Praha 8 - Libeň na Bulovka 1462/10, 180 00 Praha - Libeň
17. 4. 2018
Změna názvu z Obvodní ústav sociálně-zdravotnických služeb na Sociální a ošetřovatelské služby Praha 8 - SOS Praha 8
20. 10. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Michal Souček, DiS., jako ředitel
20. 10. 2016
Vymazán člen statutárního orgánu Miroslava Holá
12. 6. 2015
Zapsán předmět činnosti: Zřizovatel pověřuje příspěvkovou organizaci OÚSS dle Přílohy č.1 k poskytování služby obecného hospodářského zájmu. Příspěvková organizace je poskytovatelem sociálních služeb: 1. Pečovatelská služba-ambulantní forma 2. Odlehčovací služba- pobytová forma 3. Denní stacionář-ambulantní forma 4. Sociálně aktivizační služba pro seniory a osoby se zdravotním postižením-ambulantní forma
19. 3. 2013
Změna adresy: člen statutárního orgánu Miroslava Holá
19. 3. 2013
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. V majetkoprávních záležitostech je oprávněn jednat a uzavírat smlouvy pouze v rozsahu vymezeném zřizovací listinou. Při řízení organizace se ředitel rovněž řídí úkoly vyplývajícími z usnesení Rady Městské části Praha 8 a Zastupitelstva Městské části Praha 8 a věcně příslušnými dokumenty schválenými těmito orgány.
19. 3. 2013
Vymazán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. V majetkoprávních záležitostech je oprávněn jednat a uzavírat smlouvy pouze v rozsahu vymezeném zřizovací listinou.
19. 3. 2013
Zapsán předmět činnosti: Řízení a organizace poskytování služeb sociálních služeb prostřednictvím: - pečovatelské služby - terénní (v domácnostech a domech s pečovatelskou službou)a amlulantní (v zařízeních sociálních služeb), - odlehčovacích služeb - pobytové (přechodný pobyt v \"Domě sociálních služeb\"), - denního stacionáře - ambulantní služby poskytované formou denního pobytu, - sociálně-aktivních služeb - ambulantní služby poskytované v Centru aktivizačních programů, - sociálního poradenství - poskytování základního a odborného poradenství.
19. 3. 2013
Zapsán předmět činnosti: Řízení a organizace poskytování domácí ošetřovatelské péče Výchovná péče o děti do tří let věku v denním režimu zaměřená na rozvoj rozumových a řečových schopností, pohybových, pracovních, hudebních, výtvarných schopností a kulturně hygienických návyků přiměřených věku dítěte.
19. 3. 2013
Zapsán předmět činnosti: Ostatní činnosti soiálního charakteru.: -aktivizační , vzdělávací, kulturní a rekreační činnosti (v klubech seniorů), - poradenská a terapeutická činnost (v gerontopsychologické poradně), - bydlení pro seniory (poskyování podnájmu osamělým seniorům).
19. 3. 2013
Vymazán předmět činnosti: Řízení a organizace poskytování služeb sociálních služeb prostřednictvím: - pečovatelské služby - terénní (v domácnostech a domech s pečovatelskou službou)a amlulantní (v zařízeních sociálních služeb), - odlehčovacích služeb - pobytové (přechodný pobyt v \"Domě sociálních služeb\"), - denního stacionáře - ambulantní služby poskytované formou denního pobytu, - sociálně-aktivních služeb - ambulantní služby poskytované v Centru aktivizačních programů, - sociálního poradenství - poskytování základního a odborného poradenství. Ostatní činnosti soiálního charakteru.: -aktivizační , vzdělávací, kulturní a rekreační činnosti (v klubech seniorů), - poradenská a terapeutická činnost (v gerontopsychologické poradně), - azylové byty - poskytování podnájmu osamělým matkám/otcům s dětmi, rodinám v nepříznivé sociální situaci, - bydlení pro seniory (poskyování podnájmu osamělým seniorům). Řízení a organizace poskytování domácí ošetřovatelské péče Řízení a organizace výchovné a zdravotní péče v dětských jeslích.
5. 8. 2011
Zapsán předmět činnosti: Řízení a organizace poskytování služeb sociálních služeb prostřednictvím: - pečovatelské služby - terénní (v domácnostech a domech s pečovatelskou službou)a amlulantní (v zařízeních sociálních služeb), - odlehčovacích služeb - pobytové (přechodný pobyt v \"Domě sociálních služeb\"), - denního stacionáře - ambulantní služby poskytované formou denního pobytu, - sociálně-aktivních služeb - ambulantní služby poskytované v Centru aktivizačních programů, - sociálního poradenství - poskytování základního a odborného poradenství. Ostatní činnosti soiálního charakteru.: -aktivizační , vzdělávací, kulturní a rekreační činnosti (v klubech seniorů), - poradenská a terapeutická činnost (v gerontopsychologické poradně), - azylové byty - poskytování podnájmu osamělým matkám/otcům s dětmi, rodinám v nepříznivé sociální situaci, - bydlení pro seniory (poskyování podnájmu osamělým seniorům). Řízení a organizace poskytování domácí ošetřovatelské péče Řízení a organizace výchovné a zdravotní péče v dětských jeslích.
5. 8. 2011
Vymazán předmět činnosti: Řízení a organizace poskytování služeb sociálních služeb prostřednictvím: - pečovatelské služby - terénní (v domácnostech a domech s pečovatelskou službou)a amlulantní (v zařízeních sociálních služeb), - odlehčovacích služeb - pobytové (přechodný pobyt v \"Domě sociálních služeb\"), - denního stacionáře - ambulantní služby poskytované formou denního pobytu, - sociálně-aktivních služeb - ambulantní služby poskytované v Centru aktivizačních programů, - sociálního poradenství - poskytování základního a odborného poradenství. Ostatní činnosti soiálního charakteru.: -aktivizační , vzdělávací, kulturní a rekreační činnosti (v klubech seniorů), - poradenská a terapeutická činnost (v gerontopsychologické poradně), - azylové a sociální byty (poskytování podnájmu osamělým matkám/otcům s dětmi, rodinám v nepříznivé sociální situaci), - bydlení pro seniory (poskyování podnájmu osamělým seniorům). Řízení a organizace poskytování domácí ošetřovatelské péče Řízení a organizace výchovné a zdravotní péče v dětských jeslích.
3. 9. 2010
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. V majetkoprávních záležitostech je oprávněn jednat a uzavírat smlouvy pouze v rozsahu vymezeném zřizovací listinou.
3. 9. 2010
Vymazán způsob jednání: Ředitel je oprávněn jednat jménem OÚSS ve všech záležitostech.
3. 9. 2010
Zapsán předmět činnosti: Řízení a organizace poskytování služeb sociálních služeb prostřednictvím: - pečovatelské služby - terénní (v domácnostech a domech s pečovatelskou službou)a amlulantní (v zařízeních sociálních služeb), - odlehčovacích služeb - pobytové (přechodný pobyt v \"Domě sociálních služeb\"), - denního stacionáře - ambulantní služby poskytované formou denního pobytu, - sociálně-aktivních služeb - ambulantní služby poskytované v Centru aktivizačních programů, - sociálního poradenství - poskytování základního a odborného poradenství. Ostatní činnosti soiálního charakteru.: -aktivizační , vzdělávací, kulturní a rekreační činnosti (v klubech seniorů), - poradenská a terapeutická činnost (v gerontopsychologické poradně), - azylové a sociální byty (poskytování podnájmu osamělým matkám/otcům s dětmi, rodinám v nepříznivé sociální situaci), - bydlení pro seniory (poskyování podnájmu osamělým seniorům). Řízení a organizace poskytování domácí ošetřovatelské péče Řízení a organizace výchovné a zdravotní péče v dětských jeslích.
3. 9. 2010
Vymazán předmět činnosti: Řízení a organizace poskytování služeb sociálních služeb prostřednictvím: a) pečovatelské služby - terénní (v domácnostech a domech s pečovatelskou službou). amlulantní (v zařízeních sociálních služeb) b) odlehčovacích služeb - pobytové /přechodný pobyt v \"Domě sociálních služeb\") c) denního stacionáře - ambulantní služby poskytované formou denního pobytu d) sociálního poradenství - poskytování základního a odborného poradenství Ostatní činnosti soiálního charakteru.: a) kluby seniorů - aktivizační, vzdělávací, kulturní a rekreační činnosti b) gerontopsychologická poradna - poradenská a terapeutická péče c) azylové a sociální byty - poskytování podnájmu osamělým matkám s dětmi a rodinám v nepříznivé sociální situaci. Řízení a organizace poskytování domácí ošetřovatelské péče Řízení a organizace výchovné a zdravotní péče v dětských jeslích
28. 6. 2007
Zapsán způsob jednání: Ředitel je oprávněn jednat jménem OÚSS ve všech záležitostech.
28. 6. 2007
Vymazán způsob jednání: Jedná samostatně v plné míře rozhodování s výjimkou úseku home-care (domácí ošetřovatelské péče), kde je statutárním zástupcem starosta Městské části Praha 8.
28. 6. 2007
Zapsán předmět činnosti: Řízení a organizace poskytování služeb sociálních služeb prostřednictvím: a) pečovatelské služby - terénní (v domácnostech a domech s pečovatelskou službou). amlulantní (v zařízeních sociálních služeb) b) odlehčovacích služeb - pobytové /přechodný pobyt v \"Domě sociálních služeb\") c) denního stacionáře - ambulantní služby poskytované formou denního pobytu d) sociálního poradenství - poskytování základního a odborného poradenství Ostatní činnosti soiálního charakteru.: a) kluby seniorů - aktivizační, vzdělávací, kulturní a rekreační činnosti b) gerontopsychologická poradna - poradenská a terapeutická péče c) azylové a sociální byty - poskytování podnájmu osamělým matkám s dětmi a rodinám v nepříznivé sociální situaci. Řízení a organizace poskytování domácí ošetřovatelské péče Řízení a organizace výchovné a zdravotní péče v dětských jeslích
28. 6. 2007
Vymazán předmět činnosti: Poskytování sociálních a zdravotnických služeb a poradenské péče občanům Prahy 8, zejména: - řízení a organizace poskytování služeb sociální péče: a) prostřednictvím terénní pečovatelské služby a začleněných zařízení ( domy s pečovatelskou službou, denní stacionáře, střediska osobní hygieny ), b) v klubech seniorů uspokojováním kulturních a rekreačních potřeb, c) v dalších zařízeních ( azylové a sociální byty ), d) v Domě sociálních služeb v Praze 8, se sídlem na adrese Na Dlážděnce 9/čp. 1213, 182 00 Praha 8 - Libeň ( v nepřetržitém celoročním provozu poskytování přechodného pobytu potřebným seniorům ), - řízení a organizace výchovné péče v dětských jeslích - zajištění poradenské a terapeutické péče v gerontopsychologické poradně - řízení a organizace poskytování home-care ( domácí zdravotní péče )
3. 1. 2006
Zapsán předmět činnosti: Poskytování sociálních a zdravotnických služeb a poradenské péče občanům Prahy 8, zejména: - řízení a organizace poskytování služeb sociální péče: a) prostřednictvím terénní pečovatelské služby a začleněných zařízení ( domy s pečovatelskou službou, denní stacionáře, střediska osobní hygieny ), b) v klubech seniorů uspokojováním kulturních a rekreačních potřeb, c) v dalších zařízeních ( azylové a sociální byty ), d) v Domě sociálních služeb v Praze 8, se sídlem na adrese Na Dlážděnce 9/čp. 1213, 182 00 Praha 8 - Libeň ( v nepřetržitém celoročním provozu poskytování přechodného pobytu potřebným seniorům ), - řízení a organizace výchovné péče v dětských jeslích - zajištění poradenské a terapeutické péče v gerontopsychologické poradně - řízení a organizace poskytování home-care ( domácí zdravotní péče )
3. 1. 2006
Vymazán předmět činnosti: Poskytování sociálních služeb a poradenské péče občanům Prahy 8
22. 3. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu PhDr. Miroslava Holá, 19.7.1951, jako ředitel
22. 3. 2001
Zapsán způsob jednání: Jedná samostatně v plné míře rozhodování s výjimkou úseku home-care (domácí ošetřovatelské péče), kde je statutárním zástupcem starosta Městské části Praha 8.
22. 3. 2001
Zapsán předmět činnosti: Poskytování sociálních služeb a poradenské péče občanům Prahy 8
22. 3. 2001
Vznik společnosti Obvodní ústav sociálně-zdravotnických služeb

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Richard Krajčo

Richard Krajčo

zpěvák

1219
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-1302
-
+
Anton Fischer

Anton Fischer

podnikatel

-24
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-2660
-
+
Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-2795
-
+
Zdeněk Bakala

Zdeněk Bakala

podnikatel a uhlobaron

-2873
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.