Partners Financial Services

Mateřská škola Strančice, příspěvková organizace, IČO: 70941271 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
22. 7. 2019
Změna sídla z Ke školce 235, 251 63 Strančice na Ke Školce 235, 251 63 Strančice - Strančice
25. 9. 2018
Změna názvu z Mateřská škola Strančice, okres Praha východ,příspěvková organizace na Mateřská škola Strančice, příspěvková organizace
23. 1. 2015
Zapsán člen statutárního orgánu Martina Luková, DiS., jako ředitelka
23. 1. 2015
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Pavla Kicková
27. 9. 2002
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Pavla Kicková, jako ředitelka
27. 9. 2002
Zapsán způsob jednání: Za příspěvkovou organizaci jedná ředitelka samostatně.Na písemných dokumentech k otisku razítka příspěvkové organizace připojí svůj podpis. Omezení jednání : v případech uzavírání smluv o půjčce a úvěru,nákupu na splátky a uzavírání smluv o nájmu s právem koupě,přijímání akcií či jiných cenných papírů jako protihodnoty své pohledávky,pronajímání majetku svěřeného do správy jiným subjektům a při vypracování pravidel pro vytváření a čerpání peněžních fondů je ředitelka oprávněna jednat pouze se souhlasem zřizovatele,který svůj souhlas projeví písemně a na uvedených smlouvách a dokumentech připojí k podpisu a razítku příspěvkové organizace razítko a podpis zřizovatele.
27. 9. 2002
Zapsán předmět činnosti: Činnost je vymezena § 3 z.č.76/1978Sb., o školských zařízeních ve znění pozdějších předpisů.Součástí příspěvkové organizace je školní jídelna,jejíž činnost je vymezena § 39 z.č.76/1978Sb., ve znění pozdějších předpisů.Příspěvková organizace může se souhlasem zřizovatele poskytovat prostor a vybavení pro zájmové organizace dětí a mládeže.
27. 9. 2002
Vznik společnosti Mateřská škola Strančice, okres Praha východ,příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Tomáš Břínek

Tomáš Břínek

výtvarník, TMBK

-435
-
+
Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-1812
-
+
Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-112
-
+
Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-976
-
+
Vojtěch Kotek

Vojtěch Kotek

herec, režisér

-2135
-
+
Jaromír Jágr

Jaromír Jágr

hokejista, mistr světa a olympijský vítěz

2430
-
+

A tohle už jste četli?