Partners Financial Services

Mateřská škola Strakonice, A.B.Svojsíka 892, IČO: 70964581 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 9. 2017
Zapsán zakladatel Město Strakonice
1. 9. 2017
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Jana Dufková, jako ředitelka
1. 9. 2017
Vymazán člen statutárního orgánu Bc. Jana Lišková
1. 9. 2017
Počet členů statutárního orgánu: 1
1. 9. 2017
Změna sídla z Prof. A. B. Svojsíka 892, 386 01 Strakonice - Strakonice I na Prof. A. B. Svojsíka 892, 386 01 Strakonice - Strakonice I
5. 1. 2012
Změna sídla z A.B.Svojsíka 892, Strakonice na Prof. A. B. Svojsíka 892, 386 01 Strakonice - Strakonice I
26. 8. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Jana Lišková, jako ředitel
26. 8. 2010
Vymazán člen statutárního orgánu Marie Němejcová
11. 1. 2006
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřízovací listinou - k názvu připojí vlastnoruční podpis.
11. 1. 2006
Vymazán způsob jednání: Ředitel jedná za příspěvkovou organizaci samostatně. Podepisování za organizaci provádí tak, že k otištěnému názvu organizace připojí ředitel svůj podpis s uvedením jména a funkce.
11. 1. 2006
Zapsán předmět činnosti: Zařízení školního stravování - školní jídelna poskytuje školní stravování, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., (školský zákon) v platném znění a prováděcími předpisy ke školskému zákonu, vztahujícími se ke školnímu stravování. Organizace poskytuje zaměstnancům škol a školských zařízení závodní stravování v souladu s platnými předpisy.
11. 1. 2006
Zapsán předmět činnosti: Mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) v platném znění, zejména pak ustanoveními Části druhé, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu, vztahujícími se k předškolnímu vzdělávání.
11. 1. 2006
Vymazán předmět činnosti: Doplňková činnost: nebytové prostory, které by v areálu MŠ byly dočasně nevyužívány, může statutární orgán organizace poskytovat do užívání třetí osobě.
11. 1. 2006
Vymazán předmět činnosti: mateřská škola je předškolním zařízením, navazuje na výchovu dětí v rodině a v součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem zpravidla ve věku od tří do šesti let, rozvíjí specifické formy výchovného působení na děti. Působí rovněž na děti zdravotně, výchovně a sociálně ohrožené a na děti talentované. Mateřská škola je zařízením s celodenní péčí. Prostřednictvím školní jídelny zabezpečuje mateřská škola společné stravování žáků a pracovníků školy. Může též poskytovat služby v oblasti stravování. Nebytové prostory, které by v areálu mateřské školy byly dočasně nevyužívány, a reklamní plochy v areálu mateřské školy může statutární orgán organizace poskytovat do užívání 3.osobě, a to n a dobu kratší než 30 dnů. Poskytovat užívání těchto prostor nad stanovenou hranici je pouze v pravomoci zřizovatele.
11. 12. 2004
Zapsán předmět činnosti: Doplňková činnost: nebytové prostory, které by v areálu MŠ byly dočasně nevyužívány, může statutární orgán organizace poskytovat do užívání třetí osobě.
19. 7. 2002
Zapsán člen statutárního orgánu Marie Němejcová, jako ředitel
19. 7. 2002
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná za příspěvkovou organizaci samostatně. Podepisování za organizaci provádí tak, že k otištěnému názvu organizace připojí ředitel svůj podpis s uvedením jména a funkce.
19. 7. 2002
Zapsán předmět činnosti: mateřská škola je předškolním zařízením, navazuje na výchovu dětí v rodině a v součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem zpravidla ve věku od tří do šesti let, rozvíjí specifické formy výchovného působení na děti. Působí rovněž na děti zdravotně, výchovně a sociálně ohrožené a na děti talentované. Mateřská škola je zařízením s celodenní péčí. Prostřednictvím školní jídelny zabezpečuje mateřská škola společné stravování žáků a pracovníků školy. Může též poskytovat služby v oblasti stravování. Nebytové prostory, které by v areálu mateřské školy byly dočasně nevyužívány, a reklamní plochy v areálu mateřské školy může statutární orgán organizace poskytovat do užívání 3.osobě, a to n a dobu kratší než 30 dnů. Poskytovat užívání těchto prostor nad stanovenou hranici je pouze v pravomoci zřizovatele.
1. 7. 2002
Vznik společnosti Mateřská škola Strakonice, A.B.Svojsíka 892

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Libor Bouček

Libor Bouček

moderátor

-2178
-
+
Marek Valášek

Marek Valášek

lektor matematiky, fyziky a statistiky, LearnTube.cz, Mathematicator.com

1803
-
+
Petr Kellner

Petr Kellner

byl podnikatel, majoritní vlastník holdingové společnosti PPF Group N.V

-2132
-
+
David Černý

David Černý

výtvarník

-1724
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-2831
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

2813
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.