Partners Financial Services

Mateřská škola, Hrádek nad Nisou, Liberecká 607, okres Liberec, příspěvková organizace, IČO: 70983135 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
27. 10. 2018
Zapsán zakladatel Město Hrádek nad Nisou
27. 10. 2018
Počet členů statutárního orgánu: 1
27. 10. 2018
Změna sídla z Liberecká 607, 463 34 Hrádek nad Nisou na Liberecká 607, 463 34 Hrádek nad Nisou - Hrádek nad Nisou
25. 5. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Naděžda Faltusová
9. 4. 2010
Zapsán předmět činnosti: Činnost organizace je vymezena pro mateřskou školu § 33, pro základní školu § 44, pro školní družinu § 118 a pro zařízení školního stravování § 119 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů. Zařízení školního stravování vedle stravování dětí a žáků zajišťuje také závodní stravování zaměstnanců příspěvkové organizace.
9. 4. 2010
Vymazán předmět činnosti: Poskytování předškolní výchovy dětí,jak je vymezeno v § 3 zákona č.76/1978 Sb.o školských zařízeních,ve znění pozdějších předpisů a dále zabezpečení stravování dětí a pracovníků předškolního zařízení,jak je vymezeno § 39 zákona č.76/1978 Sb.o školských zařízeních,ve znění pozdějších předpisů. Plní ustanovení zákona č.564/1990 Sb.o státní správě a samosprávě ve školství,ve znění pozdějších předpisů. Doplňková činnost: Příspěvkové organizaci je zřizovatelem povolena doplňková činnost,která navazuje na hlavní účel a předmět činnosti příspěvkové organizace a umožňuje lepší využití všech hospodářských možností a odbornosti zaměstnanců za předpokladu,že tato činnost nenarušuje plnění hlavních cílů organizace,je realizována podle platných předpisů a norem a sleduje se odděleně. Doplňková činnost se povoluje v tomto rozsahu: -pronajímání nebytových prostor -pořádání kulturních,zábavných a sportovních akcí -pořádání odborných kursů -vedení zájmových kroužků -reklama -pronájem prostor školy pro provoz nápojových automatů -kopírování -prodej výpěstků ze školního pozemku -zprostředkování prodeje učebnic,pracovních sešitů a pomůcek -ubytovací služby Zisk z doplňkové činnosti příspěvkové organizace bude především použit pro rozvoj hlavní činnosti příspěvkové organizace,pokud zřizovatel nerozhodne jinak.
7. 1. 2004
Zapsán člen statutárního orgánu Naděžda Faltusová, jako ředitel
7. 1. 2004
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace tím způsobem,že k vytištěnému nebo napsanému názvu organizace a svému jménu připojí svůj podpis.
7. 1. 2004
Zapsán předmět činnosti: Poskytování předškolní výchovy dětí,jak je vymezeno v § 3 zákona č.76/1978 Sb.o školských zařízeních,ve znění pozdějších předpisů a dále zabezpečení stravování dětí a pracovníků předškolního zařízení,jak je vymezeno § 39 zákona č.76/1978 Sb.o školských zařízeních,ve znění pozdějších předpisů. Plní ustanovení zákona č.564/1990 Sb.o státní správě a samosprávě ve školství,ve znění pozdějších předpisů. Doplňková činnost: Příspěvkové organizaci je zřizovatelem povolena doplňková činnost,která navazuje na hlavní účel a předmět činnosti příspěvkové organizace a umožňuje lepší využití všech hospodářských možností a odbornosti zaměstnanců za předpokladu,že tato činnost nenarušuje plnění hlavních cílů organizace,je realizována podle platných předpisů a norem a sleduje se odděleně. Doplňková činnost se povoluje v tomto rozsahu: -pronajímání nebytových prostor -pořádání kulturních,zábavných a sportovních akcí -pořádání odborných kursů -vedení zájmových kroužků -reklama -pronájem prostor školy pro provoz nápojových automatů -kopírování -prodej výpěstků ze školního pozemku -zprostředkování prodeje učebnic,pracovních sešitů a pomůcek -ubytovací služby Zisk z doplňkové činnosti příspěvkové organizace bude především použit pro rozvoj hlavní činnosti příspěvkové organizace,pokud zřizovatel nerozhodne jinak.
1. 1. 2003
Vznik společnosti Mateřská škola, Hrádek nad Nisou, Liberecká 607, okres Liberec, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Aleš Řebíček

Aleš Řebíček

podnikatel a bývalý ministr dopravy

-1872
-
+
David Drobík

David Drobík

podnikatel

-16
-
+
Radovan Krejčíř

Radovan Krejčíř

kontroverzní podnikatel

-1859
-
+
Anton Fischer

Anton Fischer

podnikatel

-17
-
+
Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-2050
-
+
Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-1518
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.