Partners Financial Services

Základní škola, Moravské Málkovice, okres Vyškov, příspěvková organizace, IČO: 70984620 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
9. 11. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Karel Jenerál
9. 11. 2016
Změna sídla z Moravské Málkovice č.p.16, Moravské Málkovice na Moravské Málkovice 16, 682 01 Moravské Málkovice - Moravské Málkovice
31. 3. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Karel Jenerál, jako ředitel
31. 3. 2010
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Zuzana Štýbnarová
4. 3. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Zuzana Štýbnarová, jako ředitelka
4. 3. 2003
Zapsán způsob jednání: 1. Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel jmenovaný v souladu s ustanovením § 14 zákona č.564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, v platném znění, obecním zastupitelstvem obce s předchozím souhlasem krajského úřadu a to na základě výsledků konkurzního řízení. Bez předchozího souhlasu krajského úřadu je jmenování neplatné. 2. Ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy, zejména s § 3 zákona č.564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, v platném znění a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, a to tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
4. 3. 2003
Zapsán předmět činnosti: Základní škola Moravské Málkovice poskytuje základní vzdělání. Zabezpečuje rozumovou výchovu ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví, humanity a demokracie a poskytuje mravní, estetickou, pracovní, zdravotní, tělesnou výchovu a ekologickou výchovu žáků. Umožňuje též náboženskou výchovu. Připravuje žáky pro další studium a praxi. Součástí příspěvkové organizace je školní jídelna na adrese Moravské Málkovice č.p.127, 682 01 Vyškov.
4. 3. 2003
Vznik společnosti Základní škola, Moravské Málkovice, okres Vyškov, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaroslav Beck

Jaroslav Beck

hudební skladatel, tvůrce Beat Saber

-504
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-1243
-
+
Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-1464
-
+
Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

2411
-
+
Filip Turek

Filip Turek

bývalý automobilový závodník, sběratel vozů

130
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-1728
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.