Partners Financial Services

Základní škola a Mateřská škola, Hrabětice, příspěvková organizace, IČO: 70990336 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
10. 5. 2018
Změna titulu: člen statutárního orgánu Mgr. Vladimíra Bobková
10. 5. 2018
Počet členů statutárního orgánu: 1
19. 3. 2018
Změna sídla z Kostelní 216, 671 68 Hrabětice na Kostelní 216, 671 68 Hrabětice - Hrabětice
24. 9. 2016
Zapsán zakladatel Obec Hrabětice
24. 9. 2016
Vymazán zakladatel Obec Hrabětice, okres Znojmo
18. 7. 2013
Změna adresy: člen statutárního orgánu Vladimíra Bobková
19. 6. 2013
Zapsán člen statutárního orgánu Vladimíra Bobková, jako ředitelka
19. 6. 2013
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Marta Pomajbíková
7. 4. 2006
Zapsán zakladatel Obec Hrabětice, okres Znojmo
7. 4. 2006
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem je ředitel jmenovaný v suladu s ustanovením č. 166 odst. 2 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zřizovatelem - obcí Hrabětice na základě výsledků konkurzního řízení.
7. 4. 2006
Vymazán způsob jednání: Statutárním orgánem PO je ředitel. Činí právní úkony jménem PO ve všech věcech, v právních úkonech týkajících se dispozice se spravovaným majetkem zřizovatele je oprávněn jednat v rozsahu vymezeném v článku VI. zřizovací listiny.
7. 4. 2006
Zapsán předmět činnosti: Základní škola poskytuje základní vzdělávání. Mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání. Školní družina poskytuje zájmové vzdělávání. Školní jídelna poskytuje školní stravování včetně stravování zaměstnanců školy. Činnost příspěvkové organizace a jejích součástí se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání a prováděcími předpisy k tomuto zákonu. Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů poskytovat závodní stravování.
7. 4. 2006
Zapsán předmět činnosti: Kromě činností, jimiž bezprostředně naplňuje účel svého zařízení, je škola oprávněna provádět další doplňkové činnosti, které souvisejí s hlavními činnostmi a nesmějí omezovat jejich kvalitu, a to zejména: organizování akcí rozvíjejících a podporujících zájmovou činnost žáků ve volném čase, pořádání a organizační zajišťování kulturních, společenských a sportovních akcí, poskytování poradenských služeb v pedagogicko-psychologické oblasti.
7. 4. 2006
Vymazán předmět činnosti: Činnost uvedených součástí je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.76/1978 Sb., o školských zařízeních , v platném znění, a prováděcími předpisy ( zejména vyhláška MŠMT č.87/1992 Sb., o školních družinách a školních klubech, MŠMt vyhláška č.48/1993 Sb., o školním stravování, v platném znění). Základní škola poskytuje základní vzdělání, zabezpečuje výuku a výchovu v oblasti základního školství a připravuje žáky pro další studium a praxi.Její činnost je upravena zákonem č.29/1984 Sb., o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol( školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, a prováděcími předpisy, zejména vyhláškou 291/1991 Sb., o základní škole, ve znění pozdějších předpisů. Mateřská škola zajišťuje všestrannou péči dětem předškolního věku, navazuje na výchovu v rodině a zabezpečuje výchovu a výuku v rozsahu obecně závazných předpisů v oblasti předškolního zařízení. Pobyt v mateřské škole není bezplatný, rodiče platí příspěvek, který PO vybírá a ten jí zůstává pro další činnost. Ve školní družině rodiče rovněž platí příspěvek, který PO vybírá a který zůstává pro její další činnost.
7. 4. 2006
Změna názvu z Základní škola, Hrabětice, okres Znojmo,příspěvková organizace na Základní škola a Mateřská škola, Hrabětice, příspěvková organizace
31. 5. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Marta Pomajbíková, jako ředitelka
31. 5. 2003
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem PO je ředitel. Činí právní úkony jménem PO ve všech věcech, v právních úkonech týkajících se dispozice se spravovaným majetkem zřizovatele je oprávněn jednat v rozsahu vymezeném v článku VI. zřizovací listiny.
31. 5. 2003
Zapsán předmět činnosti: Činnost uvedených součástí je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.76/1978 Sb., o školských zařízeních , v platném znění, a prováděcími předpisy ( zejména vyhláška MŠMT č.87/1992 Sb., o školních družinách a školních klubech, MŠMt vyhláška č.48/1993 Sb., o školním stravování, v platném znění). Základní škola poskytuje základní vzdělání, zabezpečuje výuku a výchovu v oblasti základního školství a připravuje žáky pro další studium a praxi.Její činnost je upravena zákonem č.29/1984 Sb., o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol( školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, a prováděcími předpisy, zejména vyhláškou 291/1991 Sb., o základní škole, ve znění pozdějších předpisů. Mateřská škola zajišťuje všestrannou péči dětem předškolního věku, navazuje na výchovu v rodině a zabezpečuje výchovu a výuku v rozsahu obecně závazných předpisů v oblasti předškolního zařízení. Pobyt v mateřské škole není bezplatný, rodiče platí příspěvek, který PO vybírá a ten jí zůstává pro další činnost. Ve školní družině rodiče rovněž platí příspěvek, který PO vybírá a který zůstává pro její další činnost.
1. 1. 2003
Vznik společnosti Základní škola, Hrabětice, okres Znojmo,příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-1678
-
+
Miroslav Pelta

Miroslav Pelta

podnikatel a majitel fotbalového klubu z Jablonce nad Nisou

-1844
-
+
Zdeněk Bakala

Zdeněk Bakala

podnikatel a uhlobaron

-1989
-
+
Vladimír Šmicer

Vladimír Šmicer

fotbalista

2551
-
+
Ladislava Eichenmannová

Ladislava Eichenmannová

byla organizátorkou charitativních akcí a projektů, předsedkyně krasobruslařského klubu

-6
-
+
Andrej Babiš

Andrej Babiš

podnikatel, majitel holdingu Agrofert a jeden z nejbohatších Čechů

8907
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.