Partners Financial Services

Základní škola Veverské Knínice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace, IČO: 70990891 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
5. 8. 2020
Zapsán předmět činnosti: Základní škola Veverské Knínice, okres Brno - venkov, příspěvková organizace zajišťuje činnost v působnosti zřizovatele v oblasti školství dle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání , ve znění pozdějších předpisů. Předmět činnosti odpovídající vymezení hlavního účelu příspěvkové organizace je výkon činnosti základní školy, zařízení školního stravování a školní družiny a mimoškolní vzdělávání.
5. 8. 2020
Vymazán předmět činnosti: Základní škola a Mateřská škola, Veverské Knínice, okres Brno - venkov, příspěvková organizace zajišťuje činnost v působnosti zřizovatele v oblasti školství dle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání , ve znění pozdějších předpisů. Předmět činnosti odpovídající vymezení hlavního účelu příspěvkové organizace je výkon činnosti mateřské školy, základní školy, zařízení školního stravování a školní družiny, vaření obědů pro důchodce v rámci sociální služby a mimoškolní vzdělávání.
5. 8. 2020
Změna názvu z Základní škola a Mateřská škola, Veverské Knínice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace na Základní škola Veverské Knínice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace
1. 11. 2013
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Zdeněk Kříž, Ph.D., jako ředitel
1. 11. 2013
Vymazán člen statutárního orgánu Jitka Kroutilová
1. 11. 2013
Zapsán způsob jednání: Ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy a to tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
1. 11. 2013
Vymazán způsob jednání: Ředitelka příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy a to tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
1. 11. 2013
Změna sídla z Veverské Knínice 44, 664 81 Veverské Knínice na Veverské Knínice 44, 664 81 Veverské Knínice - Veverské Knínice
1. 11. 2013
Zapsán předmět činnosti: Základní škola a Mateřská škola, Veverské Knínice, okres Brno - venkov, příspěvková organizace zajišťuje činnost v působnosti zřizovatele v oblasti školství dle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání , ve znění pozdějších předpisů. Předmět činnosti odpovídající vymezení hlavního účelu příspěvkové organizace je výkon činnosti mateřské školy, základní školy, zařízení školního stravování a školní družiny, vaření obědů pro důchodce v rámci sociální služby a mimoškolní vzdělávání.
1. 11. 2013
Vymazán předmět činnosti: Základní škola a Mateřská škola, Veverské Knínice, okres Brno - venkov, příspěvková organizace (dále jen \"příspěvková organizace\") zajišťuje činnost v působnosti zřizovatele v oblasti školství dle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů. Předmět činnosti odpovídající vymezení hlavního účelu příspěvkové organizace je výkon činnosti mateřské školy, základní školy, zařízení školního stravování a školní družiny. Na hlavní činnost navazuje doplňková činnost - vaření obědů pro důchodce v rámci sociální služby. Tento okruh doplňkové činnosti je provozován s nulovým ziskem.
21. 12. 2012
Zapsán člen statutárního orgánu Jitka Kroutilová, jako ředitelka
21. 12. 2012
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Dr. Beata Jandáková
21. 12. 2012
Zapsán předmět činnosti: Základní škola a Mateřská škola, Veverské Knínice, okres Brno - venkov, příspěvková organizace (dále jen \"příspěvková organizace\") zajišťuje činnost v působnosti zřizovatele v oblasti školství dle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů. Předmět činnosti odpovídající vymezení hlavního účelu příspěvkové organizace je výkon činnosti mateřské školy, základní školy, zařízení školního stravování a školní družiny. Na hlavní činnost navazuje doplňková činnost - vaření obědů pro důchodce v rámci sociální služby. Tento okruh doplňkové činnosti je provozován s nulovým ziskem.
21. 12. 2012
Vymazán předmět činnosti: Základní škola Veverské Knínice /dále jen \"příspěvková organizace\"/ poskytuje základní vzdělávání, zabezpečuje rozumovou výchovu ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenenctví, humanity a demokracie a poskytuje mravní, estetickou, pracovní, zdravotní, tělesnou výchovu a ekologickou výchovu žáků, umožńuje též náboženskou výchovu. Připravuje žáky pro další studium a praxi. Její činnost je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.29/1984 Sb., o soustavě základních škol a prováděcími předpisy, zejména vyhláška MŠMT č. 291/1991 Sb., o základní škole, v platném znění. V souladu s ustanovením § 45 odst.1 zákona č.29/1984 Sb., o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol /školský zákon/, v platném znění, je součástí školní družina. Slouží výchově, vzdělávání, zájmové činnosti a rekreaci žáků této školy v době mimo vyučování. Činnost uvedené součásti je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění /zejména § 20/ a prováděcími předpisy, zajména vyhláška č.87/1992 Sb., o školních družinách a školních klubech, v platném znění. V sídle příspěvkové organizace je provozována výdejna obědů, kteá zajišťuje vydávání obědů žákům této školy. Výdejna obědů je odloučeným pracovištěm Školní jídelny při Mateřské škole Veverské Knínice.
21. 12. 2012
Změna názvu z Základní škola , Veverské Knínice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace na Základní škola a Mateřská škola, Veverské Knínice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace
29. 11. 2011
Změna sídla z Veverské Knínice 44, 664 81 Ostrovačice, okres Brno-venkov, Česká republika na Veverské Knínice 44, 664 81 Veverské Knínice
19. 12. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Dr. Beata Jandáková, jako ředitelka
19. 12. 2003
Zapsán způsob jednání: Ředitelka příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy a to tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
19. 12. 2003
Zapsán předmět činnosti: Základní škola Veverské Knínice /dále jen \"příspěvková organizace\"/ poskytuje základní vzdělávání, zabezpečuje rozumovou výchovu ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenenctví, humanity a demokracie a poskytuje mravní, estetickou, pracovní, zdravotní, tělesnou výchovu a ekologickou výchovu žáků, umožńuje též náboženskou výchovu. Připravuje žáky pro další studium a praxi. Její činnost je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.29/1984 Sb., o soustavě základních škol a prováděcími předpisy, zejména vyhláška MŠMT č. 291/1991 Sb., o základní škole, v platném znění. V souladu s ustanovením § 45 odst.1 zákona č.29/1984 Sb., o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol /školský zákon/, v platném znění, je součástí školní družina. Slouží výchově, vzdělávání, zájmové činnosti a rekreaci žáků této školy v době mimo vyučování. Činnost uvedené součásti je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění /zejména § 20/ a prováděcími předpisy, zajména vyhláška č.87/1992 Sb., o školních družinách a školních klubech, v platném znění. V sídle příspěvkové organizace je provozována výdejna obědů, kteá zajišťuje vydávání obědů žákům této školy. Výdejna obědů je odloučeným pracovištěm Školní jídelny při Mateřské škole Veverské Knínice.
19. 12. 2003
Vznik společnosti Základní škola , Veverské Knínice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Václav Tomanec

Václav Tomanec

podnikatel

-9
-
+
Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-79
-
+
Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-1899
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-16
-
+
Martin Dejdar

Martin Dejdar

herec

-2275
-
+
Libor Bouček

Libor Bouček

moderátor

-168
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.