Partners Financial Services

Základní škola a Mateřská škola Tavíkovice, okres Znojmo, příspěvková organizace, IČO: 70992045 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
3. 1. 2006
Zapsán zakladatel Obec Tavíkovice
3. 1. 2006
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace vykonává činnost mateřské školy, základní školy, školní jídelny-výdejny, školní družiny. a) Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části druhé, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. b) Příspěvková organizace jako základní škola poskytuje základní vzdělávání. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části třetí Hlavou druhou a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. c) Příspěvková organizace jako školní jídelna-výdejna poskytuje školní stravování. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 119, a prováděcími předpisy k zákonu. d) Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů poskytovat závodní stravování. e) Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 118, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
3. 1. 2006
Vymazán předmět činnosti: Činnost uvedených součástí je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění( zejména §§ 2,3,20 a 39). a prováděcími předpisy, zejména vyhláška MŠMT č.35/1992 Sb., o mateřských školách, vyhláška MŠMT č.87/1992 Sb.,o školních družinách a školních klubech, v platném znění.
3. 1. 2006
Vymazán předmět činnosti: 1/Základní škola Tavíkovice,okres Znojmo (dále jen \"příspěvková organizace\") poskytuje základní vzdělání. zabezpečuje rozumovou výchovu ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví, humanity a demokracie a poskytuje mravní,estetickou, pracovní, zdravotní, tělesnou výchovu a ekologickou výchovu žáků. umožňuje též náboženskou výchovu. Připravuje žáky pro další studium a praxi. Její činnost je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.29/1984 Sb., o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol( školský zákon), v platném znění a prováděcími předpisy( zejména vyhláška MŠMT č.291/1991 Sb., o základní škole,v platném znění). 2/V souladu s ustanoveními § 45 odst. 1 zákona č.29/1984 Sb., o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol( školský zákon), v platném znění je součástí příspěvkové organizace Základní škola ,Tavíkovice, okres Znojmo. -mateřská škola -školní družina
3. 1. 2006
Změna názvu z Základní škola Tavíkovice,okres Znojmo,příspěvková organizace na Základní škola a Mateřská škola Tavíkovice, okres Znojmo, příspěvková organizace
17. 6. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Marie Francová, jako ředitelka
17. 6. 2003
Zapsán způsob jednání: Ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy, zejména s § 3 zákona č.564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, v platném znění, a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou,a to tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
17. 6. 2003
Zapsán předmět činnosti: Činnost uvedených součástí je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění( zejména §§ 2,3,20 a 39). a prováděcími předpisy, zejména vyhláška MŠMT č.35/1992 Sb., o mateřských školách, vyhláška MŠMT č.87/1992 Sb.,o školních družinách a školních klubech, v platném znění.
17. 6. 2003
Zapsán předmět činnosti: 1/Základní škola Tavíkovice,okres Znojmo (dále jen \"příspěvková organizace\") poskytuje základní vzdělání. zabezpečuje rozumovou výchovu ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví, humanity a demokracie a poskytuje mravní,estetickou, pracovní, zdravotní, tělesnou výchovu a ekologickou výchovu žáků. umožňuje též náboženskou výchovu. Připravuje žáky pro další studium a praxi. Její činnost je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.29/1984 Sb., o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol( školský zákon), v platném znění a prováděcími předpisy( zejména vyhláška MŠMT č.291/1991 Sb., o základní škole,v platném znění). 2/V souladu s ustanoveními § 45 odst. 1 zákona č.29/1984 Sb., o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol( školský zákon), v platném znění je součástí příspěvkové organizace Základní škola ,Tavíkovice, okres Znojmo. -mateřská škola -školní družina
1. 1. 2003
Vznik společnosti Základní škola Tavíkovice,okres Znojmo,příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Andrej Babiš

Andrej Babiš

podnikatel, majitel holdingu Agrofert a jeden z nejbohatších Čechů

9812
-
+
Dara Rolins

Dara Rolins

zpěvačka

-1687
-
+
Radim Jančura

Radim Jančura

podnikatel a majitel Student Agency

880
-
+
Jan Ledecký

Jan Ledecký

zpěvák

-1662
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-1593
-
+
Ester Ledecká

Ester Ledecká

sportovkyně, olympijská vítězka

2886
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.