Partners Financial Services

Mateřská škola Komořany, okr. Vyškov, příspěvková organizace, IČO: 70997322 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
6. 1. 2012
Změna sídla z Komořany č.p.200, 683 01 Rousínov , okres Vyškov, Česká republika na Komořany 200, 683 01 Komořany
21. 11. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Marcela Bartošková, jako ředitelka
21. 11. 2009
Vymazán člen statutárního orgánu Irena Borkovcová
2. 4. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Irena Borkovcová, jako ředitelka
2. 4. 2003
Zapsán způsob jednání: Za MŠ a jejím jménem jedná a podepisuje se tak, že k názvu příspěvkové organizace připojí ředitel MŠ svůj podpis a razítko.
2. 4. 2003
Zapsán předmět činnosti: Zabezpečuje uspokojování přirozených potřeb dítěte a rozvoj jeho osobnosti, navazuje na výchovu dětí v rodině a v součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem zpravidla ve věku od tří do šesti let. Rozvíjí specifické formy výchovného působení na děti.Působí rovněž na děti zdravotně, výchovně a sociálně ohrožené a na děti talentované.Příspěvková organizace může přijmout k mimořádnému nebo krátkodobému pobytu za úplatu děti do deseti let věku.Příspěvková organizace může zřizovat zájmové kroužky, činnosti v zájmových kroužcích se mohou zúčastnit podle místních podmínek i děti, které nenavštěvují příspěvkovou organizaci.Činnost příspěvkové organizace je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění a prováděcími předpisy( zejména vyhláška MŠMT č.35/1992 Sb., o mateřských školách). Součástí příspěvkové organizace je školní jídelna.Činnost uvedené součásti je vymezena příslušným ustanovením zákona č.76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění ( zejména § 39) a prováděcím předpisem ( zejména vyhláška MŠMT č.48/1993 Sb. o školním stravování,v platném znění.)
2. 4. 2003
Vznik společnosti Mateřská škola Komořany, okr. Vyškov, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-1840
-
+
Simona Krainová

Simona Krainová

modelka

-1570
-
+
Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-1900
-
+
Roman Berbr

Roman Berbr

fotbalový funkcionář

-1563
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-1649
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-1845
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.