Partners Financial Services

Mateřská škola Rudíkov,příspěvková organizace, IČO: 71001069 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
11. 2. 2021
Vymazán člen statutárního orgánu Jaroslava Kafková
11. 2. 2021
Vymazán způsob jednání: V právních vztazích vystupuje svým jménem a má odpovědnost z těchto vztahů vyplývající.Řídí školu, plní úkoly vedoucího organizace, jmenuje a odvolává své zástupce, stanoví počty pedagogických pracovníků a správních zaměstnanců. K zajištění organizace činnosti a provozu MŠ vydává vnitřní řád.
11. 2. 2021
Vymazán předmět činnosti: Dále bude MŠ zajišťovat drobnou údržbu a správu majetku v souladu s požadavky danými zřizovatelem. MŠ vystupuje v právních vztazích svým jménem a má odpovědnost z těchto vztahů vyplývající. Po splnění hlavních úkolů ve výchovně vzdělávací činnosti může škola vykonávat vedlejší hospodářskou činnost.
11. 2. 2021
Vymazán předmět činnosti: 5.Provozuje kroužky se zaměřením na rozvoj tělesných, psychických a sociálních vlastností dětí.
11. 2. 2021
Vymazán předmět činnosti: 4.Plní ustanovení zákona č.564/1990 sb. o státní správě a samosprávě ve školství, ve znění pozdějších předpisů.
11. 2. 2021
Vymazán předmět činnosti: 3.Zabezpečuje výchovu dětí,umístěných v MŠ Rudíkov v souladu se zákonem č.76/1978 Sb. o školských zařízeních, ve znění pozdějších předpisů.
11. 2. 2021
Vymazán předmět činnosti: 2.Zajišťuje stravování dětí a pracovníků mateřské školy v souladu s ustanovením zákona č.76/1978 Sb. o školských zařízeních, ve znění pozdějších předpisů prostřednictvím stravovacího zařízení v Základní škole Rudíkov.
11. 2. 2021
Vymazán předmět činnosti: 1.Mateřská škola navazuje na výchovu dětí předškolního věku v rodině a trvale s rodinou zajišťuje všestranný rozvoj a péči o děti, umístěné v mateřské škole.
7. 6. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Jaroslava Kafková, jako ředitelka mš
7. 6. 2003
Zapsán způsob jednání: V právních vztazích vystupuje svým jménem a má odpovědnost z těchto vztahů vyplývající.Řídí školu, plní úkoly vedoucího organizace, jmenuje a odvolává své zástupce, stanoví počty pedagogických pracovníků a správních zaměstnanců. K zajištění organizace činnosti a provozu MŠ vydává vnitřní řád.
7. 6. 2003
Zapsán předmět činnosti: Dále bude MŠ zajišťovat drobnou údržbu a správu majetku v souladu s požadavky danými zřizovatelem. MŠ vystupuje v právních vztazích svým jménem a má odpovědnost z těchto vztahů vyplývající. Po splnění hlavních úkolů ve výchovně vzdělávací činnosti může škola vykonávat vedlejší hospodářskou činnost.
7. 6. 2003
Zapsán předmět činnosti: 5.Provozuje kroužky se zaměřením na rozvoj tělesných, psychických a sociálních vlastností dětí.
7. 6. 2003
Zapsán předmět činnosti: 4.Plní ustanovení zákona č.564/1990 sb. o státní správě a samosprávě ve školství, ve znění pozdějších předpisů.
7. 6. 2003
Zapsán předmět činnosti: 3.Zabezpečuje výchovu dětí,umístěných v MŠ Rudíkov v souladu se zákonem č.76/1978 Sb. o školských zařízeních, ve znění pozdějších předpisů.
7. 6. 2003
Zapsán předmět činnosti: 2.Zajišťuje stravování dětí a pracovníků mateřské školy v souladu s ustanovením zákona č.76/1978 Sb. o školských zařízeních, ve znění pozdějších předpisů prostřednictvím stravovacího zařízení v Základní škole Rudíkov.
7. 6. 2003
Zapsán předmět činnosti: 1.Mateřská škola navazuje na výchovu dětí předškolního věku v rodině a trvale s rodinou zajišťuje všestranný rozvoj a péči o děti, umístěné v mateřské škole.
7. 6. 2003
Vznik společnosti Mateřská škola Rudíkov,příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Radim Jančura

Radim Jančura

podnikatel a majitel Student Agency

665
-
+
Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-1358
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

0
-
+
Miroslav Pelta

Miroslav Pelta

podnikatel a majitel fotbalového klubu z Jablonce nad Nisou

-1912
-
+
Vladimír Šmicer

Vladimír Šmicer

fotbalista

2604
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-16
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.