Partners Financial Services

Základní škola a Mateřská škola Strunkovice nad Blanicí, IČO: 71004041 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
22. 9. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Markéta Vejvodová, jako ředitel
22. 9. 2018
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Hana Pártlová
15. 11. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Hana Pártlová
15. 11. 2016
Změna sídla z Strunkovice nad Blanicí 202, 384 26 Strunkovice nad Blanicí na Strunkovice nad Blanicí 202, 384 26 Strunkovice nad Blanicí - Strunkovice nad Blanicí
22. 1. 2009
Změna názvu z Základní škola Strunkovice nad Blanicí, okres Prachatice na Základní škola a Mateřská škola Strunkovice nad Blanicí
1. 1. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Hana Pártlová, jako ředitel
1. 1. 2003
Zapsán způsob jednání: Ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, a to tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
1. 1. 2003
Zapsán předmět činnosti: Základní škola poskytuje vzdělání, zabezpečuje výuku a výchovu v oblasti základního školství a připravuje žáky pro další studium a praxi. Její činnost je upravena zákonem č. 29/1984 o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, a prováděcími předpisy, zejména vyhláškou č. 291/1991 Sb. o základní škole, ve znění pozdějších předpisů.
1. 1. 2003
Zapsán předmět činnosti: Součástí příspěvkové organizace je mateřská škola s provozem v objektu školy. Mateřská škola zajišťuje všestrannou péči dětem předškolního věku, navazuje na výchovu v rodině a zabezpečuje výchovu a výuku v rozsahu obecně závazných předpisů v oblasti předškolních zařízení.
1. 1. 2003
Zapsán předmět činnosti: Součástí příspěvkové organizace je i školní družina a školní jídelna s provozem v budově školy
1. 1. 2003
Vznik společnosti Základní škola Strunkovice nad Blanicí, okres Prachatice

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Milan Hnilička

Milan Hnilička

hokejový brankář, olympijský vítěz, poslanec

219
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-16
-
+
Ivo Rittig

Ivo Rittig

podnikatel a lobbista

-1861
-
+
Marcel Gecov

Marcel Gecov

bývalý fotbalista, podnikatel

-518
-
+
Richard Chlad

Richard Chlad

bývalý automobilový závodník

-1
-
+
Jaroslav Stárka

Jaroslav Stárka

podnikatel, vlastník 1. FK Příbram

-1741
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.