Partners Financial Services

Mateřská škola, Brno, Hatě 19, příspěvková organizace, IČO: 71012265 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
6. 5. 2021
Změna názvu z Mateřská škola,Brno,Hatě 19,příspěvková organizace na Mateřská škola, Brno, Hatě 19, příspěvková organizace
21. 2. 2020
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Daniela Sluková
24. 10. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Daniela Sluková, jako ředitelka mš
24. 10. 2018
Vymazán člen statutárního orgánu Eva Jelínková
20. 12. 2017
Změna adresy: člen statutárního orgánu Eva Jelínková
20. 12. 2017
Změna sídla z Hatě 19, 621 00 Brno - Brno - Ivanovice na Hatě 81/19, 621 00 Brno - Ivanovice
8. 1. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Eva Jelínková, jako ředitelka mš
8. 1. 2003
Zapsán způsob jednání: 1.Mateřská škola jedná prostřednictvím svého statutárního orgánu- ředitelky nebo prostřednictvím jím jmenovaného stálého zástupce.Ředitelka plní úkoly vedoucího organizace. Jeho základní práva a povinnosti jsou vymezeny v § 3 zákona č.564/1990 Sb. o státní správě a samosprávě ve školství. V případě nepřítomnosti zastupuje ředitelku jím jmenovaný zástupce. 2.Organizační a provozní řád mateřské školy vydává ředitelka.
8. 1. 2003
Zapsán předmět činnosti: 1.Zabezpečuje předškolní výchovu v rozsahu obecně právních předpisů. 2.Mateřská škola navazuje na výchovu dětí v rodině a v součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem zpravidla ve věku od tří do šesti let. Rozvíjí specifické formy výchovného působení na děti.Působí rovněž na děti zdravotně, výchovně a sociálně ohrožené a na děti talentované.Příspěvková organizace může přijmout k mimořádnému nebo krátkodobému pobytu za úplatu děti do deseti let věku. Příspěvková organizace může zřizovat zájmové kroužky.Činnosti v zájmových kroužcích se mohou zúčastnit podle místních podmínek i děti, které navštěvují příspěvkovou organizaci.Činnost příspěvkové organizace je upravena zákonem č.76/1978 Sb.,o školských zařízeních, v platném znění a prováděcími předpisy k němu, zejména vyhláškou č.35/1992 Sb.o mateřských školách. 3.Zajišťuje drobnou údržbu a opravu svěřeného majetku. 4.Provozuje hospodářskou činnost související s výchovou a se správou svěřeného majetku.Případné smlouvy o pronájmu prostor školského zařízení zasílá na vědomí zřizovateli.
8. 1. 2003
Vznik společnosti Mateřská škola,Brno,Hatě 19,příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Helena Vondráčková

Helena Vondráčková

zpěvačka

-1343
-
+
Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-2021
-
+
Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-110
-
+
Lucie Borhyová

Lucie Borhyová

moderátorka

-1430
-
+
Jaroslav Tvrdík

Jaroslav Tvrdík

místopředseda představenstav CEFC, bývalý ministr obrany

683
-
+
Pavel Bém

Pavel Bém

psychiatr, horolezec, podnikatel a bývalý pražský primátor

-2077
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.