Partners Financial Services

Vyšší Hrádek, poskytovatel sociálních služeb, IČO: 71229051 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
30. 3. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Iveta Blažková, jako pověřená řízením organizace
30. 3. 2016
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Ivan Semecký
20. 2. 2015
Počet členů statutárního orgánu: 1
20. 2. 2015
Změna sídla z Piaristická 185, 250 01 Brandýs nad Labem - Stará Boleslav na V bažantnici 2440, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem
3. 1. 2014
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Ivan Semecký
30. 5. 2008
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Ivan Semecký, jako člen statutárního orgánu
30. 5. 2008
Vymazán člen statutárního orgánu PaedDr. Marie Junková
30. 5. 2008
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace Vyšší Hrádek, poskytoval sociálních služeb. Ředitel je oprávněn jmenovat a odvolávat svého zástupce, který bude příspěvkovou organizaci zastupovat v době jeho nepřítomnosti. Zástupce je oprávněn vystupovat navenek jménem příspěvkové organizace.
30. 5. 2008
Vymazán způsob jednání: Způsob jednání za příspěvkovou organizaci: Jménem příspěvkové organizace jedná ředitel a to v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, v souladu s obecně závaznými právními předpisy a v souladu se směrnicemi zřizovatele. Je oprávněn jmenovat a odvolávat svého zástupce, který bude příspěvkovou organizaci zastupovat v době jeho nepřítomnosti, za závazky vyplývající z jednání zástupce je přitom ředitel odpovědný stejně , jako kdyby rozhodoval sám.
30. 5. 2008
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem zřízení příspěvkové organizace je poskytování sociálních služeb. Předmět činnosti příspěvkové organizace je vymezen rozhodnutím o registraci podle § 78-84 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách.
30. 5. 2008
Vymazán předmět činnosti: poskytování komplexní péče dospělým ženám s mentálním postižením ve věku od 26 let, v některých případech i mladším, které potřebují ústavní péči
30. 5. 2008
Změna názvu z Ústav sociální péče Brandýs nad Labem-Stará Boleslav na Vyšší Hrádek, poskytovatel sociálních služeb
26. 1. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu PaedDr. Marie Junková, jako ředitel
26. 1. 2005
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání za příspěvkovou organizaci: Jménem příspěvkové organizace jedná ředitel a to v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, v souladu s obecně závaznými právními předpisy a v souladu se směrnicemi zřizovatele. Je oprávněn jmenovat a odvolávat svého zástupce, který bude příspěvkovou organizaci zastupovat v době jeho nepřítomnosti, za závazky vyplývající z jednání zástupce je přitom ředitel odpovědný stejně , jako kdyby rozhodoval sám.
26. 1. 2005
Zapsán předmět činnosti: poskytování komplexní péče dospělým ženám s mentálním postižením ve věku od 26 let, v některých případech i mladším, které potřebují ústavní péči
26. 1. 2005
Vznik společnosti Ústav sociální péče Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jiří Mádl

Jiří Mádl

herec, režisér

-1331
-
+
Václav Kočka

Václav Kočka

byl podnikatel, Matějská pouť

-1819
-
+
Tomáš Břínek

Tomáš Břínek

výtvarník, TMBK

-456
-
+
Václav Tomanec

Václav Tomanec

podnikatel

-9
-
+
Pavel Bém

Pavel Bém

psychiatr, horolezec, podnikatel a bývalý pražský primátor

-2074
-
+
Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová

klasická lyžařka a manažerka

1841
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.