Partners Financial Services

Centrum sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace, IČO: 71232745 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
19. 10. 2016
Změna sídla z J. Haška 1082/12, 679 61 Letovice na J. Haška 1082/12, 679 61 Letovice - Letovice
29. 4. 2014
Změna informací: ředitel Ing. Ivo Kubín
4. 8. 2010
Zapsán předmět činnosti: b) Poskytování pečovatelské služby v domě s pečovatelskou službou a v terénu (v domácnostech) občanům, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné osoby. Pečovatelská služba je těmto občanům poskytována odborně, kvalitně a hospodárně. Pečovatelská služba je zajišťována pro město Letovice a smluvně pro obce pověřeného území.
4. 8. 2010
Vymazán předmět činnosti: b) Poskytování pečovatelské služby v domě s pečovatelskou službou a v terénu (v domácnostech) občanům, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, a rodinám s dětmi, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné osoby. Pečovatelská služba je zajišťována pro město Letovice a smluvně pro obce pověřeného území.
6. 11. 2009
Vymazán předmět činnosti: hostinská činnost
6. 11. 2009
Zapsán předmět činnosti: hostinská činnost
6. 11. 2009
Vymazán předmět činnosti: Doplňková činnost: pronájem místností a prostor včetně zařízení k provozování činností souvisejících funkčně s příspěvkovou organizací včetně provozování domu s pečovatelskou službou
6. 11. 2009
Zapsán předmět činnosti: Doplňková činnost: pronájem místností a prostor včetně zařízení k provozování činností souvisejících funkčně s příspěvkovou organizací včetně provozování domu s pečovatelskou službou
6. 11. 2009
Vymazán předmět činnosti: čištění textilu a oděvů
6. 11. 2009
Zapsán předmět činnosti: čištění textilu a oděvů
6. 11. 2009
Vymazán předmět činnosti: Doplňková činnost: hostinská činnost čištění textilu a oděvů pronájem místností a prostor včetně zařízení k provozování činností souvisejících funkčně s příspěvkovou organizací včetně provozování domu s pečovatelskou službou
3. 11. 2009
Zapsán předmět činnosti: Doplňková činnost: hostinská činnost čištění textilu a oděvů pronájem místností a prostor včetně zařízení k provozování činností souvisejících funkčně s příspěvkovou organizací včetně provozování domu s pečovatelskou službou
3. 11. 2009
Vymazán předmět činnosti: Doplňková činnost: hostinská činnost čištění textilu a oděvů
20. 4. 2007
Zapsán předmět činnosti: b) Poskytování pečovatelské služby v domě s pečovatelskou službou a v terénu (v domácnostech) občanům, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, a rodinám s dětmi, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné osoby. Pečovatelská služba je zajišťována pro město Letovice a smluvně pro obce pověřeného území.
20. 4. 2007
Zapsán předmět činnosti: a) Poskytování sociálních služeb v domově pro seniory, kteří mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Zejména poskytování ubytování, stravy, pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, aktivizační činnosti, pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí, rehabilitančí a ošetřovatelská péče.
20. 4. 2007
Vymazán předmět činnosti: b) Pečovatelská služba v domě s pečovatelskou službou a v terénu (účinnosti od 1.11.2004). Zajišťování a poskytování mimoústavní sociální péče v domě s pečovatelskou službou občanům, kteří pečovatelskou službu vyžadují a potřebují. Pečovatelská služba je těmto občanům poskytována odborně, kvalitně a hospodárně. Zajišťování pečovatelské služby v domácnostech občanů, kteří ji vzhledem k věku, zdravotnímu stavu a sociálním poměrům potřebují. Pečovatelská služba je zajištěna pro město Letovice a smluvně obce pověřeného území.
20. 4. 2007
Vymazán předmět činnosti: a) Ústavní sociální péče v domově důchodců (účinnost od 1.1.2005). Poskytování komplexní péče starým a invalidním občanům, která spočívá především v zabezpečení ubytování, stravování, všestranné péče sociální, poskytování ošetřovatelské, zdravotní péče včetně rehabilitace, rozvíjení kulturní a zájmové činnosti s možností využití ergoterapie, s cílem podpory soběstačnosti občana a zajištění podmínek pro důstojný život. Poskytování stravovací služby pro obyvatele domova důchodců a pro příjemce pečovatelské služby, pro zaměstnance příspěvkové organizace a do využití maximální kapacity kuchyně domova důchodců i pro ostatní strávníky.
20. 9. 2005
Zapsán zakladatel Město Letovice
20. 9. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Ivo Kubín, jako ředitel
20. 9. 2005
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou
20. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: e) doprava osob a drobného nákladu pro příjemce sociálních služeb
20. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: Doplňková činnost: hostinská činnost čištění textilu a oděvů
20. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: d) informační servis v oblasti sociální péče
20. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: c) vzdělávací, kulturní a společenské programy
20. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: b) Pečovatelská služba v domě s pečovatelskou službou a v terénu (účinnosti od 1.11.2004). Zajišťování a poskytování mimoústavní sociální péče v domě s pečovatelskou službou občanům, kteří pečovatelskou službu vyžadují a potřebují. Pečovatelská služba je těmto občanům poskytována odborně, kvalitně a hospodárně. Zajišťování pečovatelské služby v domácnostech občanů, kteří ji vzhledem k věku, zdravotnímu stavu a sociálním poměrům potřebují. Pečovatelská služba je zajištěna pro město Letovice a smluvně obce pověřeného území.
20. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: a) Ústavní sociální péče v domově důchodců (účinnost od 1.1.2005). Poskytování komplexní péče starým a invalidním občanům, která spočívá především v zabezpečení ubytování, stravování, všestranné péče sociální, poskytování ošetřovatelské, zdravotní péče včetně rehabilitace, rozvíjení kulturní a zájmové činnosti s možností využití ergoterapie, s cílem podpory soběstačnosti občana a zajištění podmínek pro důstojný život. Poskytování stravovací služby pro obyvatele domova důchodců a pro příjemce pečovatelské služby, pro zaměstnance příspěvkové organizace a do využití maximální kapacity kuchyně domova důchodců i pro ostatní strávníky.
1. 11. 2004
Vznik společnosti Centrum sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Anton Fischer

Anton Fischer

podnikatel

-24
-
+
Martin Kasa

Martin Kasa

podnikatel, Pilulka.cz

-764
-
+
Jiří Šlégr

Jiří Šlégr

hokejista, olympijský vítěz

3829
-
+
Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

kuchař

-1611
-
+
Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-2452
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-24
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.