Partners Financial Services

Domov Pod Lipami Smečno, poskytovatel sociálních služeb, IČO: 71234454 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
13. 11. 2015
Změna adresy: člen statutárního orgánu Bc. Petr Šála
18. 7. 2009
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Tomáš Sojka
18. 7. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Petr Šála, jako ředitel
8. 4. 2008
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Tomáš Sojka, jako ředitel
8. 4. 2008
Vymazán člen statutárního orgánu Petr Šála, jako ředitel
8. 4. 2008
Zapsán předmět činnosti: poskytování sociálních služeb
8. 4. 2008
Vymazán předmět činnosti: Poskytování komplexní péče mentálně postiženým občanům, kteří potřebují ústavní péči. Poskytování komplexní péče občanům, kteří dosáhli věku pro přiznání starobního důchodu a kteří z důvodu trvalých změn zdravotního stavu potřebují komplexní péči, jež jim nemůže být zajištěna členy jejich rodiny ani pečovatelskou službou, jinými službami sociální péče nebo z jiných vážných důvodů. Poskytování obědů starým občanům, těžce zdravotně postiženým občanům (důchodcům), kterým je poskytována pečovatelská služba i důchodcům, kteří si pro obědy dochází (podle vyhlášky č. 83/1993 Sb.).
8. 4. 2008
Změna názvu z Domov důchodců Smečno a Ústav sociální péče Smečno na Domov Pod Lipami Smečno, poskytovatel sociálních služeb
22. 4. 2005
Zapsán zakladatel Středočeský kraj
22. 4. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Petr Šála, jako ředitel
22. 4. 2005
Zapsán způsob jednání: Jménem příspěvkové organizace jedná ředitel, a to v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, v souladu s obecně závaznými právními předpisy a v souladu se směrnicemi zřizovatele. Je oprávněn jmenovat a odvolávat svého zástupce, který bude příspěvkovou organizaci zastupovat v době jeho nepřítomnosti, za závazky vyplývající z jednání zástupce je přitom ředitel odpovědný stejně, jako kdyby rozhodoval sám.
22. 4. 2005
Zapsán předmět činnosti: Poskytování komplexní péče mentálně postiženým občanům, kteří potřebují ústavní péči. Poskytování komplexní péče občanům, kteří dosáhli věku pro přiznání starobního důchodu a kteří z důvodu trvalých změn zdravotního stavu potřebují komplexní péči, jež jim nemůže být zajištěna členy jejich rodiny ani pečovatelskou službou, jinými službami sociální péče nebo z jiných vážných důvodů. Poskytování obědů starým občanům, těžce zdravotně postiženým občanům (důchodcům), kterým je poskytována pečovatelská služba i důchodcům, kteří si pro obědy dochází (podle vyhlášky č. 83/1993 Sb.).
1. 1. 2005
Vznik společnosti Domov důchodců Smečno a Ústav sociální péče Smečno

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Libor Bouček

Libor Bouček

moderátor

175
-
+
Václav Tomanec

Václav Tomanec

podnikatel

-9
-
+
Jan Ledecký

Jan Ledecký

zpěvák

-1437
-
+
Jiří Bartoška

Jiří Bartoška

herec a ředitel filmového festivalu

-717
-
+
Tomio Okamura

Tomio Okamura

moravsko-japonský podnikatel

2624
-
+
Miloš Knor

Miloš Knor

moderátor, bavič

-633
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.