Partners Financial Services

Domov Kladno-Švermov, poskytovatel sociálních služeb, IČO: 71234462 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
19. 9. 2019
Změna adresy: člen statutárního orgánu Tomáš Abrham
10. 12. 2008
Změna sídla z V. Dundra 1472, 273 09 Kladno - Švermov na V. Dundra 1032, 273 09 Kladno - Švermov
10. 11. 2007
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace Domov Kladno-Švermov, poskytovatel sociálních služeb a listiny podepisuje tak, že k napsanému nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce a razítko příspěvkové organizace. Ředitel je oprávněn jmenovat a odvolávat svého zástupce, který bude příspěvkovou organizaci zastupovat v době jeho nepřítomnosti. Zástupce je oprávněn vystupovat navenek jménem příspěvkové organizace a listiny podepisuje tak, že k napsanému nebo natištěnému textu připojí svůj podpis, označení své funkce (příp. slova \"v zastoupení ředitele\") a razítko příspěvkové organizace.
10. 11. 2007
Vymazán způsob jednání: Jménem příspěvkové organizace jedná ředitel, a to v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, v souladu s obecně závaznými právními předpisy a v souladu se směrnicemi zřizovatele. Je oprávněn jmenovat a odvolávat svého zástupce, který bude příspěvkovou organizaci zastupovat v době jeho nepřítomnosti, za závazky vyplývající z jednání zástupce je přitom ředitel odpovědný stejně, jako kdyby rozhodoval sám.
10. 11. 2007
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem zřízení příspěvkové organizace je poskytování sociálních služeb. Předmět činnosti příspěvkové organizace je vymezen rozhodnutím o registraci podle § 78 - 84 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách.
10. 11. 2007
Vymazán předmět činnosti: Poskytování komplexní péče především starým občanům, kteří dosáhli věku rozhodného pro přiznání starobního i invalidního důchodu a kteří z důvodu trvalých změn zdravotního stavu potřebují komplexní péči, jež jim nemůže být zajištěna členy jejich rodiny ani pečovatelskou službou nebo jinými službami sociální péče, a dále pro staré občany, kteří toto umístění nezbytně potřebují z jiných vážných důvodů. Poskytování potřebných služeb v domově-pensionu starým občanům, kteří dosáhli věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu a pro občany, kteří jsou plně invalidní a jejichž celkový zdravotní stav je takový, že nepotřebují komplexní péči. Poskytování obědů starým občanům, těžce zdravotně postiženým občanům (důchodcům), kteří si pro obědy dochází, a dalším osobám, podle vyhlášky č. 83/1993 Sb., včetně stravy jiným příspěvkovým organizacím Středočeského kraje.
10. 11. 2007
Změna názvu z Domov důchodců a Domov-penzion pro důchodce Kladno-Švermov na Domov Kladno-Švermov, poskytovatel sociálních služeb
16. 4. 2005
Zapsán zakladatel Středočeský kraj
16. 4. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Tomáš Abrham, jako ředitel
16. 4. 2005
Zapsán způsob jednání: Jménem příspěvkové organizace jedná ředitel, a to v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, v souladu s obecně závaznými právními předpisy a v souladu se směrnicemi zřizovatele. Je oprávněn jmenovat a odvolávat svého zástupce, který bude příspěvkovou organizaci zastupovat v době jeho nepřítomnosti, za závazky vyplývající z jednání zástupce je přitom ředitel odpovědný stejně, jako kdyby rozhodoval sám.
16. 4. 2005
Zapsán předmět činnosti: Poskytování komplexní péče především starým občanům, kteří dosáhli věku rozhodného pro přiznání starobního i invalidního důchodu a kteří z důvodu trvalých změn zdravotního stavu potřebují komplexní péči, jež jim nemůže být zajištěna členy jejich rodiny ani pečovatelskou službou nebo jinými službami sociální péče, a dále pro staré občany, kteří toto umístění nezbytně potřebují z jiných vážných důvodů. Poskytování potřebných služeb v domově-pensionu starým občanům, kteří dosáhli věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu a pro občany, kteří jsou plně invalidní a jejichž celkový zdravotní stav je takový, že nepotřebují komplexní péči. Poskytování obědů starým občanům, těžce zdravotně postiženým občanům (důchodcům), kteří si pro obědy dochází, a dalším osobám, podle vyhlášky č. 83/1993 Sb., včetně stravy jiným příspěvkovým organizacím Středočeského kraje.
1. 1. 2005
Vznik společnosti Domov důchodců a Domov-penzion pro důchodce Kladno-Švermov

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-474
-
+
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych

bývalý tenista

3377
-
+
Václav Tomanec

Václav Tomanec

podnikatel

-10
-
+
Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová

modelka, vítězka Miss World

-167
-
+
Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-2198
-
+
Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-2057
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.