Partners Financial Services

Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas, IČO: 72049537 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
17. 10. 2016
Změna sídla z náměstí Republiky 999, 541 01 Trutnov na náměstí Republiky 999, 541 01 Trutnov - Střední Předměstí
17. 12. 2014
Změna adresy: člen statutárního orgánu Libor Kasík
3. 7. 2014
Zapsán zakladatel MĚSTO TRUTNOV
3. 7. 2014
Vymazán zakladatel Město Trutnov
13. 9. 2010
Změna adresy: člen statutárního orgánu Libor Kasík
13. 9. 2010
Změna sídla z Slovanské náměstí 165, 541 16 Trutnov na náměstí Republiky 999, 541 01 Trutnov
13. 9. 2010
Zapsán předmět činnosti: Pořádání představení z oblasti divadelního, hudebně dramatického a tanečního umění, hudebních koncertů, různých přehlídek a festivalů, výstav, zábavných a estrádních vystoupení, soutěží, společenských večerů a plesů, řemeslných trhů, výchovných přednášek a besed pro školy a veřejnost, představení pro mateřské, základní a střední školy a specifické cílové skupiny, akcí rozvíjejících spolkovou činnost, výuky v oblasti umění a společenského tance, odborných kurzů aj. vzdělávacích akcí, filmových představení na základě podlicenčních nebo obdobných smluv o pronájmu filmových kopií.
13. 9. 2010
Vymazán předmět činnosti: Pořádání představení z oblasti divadelního, hudebně dramatického a tanečního umění, hudebních koncertů, různých přehlídek a festivalů, výstav, zábavných a estrádních vystoupení, soutěží, společenských večerů a plesů, řemeslných trhů, výchovných přednášek a besed pro školy a veřejnost, představení pro mateřské, základní a střední školy a specifické cílové skupiny, akcí rozvíjejících spolkovou činnost, výuky v oblasti umění a společenského tance, odborných kurzů aj. vzdělávacích akcí.
26. 1. 2010
Zapsán zakladatel Město Trutnov
26. 1. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Libor Kasík, jako ředitel
26. 1. 2010
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání jménem příspěvkové organizace: Jménem příspěvkové organizace jedná ředitel. Při písemném úkonu k plnému názvu organizace připojí vlastnoruční podpis.
26. 1. 2010
Zapsán předmět činnosti: Zajišťuje kulturní, společenské, osvětové a vzdělávací veřejně prospěšné služby a neziskové činnosti, které jsou v působnosti města Trutnova a jsou provozovány na jeho území.Vykonává tyto činnosti:
26. 1. 2010
Zapsán předmět činnosti: Zajištění pořadatelského a organizačního servisu pro kulturně společenské potřeby města a jeho organizací
26. 1. 2010
Zapsán předmět činnosti: Veřejné předvádění audiovizuálních děl
26. 1. 2010
Zapsán předmět činnosti: Provozování vlastních internetových stránek
26. 1. 2010
Zapsán předmět činnosti: Provádění propagace a veřejné osvěty formou publikační činnosti, distribuce propagačních a informačních materiálů vydávaných zřizovatelem nebo organizacemi zřizovatele
26. 1. 2010
Zapsán předmět činnosti: Poskytování prostor pro zkoušky místním neprofesionálním hudebním skupinám či ochotnickým divadelním souborům, poskytování prostor pro spolkovou činnost
26. 1. 2010
Zapsán předmět činnosti: Pořádání představení z oblasti divadelního, hudebně dramatického a tanečního umění, hudebních koncertů, různých přehlídek a festivalů, výstav, zábavných a estrádních vystoupení, soutěží, společenských večerů a plesů, řemeslných trhů, výchovných přednášek a besed pro školy a veřejnost, představení pro mateřské, základní a střední školy a specifické cílové skupiny, akcí rozvíjejících spolkovou činnost, výuky v oblasti umění a společenského tance, odborných kurzů aj. vzdělávacích akcí.
26. 1. 2010
Zapsán předmět činnosti: Nahrávání a jiné služby související s pořizováním audio či audiovizuálního záznamu pro archivní a dokumentační účely zřizovatele, spolky, neziskové organizace
26. 1. 2010
Vznik společnosti Společenské centrum Trutnovska pro kulturu a volný čas

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Roman Vaněk

Roman Vaněk

kuchař

1508
-
+
Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-2049
-
+
Šárka Grossová

Šárka Grossová

manželka bývalého premiéra Stanislava Grosse a podnikatelka

958
-
+
Leo Beránek

Leo Beránek

rapper

-83
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-1858
-
+
Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-2031
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.