Partners Financial Services

MATEŘSKÁ ŠKOLA DUBÁNEK, KŘIŽÍKOVA 157, DUBÍ 1, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, IČO: 72743042 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
10. 7. 2017
Změna sídla z Křižíkova 157, 417 01 Dubí 1 na Křižíkova 157/6, 417 01 Dubí - Dubí
26. 5. 2017
Zapsán zakladatel Město Dubí
26. 5. 2017
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel/ředitelka, kterého jmenuje, řídí a odvolává Rada Města Dubí, a to na základě výsledků výběrového řízení. Ředitel jedná v zastoupení příspěvkové organizace v souladu s platnými předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí svůj vlastnoruční podpis. Ředitel je odpovědný radě města za činnost a hospodaření organizace. Pravomoci ředitele vyplývají z § 164 a 165 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), a je oprávněn ve všech věcech zastupovat organizaci.
26. 5. 2017
Vymazán způsob jednání: Za organizaci vystupuje a jedná její statutární orgán - ředitel. Ředitel jedná jménem organizace samostatně. Podepisování za organizaci se děje tak, že k vytištěnému názvu organizace, jménu a funkci připojí ředitel svůj podpis a otisk razítka organizace.
26. 5. 2017
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace vykonává činnost těchto škol a školských zařízení: - Mateřská škola - Zařízení školního stravování.
26. 5. 2017
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace uskutečňuje vzdělávání podle § 3 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů.
26. 5. 2017
Zapsán předmět činnosti: Činnost organizace je vymezena pro mateřskou školu v § 33 a po zařízení školního stravování v § 119 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů. Zařízení školního stravování zajišťuje také závodní stravování zaměstnanců příspěvkové organizace.
26. 5. 2017
Vymazán předmět činnosti: Předmětem činnosti mateřské školy je podporovat rozvoj osobnosti dítěte předškolního věku, podílet se na jeho zdravém citovém, rozumovém a tělesném rozvoji a na osvojení základních pravidel chování, základních životních hodnot a mezilidských vztahů, vytvářet základní předpoklady pro pokračování ve vzdělávání a napomáhat vyrovnání nerovnoměrnosti vývoje dětí před vstupem do základního vzdělávání. Předmětem činnosti školní jídelny je uskutečňovat školní stravování dětí, žáků a studentů v době jejich pobytu ve škole a zajišťovat stravování zaměstnanců škol a školských zařízení.
23. 2. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Věra Klimešová, jako ředitel organizace
23. 2. 2010
Vymazán člen statutárního orgánu Jana Lipšová
22. 6. 2006
Zapsán způsob jednání: Za organizaci vystupuje a jedná její statutární orgán - ředitel. Ředitel jedná jménem organizace samostatně. Podepisování za organizaci se děje tak, že k vytištěnému názvu organizace, jménu a funkci připojí ředitel svůj podpis a otisk razítka organizace.
22. 6. 2006
Vymazán způsob jednání: Ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace samostatně v souladu s platnými právními předpisy, zejména s § 3 zákona č. 564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, v platném znění, právními předpisy kraje a jeho vnitřními organizačními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, a to tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
22. 6. 2006
Zapsán předmět činnosti: Předmětem činnosti mateřské školy je podporovat rozvoj osobnosti dítěte předškolního věku, podílet se na jeho zdravém citovém, rozumovém a tělesném rozvoji a na osvojení základních pravidel chování, základních životních hodnot a mezilidských vztahů, vytvářet základní předpoklady pro pokračování ve vzdělávání a napomáhat vyrovnání nerovnoměrnosti vývoje dětí před vstupem do základního vzdělávání. Předmětem činnosti školní jídelny je uskutečňovat školní stravování dětí, žáků a studentů v době jejich pobytu ve škole a zajišťovat stravování zaměstnanců škol a školských zařízení.
22. 6. 2006
Vymazán předmět činnosti: Zabezpečování předškolní výchovy, uspokojování přirozených potřeb dítěte a rozvoj jeho osobnosti ve spolupráci s rodinou. Hlavní předmět činnosti mateřské školy je vymezen § 2 a § 3 zákona č. 76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění.
22. 6. 2006
Změna názvu z MATEŘSKÁ ŠKOLA, KŘIŽÍKOVA 157, DUBÍ 1, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE na MATEŘSKÁ ŠKOLA DUBÁNEK, KŘIŽÍKOVA 157, DUBÍ 1, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
16. 8. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu Jana Lipšová, jako ředitel organizace
16. 8. 2005
Vymazán člen statutárního orgánu Marie Šuchová
16. 4. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Marie Šuchová, jako ředitel organizace
16. 4. 2003
Zapsán způsob jednání: Ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace samostatně v souladu s platnými právními předpisy, zejména s § 3 zákona č. 564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, v platném znění, právními předpisy kraje a jeho vnitřními organizačními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, a to tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
16. 4. 2003
Zapsán předmět činnosti: Zabezpečování předškolní výchovy, uspokojování přirozených potřeb dítěte a rozvoj jeho osobnosti ve spolupráci s rodinou. Hlavní předmět činnosti mateřské školy je vymezen § 2 a § 3 zákona č. 76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění.
1. 1. 2003
Vznik společnosti MATEŘSKÁ ŠKOLA, KŘIŽÍKOVA 157, DUBÍ 1, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Anton Fischer

Anton Fischer

podnikatel

-18
-
+
Pavel Novotný

Pavel Novotný

starosta

-3200
-
+
Leoš Mareš

Leoš Mareš

moderátor

0
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

-4
-
+
Andrej Babiš

Andrej Babiš

podnikatel, majitel holdingu Agrofert a jeden z nejbohatších Čechů

9074
-
+
Jaroslav Tvrdík

Jaroslav Tvrdík

místopředseda představenstav CEFC, bývalý ministr obrany

617
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.