Partners Financial Services

Mateřská škola Panenský Týnec, příspěvková organizace, IČO: 72743409 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
19. 4. 2022
Změna sídla z 439 05 Panenský Týnec 63, okres Louny, Česká republika na Panenský Týnec 63, 439 05 Panenský Týnec - Panenský Týnec
29. 7. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Eva Novotná, jako ředitel
29. 7. 2003
Zapsán způsob jednání: Za organizaci vystupuje a jedná její statutární orgán - ředitel. Ředitel jedná jménem organizace samostatně. Podepisování za organizaci se děje tak, že k vytištěnému názvu organizace, jménu a funkci připojí ředitel svůj podpis a otisk razítka organizace.
29. 7. 2003
Zapsán předmět činnosti: výchovně vzdělávací - vymezen § 2 a 3, odst. 1 zákona č. 76/1978 Sb., o předškolním zařízení, které plní předškolní výchovu
29. 7. 2003
Vznik společnosti Mateřská škola Panenský Týnec, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-1743
-
+
Ester Ledecká

Ester Ledecká

sportovkyně, olympijská vítězka

2717
-
+
Richard Krajčo

Richard Krajčo

zpěvák

1796
-
+
Andrej Babiš

Andrej Babiš

podnikatel, majitel holdingu Agrofert a jeden z nejbohatších Čechů

8907
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-13
-
+
Václav Bartoněk

Václav Bartoněk

manažer, předseda představenstva Zbrojovky Brno

-6
-
+

A tohle už jste četli?