Partners Financial Services

Základní škola a Mateřská škola, Raspenava, okres Liberec - příspěvková organizace, IČO: 72744189 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
28. 12. 2016
Zapsán zakladatel Město Raspenava
28. 12. 2016
Změna sídla z Fučíkova 430, 463 61 Raspenava na Fučíkova 430, 464 01 Raspenava - Raspenava
19. 11. 2016
Počet členů statutárního orgánu: 1
19. 11. 2016
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. K písemnému právnímu úkonu připojí ředitel svůj vlastnoruční podpis a při podpisu připojí ke svému jménu dodatek ředitel. Ředitel jmenuje a odvolává svého zástupce, kterým je zastupován v době nepřítomnosti a který na základě plné moci může jednat za příspěvkovou organizaci.
19. 11. 2016
Vymazán způsob jednání: Ředitel příspěvkové organizace plní úkoly vedoucího organizace v souladu s platnými právními předpisy,zejména s §3 zákona č.564/1990 Sb.,o státní správě a samosprávě ve školství,v platném znění,a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou,a to tak,že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.Je oprávněn jednat ve všech věcech jménem této organizace.
19. 11. 2016
Zapsán předmět činnosti: 1)Hlavní účel, pro který se příspěvková organizace zřizuje, je zajištění činností v působnosti zřizovatele v oblasti školství dle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů. 2)Předmět činnosti odpovídající vymezení hlavního účelu příspěvkové organizace je výkon činnosti mateřské školy, základní školy, školní družiny, školního klubu a školní jídelny. a)mateřská škola Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání dětem. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními Části druhé a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. b)základní škola Příspěvková organizace jako základní škola poskytuje základní vzdělávání žákům. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními Části třetí a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. c)školní družina Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje výchovu, vzdělávání, zájmovou činnost a rekreaci zejména žákům prvního stupně základní školy. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními Části třetí a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. d)školní klub Příspěvková organizace jako školní klub poskytuje výchovu, vzdělávání, zájmovou činnost a rekreaci žákům ostatních ročníků (druhého stupně) základní školy. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními Části třetí a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. e)školní jídelna Příspěvková organizace jako školní jídelna v rámci školního stravování vydává jídla, která sama připravuje, a může připravovat jídla, která vydává výdejna. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanovením § 119 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
19. 11. 2016
Vymazán předmět činnosti: Poskytuje základní vzdělání a výchovu žáků první až deváté třídy v souladu se vzdělávací soustavou základních škol s možností rozšířeného vyrovnávacího či speciálního vzdělávání,zabezpečuje předškolní výchovu dětí umístěných v mateřské škole v souladu s §3 zákona č.76/1978 Sb. o školských zařízeních,ve znění pozdějších předpisů,poskytuje školní stravování podle ustanovení zákona č.390/1991 Sb.,o předškolních a školských zařízení ve znění pozdějších předpisů a v souladu s vyhláškou MŠMT č.48/1993 Sb.,o školním stravování.
20. 11. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Petr Chvojka, jako ředitel
20. 11. 2009
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Jiří Vondráček
1. 1. 2006
Změna názvu z Základní škola a Speciální školy,Raspenava, okres Liberec-příspěvková organizace na Základní škola a Mateřská škola, Raspenava, okres Liberec - příspěvková organizace
15. 10. 2003
Změna názvu z Základní škola Raspenava, okres Liberec-příspěvková organizace na Základní škola a Speciální školy,Raspenava, okres Liberec-příspěvková organizace
11. 6. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Jiří Vondráček, jako ředitel
11. 6. 2003
Zapsán způsob jednání: Ředitel příspěvkové organizace plní úkoly vedoucího organizace v souladu s platnými právními předpisy,zejména s §3 zákona č.564/1990 Sb.,o státní správě a samosprávě ve školství,v platném znění,a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou,a to tak,že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.Je oprávněn jednat ve všech věcech jménem této organizace.
11. 6. 2003
Zapsán předmět činnosti: Poskytuje základní vzdělání a výchovu žáků první až deváté třídy v souladu se vzdělávací soustavou základních škol s možností rozšířeného vyrovnávacího či speciálního vzdělávání,zabezpečuje předškolní výchovu dětí umístěných v mateřské škole v souladu s §3 zákona č.76/1978 Sb. o školských zařízeních,ve znění pozdějších předpisů,poskytuje školní stravování podle ustanovení zákona č.390/1991 Sb.,o předškolních a školských zařízení ve znění pozdějších předpisů a v souladu s vyhláškou MŠMT č.48/1993 Sb.,o školním stravování.
11. 6. 2003
Vznik společnosti Základní škola Raspenava, okres Liberec-příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-2166
-
+
Jan Ledecký

Jan Ledecký

zpěvák

-2391
-
+
Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

1840
-
+
Jiří Bartoška

Jiří Bartoška

herec a ředitel filmového festivalu

-2186
-
+
Pavel Novotný

Pavel Novotný

starosta

-3489
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-23
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.